Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Úvod do antropologie. Je to tak blbé až je to směšné. Je mi jich upřímně líto. První tři díly jsem sledoval pod vlivem alkoholu, a hodně jsem se bavil. Zbyle díly jsem sledoval střízliví, a už to taková sranda nebyla. Neříkám, že to nemá své momenty, některé věci se opravdu povedly. Nicméně, účastníci této reality show mě dokázali, že v dnešní době je důležitější jak vypadáte, než co máte v hlavě. Lidská blbost v tomto seriálu neznala mezí. A proto to taky byla taková zábava. 7/10 ()

claudel 

všechny recenze uživatele

SPOILER. Po úvodních patnácti minutách musí každý normální, průměrně inteligentní, o prudce inteligentních a vzdělaných intelektuálech nemluvě, úpět nad koncentrací lidské hlouposti, omezenosti a tuposti. Diváka má ovšem nalákat přehlídka namakaných mužských svalů, umělých rtů, naducaných plavek a rajcovních zadečků, nikoli jejich inteligence. Fajn, mě zaujal námět, protože považuji za hotová muka seskupit nadržené jedince a nedovolit jim ani francouzáka, natož pořádnou kuřbu nebo sex. Je to výplach mozku se vším všudy, ale když potřebujete úplně vypnout a zasmát se nad lidskou blbostí, je to slušná zábava. Chápu a souhlasím s eliminací těch nejhloupějších, nejnudnějších anebo nejzákeřnějších soutěžících, ale připadá mi nespravedlivé konečné rozdělení sumy rovným dílem. Ale jde pouze o úhel pohledu. Za mě je nejautentičtější Francesca, kterou spousta lidí nenávidí, nicméně ji jako jedinou považuji za skutečně nadrženou, která naplnila svá slova činy. Ostatní žvanili jak nevydrží ani jeden den bez sexu nebo masturbace a díky duševnímu prozření a vidině peněz to rovnou zvládli třicet dnů? Nevěřím. A pak nesmím opomenout Ježíše - nenašel, co hledal, místo aby se 30 dnů trápil, tak to zabalil. Příště prosím Latinos nebo frankofonní páry - ti skončí na nule po deseti dnech. P.S. Nemohu se zbavit pocitu, že se neodečetly tři tisíce dolarů za polibek Chloe a Bryce... ()

Reklama

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Krok 1: Být aro-ace (aromantik-asexuál) bez libida. Krok 2: Člověk by si myslel, že tady by bylo slovíčko profit, ale jelikož jsou peníze sdílené, ve skutečnosti by krok 2 byl spíš měsíc dlouhé facepalmování nad tím, že lidi nejsou schopni udržet své touhy na uzdě. Myšlenka osobního růstu je ale chvályhodná. Nejlepší na celém pořadu jsou sarkasmus a slovní hříčky vypravěčky Desiree Burch (půlka chvály patří vedoucímu castingu, protože všichni soutěžící svou povahou vypravěčce pravidelně přihrávají na smeče, část je však nutno ubrat kvůli blízkosti ke slut shamingu), ale to si člověk může pustit jako případný supercut na YouTube a ušetří tak několik hodin času. Anebo si člověk může pustit The Contest, která celou reality show inspirovala. THTH jde ale o krok jiným směrem. Směrem, který u hodně lidí bude mít určitě šancí být guilty pleasure. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Uááá kde berou ten materiál?? Jaký číslo má 911?? Hodiny začínají jedničkou nebo dvanáctkou?? Já při koukání přemýšlela, jak takoví lidi asi žijou, jakou dělají práci, co od života vlastně chtějí, jak si představují svoji budoucnost a jaká je jejich rodina a prostředí ve kterém vyrůstali. Samý otázky, žádný odpovědi. 2,5* Btw. Říkala jsem si, že osm dílů je málo by ale bylo to až až. 😉 A co říct závěrem... snad jen to, že právě pro tyhle lidi nejspíš musí výrobci psát v návodu na mikrovlnky, že sušit v nich něco, co dýchá, není dobrej nápad. /// 30.6.2021 Ve druhé sérii už producenti a tým co to měl na starost moc dobře věděli, koho (jaký typ lidí) vybírat a šli víc na jistotu (nebo mi to tak připadá). Takže se dočkáme mnohem víc párů, motanic, zamotanic, dramatu, sexu. Nejvíc toxickej člověk tam podle mě byl Marvin, na to jakej se zdál sympaťák na začátku to pak slušně rozjel a nikdo mi nevymluví, že na konci prostě jen taktizoval. /// 20.1.2022 Zvyšuju hodnocení o hvězdičku. Je totiž jasný, že má ve mně Too hot to handle věrného diváka. Třetí řada nebyla špatná, i když bych zůstala spíš u osmi dílů, těch deset mi už přišlo dost natažených (a třeba seminář pro jednoho bylo vyloženě vaření z vody). Byla to zase zajímavá parta, i když mi tu škodolibě chyběl někdo fakt roztomile přihlouplej. Favorita jsem neměla, bylo mi líto všech, kteří se hodlali trochu otevřít a (většinou) ta jedna osoba si hned připos*ala gaťky a sekla drápem. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Dala jsem tři díly, ze začátku mě to vlastně přišlo vtipný (a že jsem reality-show už neviděla drahně let), ale jak se začaly na povrch drát soutěžní ambice, přibývalo podrazů a začalo se "taktizovat", čímž se začal vytrácet prvoplánovitý efekt bandy hot promiskuitních a jednodušších lidí v jednom baráku a jejich zákazu sexuálních aktivit, který je má nasměrovat na cestu hlubších vztahů, mě to přestalo bavit. No alespoň jsem si dvě hodinky naposlouchala britskou, australskou, irskou, kanadskou a jánevímjakou americkou hovorovou angličtinu na jedné hromadě! Je fascinující, jak se dnes dá vydělávat: být třeba profesionálním účastníkem reality-show. Stačí mít: a) namakaný břišáky a bicáky; b) výplně, kde je třeba a vážit do 50 kilo; nicméně a i b potřebují mít nekonečné libido a v hlavě senoslámu. ()

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v březnu 2019 v luxusním resortu Casa Tau v Mexiku. (SONY_)
  • Pro Harryho se jedná již o druhé vítězství v reality show. Poprvé vyhrál v australské soutěži Heartbreak Island roku 2018. (Kuzmik)

Reklama

Reklama