Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalého podvodníka Jimmyho Kilmartina chytí detektiv Little Junior Brown a nabídne mu výhodný obchod: svobodu za to, když se stane informátorem. Jimmy se takto dostává mezi dva nemilosrdné světy gangsterů a vládních agentů, před kterými se snaží navždy uniknout... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Celkem to šlo. Akce tu moc není, skoro žádná. Je to spíš taková kriminálka, kde mě hlavně zaujal hlavní herec David Caruso, který je nyní znám především jako hlavní představitel seriálu kriminálka Miami a New York. Nicolas Cage zajrál záporáka dobře. Film má táhlý příběh. Nic jiného mě ve filmu neoslnilo. Tak je to tak na půl. 50% = *** ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony tak děsné až to připomínalo parodii. Cage šíleně přehrával a jeho zločinecký týpek tak dostal až comicsový rozměr. Ostatní herci zase byli až takový nevýrazní. Barbet Schroeder se dříve prosazoval jako specialista na thrillery, ale měl si tam dopsat slovíčko fraškoidní thrillery. Jedině tak lze tento film přijmout, protože vážně se brát nedá, ale nenudil jsem se u něho. Jinak za pár dní si maximálně vzpomenu na Cage jak legračně trsá na disce a Jacksonovi teče oko. 60% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nechapem preco tento film tak zapadol. Pritom to ma zaujimavy pribeh s napinavym vyustenym. Je to jeden z mala Carusovych dobrych filmov, kde hra hlavnu ulohu. Okrem neho sa tu vo vedhlajsich ulohach objavi mnoho dalsich hviezd z ktorych za zmienku stoji zakerny Michael Rapaport a hlavne neskutocne cool hlavny zaporak Cage. Kazda jeho scena stoji za to. Myslim, ze vdaka tejto ulohe sa z neho na cas stala akcna hviezda. Takeho drsniaka by som pred tymto filmom od neho necakal. 8/10. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mohl bejt opravdu něco, jenže doplatil na až ultra nevýrazného Davida Carusea v hlavní roli. Kdyby tuto postavu ztvárnil někdo talentovanější (třeba Ray Liotta z Mafiánů), mohla to být bomba. Takhle je to "jen" nadprůměr, který stojí za to vidět hlavně díky kvalitnímu scénáři a vynikajícímu Cageovi, který tady určitě podává jeden z nejlepších výkonů své kariéry. Jeho Junior Brown je jednou z vůbec nejlepších postav, které jsem měl tu čest vidět. 90% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Na konci 90- tých rokoch trošku nadpriemerná, dnešným okom spíš priemerná kultovka so skvelými hercami (Caruso, Jackson, Cage, Tucci) a jednou herečkou (Hunt), ktorá podľa mňa dostala príliš málo priestoru. Absolútnu pochvalu však zaslúži N. „BAD“ Cage, ktorý podal bezchybný výkon. Mal som z neho strach a nechcel by som sa s ním stretnúť na ulici. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (6)

  • Aby se mohl natáčení snímku účastnit, udělal si David Caruso přestávku v natáčení TV seriálu NYPD Blue (od r. 1993). (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes v roce 1995. (Terva)

Reklama

Reklama