Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (411)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Kterak se z nafoukaného, nezodpovědného frajírka stane hrdinný, obětavý zachránce bez bázně a hany, ze slabé matky vraždící monstrum, z otce nemyslící, neschopný dement a z policajtů opět bezcharakterní hajzlové bez příčiny. Ale v podstatě mi včera večer právě takový nenáročný, za vlasy přitažený thriller zrovna vyhovoval a dávám mírný nadprůměr Kim Basinger navzdory. Zajímavé, dřív mi nevadila, ale v posledních letech mi její výkony přijdou srovnatelné se zvrásněným, přehrávajícím prknem na žehlení:-/. 61% ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Ani náhodou vážny a napínavý thriller. Skôr iba prešumiteľná srandička so spústou klišé a oslých mostíkov. Ešte aj niektoré postavy kopírujú kolegov z lepších a slávnejších filmov (Macyho policajt Duvallovho Prendergasta z Falling Down). Kim Basinger nič moc, Chris Evans iba nasilu nastrčený seriálový krásavec. Na druhú stranu, keď to nebudete brať vážne, ale iba ako svižnú 100 minútovú reklamu na Nokiu, pobavíte sa. Hoci určite nie viacej, ako sa bavil producent Dean Devlin po podpísaní zmluvy s ňou. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku je to teda docela úlet. V úvodu jsem měl totiž pocit, jestli si ze mě Chris Evans nedělá prdel, když ve filmu schválně chodí bez tílka a na laciný kecy balí Jessicu Biel. Ta mu to ale úplně nežere a tak mám po úvodu pocit, že se rozjíždí hodně slušný Beverly Hills 90210. Pak se ale na scéně objeví Kim Basinger, která má problém a v tu ránu se z filmu stává reklama na Nokii. Tenkrát asi dobrý, ale dneska je to poměrně k smíchu, když si uvědomím, kde dnes Nokie je a co v roce 2004 podle tohoto filmu uměla. O některých funkcích jsem totiž do shlédnutí tohoto filmu neměl ani ponětí, ale budiž. Postupem času se totiž rozjede docela slušnej akčňáček, kterej má nádech toho nejlepšího, co akčňáček může nabídnout. Takže nakonec překvapivě i spokojenost, u které bych ani nečekal, že vlastně skončím. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Či tomu veríte alebo nie, toto je jeden z mojich veľmi obľúbených filmov. Cellular má jednu veľkú výhodu a tou je predovšetkým sympatické herecké obsadenie na čele s Chrisom Evansom. Akčný thriller, ktorý má primeranú dĺžku a je pomerne našliapnutý akciou, stále sa tam niečo deje a tak sa nemusíte obávať, že by ste sa nudili. Chris je stále v pohybe, buď behá alebo jazdí zbesilo v aute. Ako každý thriller tak ani tento nie je dokonalý, ale myslím že tvorcovia si sním poradili v skutku výborne. Celým filmom nás sprevádza skvelý soundtrack, ktorý je svižní rovnako ako samotný film. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Původně jsem tomuhle snímku chtěl dát hvězdičky 4, ale nesnáším komerci (kdo viděl..pochopí:), takže snižuju. Jinak se jedná o poměrně svěží thriller, kterému jeho kratší délka pouze prospívá. Připadá mi dosti podivné, že se bioložka vyzná v polorozpadlých telefonech, a navíc si z nich dokáže zavolat! Mno..ale podívaná to je slušná. Ale pro příště..doporučuji nezvedat telefon, pokud vám volá neznámé číslo! :) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

  • Film měl před spuštěním natáčení chvíli „utrum“ kvůli ostřelovači, který terorizoval obyvatele Marylandu a Virginie v roce 2002. (imro)
  • New Line Cinema si za financování filmu do něj vložilo pár vlastních odkazů. Kromě předsedy studia Roberta Shaye můžete vidět v jedné z vedlejších rolí i producenta Deana Devlina. Ten ztvárnil taxikáře, který veze Ryana. V televizi v domě únosců běží Nezvratný osud 2 a mihne se tu i batoh odkazující na Společenstvo prstenu, tedy odkazy filmů pocházejících z tohoto studia. (imro)

Reklama

Reklama