Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po mnoha sklizních... Honza (Kryštof Hádek) a Klára (Tereza Ramba) se stali rodiči dvojčat a majiteli vinařství. Všední starosti je však odcizily a momentálně žijí odděleně. Toto je příběh renesance jejich lásky v překrásné krajině jižní Moravy. Pro Kláru s Honzou nastává rozhodující čas vinařského roku – vinobraní. Honza se za dramatických okolností po letech setkává s kumpánem Jirkou (Lukáš Langmajer). Ten se nadšeně hrne do návštěvy Moravy, aby pomohl se sklizní, které samozřejmě vůbec nerozumí. Zatají přitom Honzovi, že svého pubertálního syna Kubu, který cestuje s nimi, unesl, a k tomu utíká před dluhy, které stihl nasekat za dobu, co se neviděli. Honza s Klárou mají sami problémů nad hlavu. Vedle manželství řeší, jak pomoci krachujícímu vinařství a zamezit krádežím ve vinicích. Klára navíc bojuje s úklady zaměstnance Humpla a předsudky okolí, které nevěří, že coby žena může dělat kvalitní víno a překročit stín svého otce (Václav Postránecký)... (Bioscop)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (251)

GeusX 

všechny recenze uživatele

Není to trapný pokus o komediální taškařici jako dvojka, atmosféra svěží a inteligentně vtipné jedničky s vůní vína však také chybí. Příběh ujde. Je však cítit spíše melancholie a pokus navázat na úspěch prvního dílu připomínkou zábavných scén či hlášek. Tak nějak mi pokračování připomínalo návratové "Sněženky a machry po 25 letech", kdy opakovaný vtip již není vtipem veze se to v melodramatickém duchu. 60% (viděl jsem: 1x) ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Tretia časť bobulí pokračuje v línii vyznačenej už prvým dielom, a síce nenáročná, ale zato idylická zábava u ktorej môžete vypnúť a nechať sa unášať. Práve pohodová atmosféra je to čo je u celej trilógie nenahraditeľné a u mňa osobne je dojem ovplyvnený aj nádherným prostredím Pálavy, ktoré som mnohokrát navštívil. Zápletka je jednoduchá a peripetie tiež nestoja za veľa, v konečnom dôsledku mňa ale film svojím spôsobom bavil a rozhodne podľa mňa nepatrí do podpriemeru. Trápnych vtipov je tu málo, herecké obsadenie v rámci možností šlape skvelé a mladičká Lumíra Přichystalová je tu veľmi príjemným prekvapením. Najsilnejšie sú tu ale jednoznačne monológy Václava Postráneckého. Takže vo výsledku podľa mňa stojí za to film vidieť. ()

Reklama

Praxis 

všechny recenze uživatele

Jo, ukamenujte mě tu místní filmová elito, ale já automaticky přihazuju jednu hvězdu za tu neuvěřitelně kýčovitou reklamu na kraj, který je pro mě asi TOP místo v ČR. Jasně, celé je to strašně plytké, ale vlastně mě to tento den strašně zvedlo náladu, takže jsem se na hodinu a půl věnoval krásám Jižní Moravy, kde se odehrávala vlastně fajn komedie prosycená kvasinkama a sluníčkem. 75% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

První půlka celkem ujde a párkrát jsem se u ní zasmál, druhá půlka nudná a nevtipná. Naštěstí to pak zachránil dost povedený závěr, kvůli kterému nakonec dám slabé 3*. Ono to taky celkově není nic extra, zápletka mohla být lepší a některé postavy (Slovák, policisté) mě poměrně iritovaly, ale dívat se na to dá, je to příjemné a občas to pobaví. Rozhodně je to o něco lepší, než některé současné české komedie (asi netřeba jmenovat, příkladů je mnoho). A jsem rád, že tam Postránckého nějak zakomponovali, když už se třetího pokračování nedožil. Ale na víc jak jedno zhlédnutí to není, na první díl to nemá a navíc to místy působí jak reklama na vinice. Slabé 3* ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Naprosto bezdějový film. Nic se v něm neděje, pokud čekáte, že něco přijde, tak nepřijde. Věřím, že si herci užili, dobře se najedli, napili a bylo jim dobře na duši. A nemuseli toho zase tolik předvést. Paradoxně mi nevadí, že jsem třetí díl viděl, kamera fajn, hudba fajn, mí oblíbení herci, i když hrají v blbosti a ústřední písnička, na niž jsem čekal celou stopáž. Posledních deset minut bylo nejlepších. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (13)

  • Speciálně pro snímek 3Bobule nahrála skupina Kryštof píseň „Hvězdář“. Tato kapela navázala na předchozí spolupráci, kdy již k prvním dvěma snímkům Bobule (2008) a 2Bobule (2009 nahrála úspěšné písně „Atentát“ a „cyRáno“. (VášaVF)
  • Tereza Ramba původně ve filmu nechtěla hrát, ale po přečtení scénaře změnila názor. (Duoscop)

Související novinky

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

10.03.2020

Na základě rozhodnutí Bezpečnostní rady státu o zrušení veškerých hromadných akcí s účastí nad 100 lidí se společnost BIOSCOP rozhodla dočasně zrušit premiéru filmu 3Bobule, která byla v plánu už… (více)

Reklama

Reklama