Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad pro celou rodinu! Populární osobnosti bojují svým zpěvem o titul Zlatá maska. Ale pozor! Vystupují zamaskovaní k nepoznání. Poznáte, kdo je pod maskou páva, jednorožce nebo ufona? Zpívající celebrity budou hádat televizní detektivové: J. Bohdalová, J. Prachař, L. Bouček a M. Hudák. Moderuje: Martin “Pyco” Rausch. (TV Prima)

(více)

Recenze (131)

Pythonator odpad!

všechny recenze uživatele

Tolik pražských blbečků v jednom pořadu se jen tak nevidí. Vynikající masové angažmá pro hromadu tanečníků, modelů, kostymérů, módních návrhařů a jiných homosexuálů. Tady se mohli hošové vyřádit. Je mi trochu líto těch ubožáků, co tam tleskají v publiku a zároveň jsem trochu zvědavý, kolik jim za ten jekot a tleskání zaplatili. Bojím se, že to ti Pražáci robija zadara. ()

xray0045 odpad!

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že to naživo nedám, a tak jsem si to nahrál abych si to mohl dávkovat, nenechám se přeci zabit teď v pulce sezony. Ve chvíli, kdy si uvědomíte ze porad vznikl v Koreji, tak vám dojde ze tamní publikum a mytické masky jsou v souladu s naturelem Asiatu. Bohužel po spatném rozhodnuti Primy se CNN udělali další chybu a importovali Zlatou masky do CR. Spatně je snad úplně všechno, počínaje moderátorem, kterého neznám, přes hypotetické interprety, které opět většinou neznám, za po porotu, která dává jasné najevo ze jejich účast musela být za randál jinak by do toho nešly. Nahecované publikum řve a tleská podle cedulek co jim svítí nad hlavami a je to, jak když jim do kafe někdo přidal krapet speedu. Na rozdíl od Tvoje tvar má známy hlas zde nemůžete ocenit zpěv a ani stylizaci do původního interpreta. Zato oceníte práci maskérů, kteří uplácali spoustu masek, většinou zvířátek. Není to vtipné, je to spíš děsivé. Za mě naproste dno televizní zábavy, a to jsem si myslel že Bezdružice nic netrumfne. ()

Reklama

pt93 odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudu zde nadávat na naše sousedy ze Slovenska. Vadí mi, že je tento pořad opět tradičně namíchaný, ale není to chyba Slováků, stejně jako ani naše. Je to chyba těch hovad z televize, která mají asi pocit, že je to IN, že to tak chceme, že bychom chtěli opět žít společně v jednom státě. Ne, nechceme. Nikdo z těchto dvou krásných států to nechce. Ale ono je to asi moderní. Československá Superstar, dokonce i ten Wipeout byl namíchanej. Nevadí, že všichni reprezentují svoji zemi, my to prostě jak největší retardi namícháme, ať se z toho český, či slovenský divák třeba posere. A pokud jde o pořad jako takový, škoda slov. Úroveň nulová a debilní zaplacemé publikum afektovaně ječí, i když by mělo držet tu smradlavou tlamu, protože moderátor zrovna mluví. Nééé budem ječet jak magoři, přestože moderátor se snaží světu něco sdělit. Za mě 0 bodů. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tak si pro sebe přemýšlím, kolik asi musíte vytáhnout ze šrajtofle, aby Jiřina Bohdalová na prahu devadesátky křičela před najatým komparzem „buldoček, buldoček, buldoček“…….ale to bylo jenom tak na okraj. Co to asi musí být za „show“, kterou zavrhne národ, jenž udržuje desítky let při životě Ulice, Ordinace kdoví kde, Výměny kdoví čeho a podobně? Tohle myslím mluví samo za sebe. Odměnu pro vymetače podobných zábav jakými jsou Prachař, Kramár, Hudák nebo Sklovská – pošramocení pověsti pro Buckingham, Pohlreicha nebo právě Bohdalovou – trest pro diváky. Přišli jsme, zkusili jsme, neuspěli jsme. ()

maxxxim odpad!

všechny recenze uživatele

Autentický prepis rozhovoru medzi pacientom a lekárom s aprobáciou z dospelej psychiatrie po zhliadnutí jedného za pandemickej situácie vytvoreného dielu tohto "Hudební / Soutěžní / Reality-TV / Zábavný", nájdeného v útrobách archívu budovy štúdia, v ktorom sa tieto pokusy na živých bytostiach celé odohrávali, niekedy v roku 18. vlny pandémie. Lekár; "Pane, čo ste to práve videli, keď sa tak trasiete?" Pacient; "Prázdnotu pán lekár, videl som prázdnotu v jej celej kráse. Vy ste to nevideli pán doktor?" Lekár; "Ja som to videl tiež, bola to prázdnota v celej jej kráse, pravdu máte." Pacient; "Takže som zdravý, fajne. Majte sa." A BTW, alias P. S.: Niežeby ma to celé neprekvapilo, ale som prekvapený, že čo sa to zase robí za oknami obývačiek zvnútra. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (12)

  • Výroba jednoho kostýmu trvala okolo 7 dní, ale právě Robot kvůli své náročnosti trval přibližně 2 týdny. (TheSlezy)
  • Největší teplota byla naměřena v masce Ufona, kde dosahovala teplota 40 stupňů. (SONY_)
  • O masky se během natáčení staralo 6 kostymérů z Maďarska. (SONY_)

Reklama

Reklama