Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

gojackill 

všechny recenze uživatele

rititiki vadí důraz na kšeftování, ale pro mě je hláška krabáka: "prašulky" s tím dětským nadšením to, co mě skvělým způsobem rozesmálo. Naivně se tvářící seriál, který hýří optimismem a se dotýká i hlubokých věcí v tom mezilidským styku. Chci se na to dívat :-) Spongebob - čistá duše stejně jako Patrik. Asi jsou i tací, ale nevím, jestli vždy a za každých okolností jako Spongebob. Seriál tak na čtyři, ale film, to je prostě mrda. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že seriál už léta běží v telce pořád dokola a mám tím pádem všechny série najeté tam a zpátky od začátku až do konce, můžu směle konstatovat, že SpongeBob je příjemná odreagovačka, která neuvěřitelně pobaví všechny generace diváků, víceméně každý si zde přijde na své. Každá epizoda má něco do sebe, každá nabízí perfektní podívanou. Nemám nic, co bych vytknul. Skvělý komediální seriál s povedenými, zcela signifikantními animacemi. 10/10. ()

Reklama

Doski 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animovaných současných seriálků. Je to stupidně vtipné, ale na někoho to funguje a já jsem ten šťastlivec. Šťastlivec proto, že se u toho můžu smát na plný pecky a nepříde mi to trapný, jako možná tady někomu ano. Prostě skvělá věc pro děti a infantilní dospěláky. Ujetý blázen SpongeBob řádící originalitou a Patrik s panem Krabákem, prostě pecka. 85% ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Další zářez na mé pažbě ve sledování animáků, díky mému človíčkovi. Nejdřív jsem se bránila zuby nehty, ale nakonec mě to úplně pohltilo a chechtala jsem se jako blázen. Navíc když vím, že je to podle "skutečných událostí ze života podmořských měkkýšů a jiné podmořské havěti" :-)))) Za mě jasných 100% ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tento bláznivý seriál je naprosto nepřekonatelný. Neviděla jsem sice uplně každý díl, ale dost na to, abych si Spongeboba a jeho kamarády zamilovala. Na závěr si dovolím citovat Jaka Harpera ze seriálu Dva a půl chlapa: "Jmenuje se Spongebob SquarePants a jeho nejlepším kamarádem je Patrick. Patrick je hvězdice, žije spolu se Spongebobem na stejné adrese a je neuvěřitelně hloupý. Sépiák bydlí hned vedle nich. Sépiák je sépie, hraje na klarinet a Spongeboba nemůže vystát. Oba pracují v restauraci Krusty Krab pro pana Krabse, který je hodně lakomý. Spongebobovi to ale nevadí, protože být obracečem burgerů byl vždycky jeho sen." No, co víc dodat. - "Goodbye everyone, I'll remember you all in therapy." ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • Od 9. série je seriál vyráběn v HD. (Pierre)
  • V originálnom znení sú prvé SpongeBobove slová "May I take your order?" (Carol Pifková)
  • Poloha Křupavého Kraba se mění v různých epizodách. Ve většině případů se nachází nalevo od Spongebobova domu, ale někdy se taktéž nachází napravo. (Karlsberger)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno