Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2023), 112 h 46 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(291)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Tohle je jedna velká bezkonkurenční halucinace. Zbožňuju Spongeho a když jsem viděla Twilight s českým dabingem, tak jsem místo Edwarda viděla Spongeho (díky Honzovi Maxiánovi) a celý film jsem se jen smála. Jojo občas si říkám, že ty starosti, které má Houba Robert v ananasu na dně moří, bych také chtěla mít. :D ()

P.H. 

všechny recenze uživatele

Nemít malou dceru, tak bych to asi minul. A i tak jsem si ze začátku říkal, že tuhle vymaštěnost už do obýváku nepustím. Inu, díl se s dílem sešel, a já si ujetost tohohle seriálu užívám pomalu víc, než mrňavka. A český dabing je jednoduše geniální. P.S. Eminentně by mě zajímalo, kdo dokázal takovýhle trip dotlačit do výroby :) ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Spongeboba jsem poznal když jsem byl hodně malej, tak si pomatuju jak jsem vždycky čekal na RTL nebo Nickledonu nebo co vlastně bylo.. who cares.. na desatou hodinu abych mohl vidět Spongeboba s německým dabingem. Později už jsem si to stahoval v "dospělosti" a koukal na to a vždy mě to pobavilo. Tahle houba a jeho přátele žijící pod vodou je prostě boží. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Já fakt nemůžu jinak, než dát toto vysoké hodnocení. I když už nejsem dítě (aspoň věkem ne), tak se mi ta žlutá hodná, nevinná houba hrozně líbí.. Je to dost pro děti, občas je zde i nějaký ten hlubší humor, ale je do oka bijící, jak velmi dětinské to je. No a to je právě ono. Úplně si ujíždím na tom, jak je Spongebob a Garry roztomilý.. na to už člověk asi musí mít povahu :). Začala jsem sice na objektivních 4 hvězdách, ale tím, jak mi Spongebob umí rozveselit náladu a pohladit moji dětskou duši, mu musím udělit plný počet.. (vezmu-li ještě v úvahu, že je to z roku 99..:) ()

GoreManiac 

všechny recenze uživatele

Spongebob? Spongebob..? SPONGEBOB!!! Ty jo, při prvním pohledu by člověk řekl- animák pro děti. Při bližším ohledání se vám ale něco nezdá.. Ano, spongebob je přijetelnej flák i pro starší publikum (a nemyslím tim jen 10-ti letý děti). Možná mi to přijde poněkud zkreslený, ale svým způsobem mi to v něčem připomíná Shreka. To je taky na první pohled jenom "animák pro děcka" ... Některý vtípky jsou pro děcka moc. Já ale tenhle seriálek fakt sleduju rád a snad to vydrží. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • V seriály Squidward rôzne naráža na jedenásť minút, a to preto, že každá epizóda trvá približne jedenásť a pol minúty. (Carol Pifková)
  • Podmořské městečko Zátiší Bikin (v originále Bikini Bottom), v němž se odehrává většina příběhů se Spongebobem, se nachází pod opravdovým existujícím ostrovem, a to Bikini Atoll. (P. J. D.)
  • Mořská houba Spongiforma squarepantsii, objevená v roce 2011, byla pojmenovaná právě po hlavní postavičce seriálu - Spongbobovi Squarepantsovi. (P. J. D.)

Reklama

Reklama