Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Heron vede ve starověkém Řecku obyčejný život. Jednoho dne ale zjistí, že je ve skutečnosti synem Dia a má před sebou veledůležitý úkol: spasit svět před armádou démonů. (Netflix)

Recenze uživatele Hanys_ k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2020) (S01) 

Tak samozřejmě jsem si googlil Herona i Seraphima, obojí je fikce (jestli se dá mluvit o fikci, když mluvíme o řecké mytologii). K seriálu mám jenom dvě výtky, protože jinak je to jízda (8 půlhodinových dílů uteklo jako nic). Vadilo mi málo prostorů pro bohy (Krom snad 4 hlavních tam ostatní byli jako kompars, stáli opodál a jenom poslouchali dialogy ostatních), a že Heron byl až moc hrdina, nezajímavý, skoro až nudný. Narozdíl od "padoucha". Jinak prostě super. 8/10 ()

Série 2 (2024) (S02) 

S2 mě bavila víc, Heron je tak nějak líp napsaný, je tu víc prostorů pro ostatní bohy (Hadesova linka skvělá), celé to skvěle odsejpá s parádním ost. Na plnou palbu zatím těsně ne. Možná v příští sezoně. 8.5/10 ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama