Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Demi Moore v roli vojenské důstojnice, kterou vybrali na výcvik do speciálních oddílů americké armády. Nejdřív ale musí překonat nástrahy vojenského výcviku, mužské povýšenosti a dokonce sabotáže, aby dokázala své schopnosti, přičemž si je celou dobu vědoma, že budoucnost žen v armádě závisí na úspěchu její mise. (Intersonic)

Recenze (287)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Demi Moore není zrovna typ ženské, z které bych uchcal do kelímku, ale tady teda všechna čest jejímu hereckému výkonu (fyzicky náročnému). Navíc ta sjetá hlava jí docela i slušela. Škoda jedné věci - nevěřil jsem tomu. Za prvé - kdyby to byla opravdu tak výkonná ženská, určitě by nebyla tak hezká, ale spíš by vypadala jak škaredá lesba. Za druhé - můj osobní názor na ženské, které se chovají jak chlapi, není dobrej. Za třetí - jde o americkou armádu, kde hrdinů není nikdy dost, takže bylo celkem jasné, kam to bude směřovat. Na druhou stranu to mělo i pár kladů - líbil se mi tvrďák Viggo Mortensen, závěrečná mise v Lýbii a hlavně to cvičení na ostrově S.E.R.E (ano, nejvíc se mi na tom líbilo to jméno). ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Příběh o ženě, která má možnost podstoupit výcvik u námořnictva a která chce dokázat, že zvládne stejně tvrdý trénink jako její mužští kolegové. Proč ne? Trochu jsem se toho tématu bál, ale už první půlhodina mě přesvědčila o tom, že mé obavy byly zcela zbytečné. Už od začátku a bez zbytečného okecávání film nabírá slušné tempo, které mu víceméně vydrží až do parádního závěru, jenž je opravdovou akční lahůdkou a přehlídkou vojenských vrtulníků zároveň. Demi Moore mě mile překvapila a musím jen konstatovat, že tahle role by pasovala jen málokomu jinému. Stejně tak musím vyzdvihnout i Viggo Mortensena, protože drsný velitel výcviku v jeho podání je opravdový zážitek. Ridley Scott mě opět nezklamal. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Ženy v armádě! Dnes již naprostý standard, dříve nemyslitelná záležitost. Natož pak v elitní jednotce Navy Seals. Demi Moore a Viggo Mortensen alias Aragorn jsou výteční, pod taktovkou R. Scotta tak začíná tvrdý výcvik, na který se jen tak nezapomíná. Tedy alespoň D. Moore si pár šrámů odnesla a kdyby se mi nezdála závěrečná akce trochu uspěchaná a odfláklá, mohlo být hodnocení ještě vyšší. 73% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Demi Moore nikdy nebola dobrá herečka. Avšak jej omnoho slávnejší a talentovanejší ex-manžel Bruce Willis jej vedel vďaka svojmu vplyvu a pákam v Hollywoode dohodiť úlohy vo filmoch, ktoré točili prestižní režiséri. V roku 1997 sa objavila v hlavnej úlohe akčného vojenského filmu "G.I.Jane", ktorý režíroval slávny Ridley Scott. Mal to byť trhák, kino hit. Ale nič také sa nakoniec nekonalo. Vykľul sa z toho nudný militantný feministický škvár. Bol to absolútny prepadák, za ktorý bola trápna holohlavá Demi Moore právom ocenená Zlatou malinou. * ()

Galerie (63)

Zajímavosti (12)

Související novinky

Willis a Stallone: Akce je pořád baví

Willis a Stallone: Akce je pořád baví

23.08.2011

Jeho bývalá manželka Demi Moore si zahrála G.I. Jane, Bruce se teď připojil k týmu G.I. Joe. Konkrétně v roli „otce všech Joeů“, generála Joea Coltona. Kolovaly o tom drby už nějakou dobu, teď to… (více)

Reklama

Reklama