Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tim žije v tom, že pozval na Havaj ženu svých snů. Když zjistí, že místo ní omylem pozval ženskou, se kterou zažil šílené rande naslepo, je už pozdě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

tnp101 

všechny recenze uživatele

Pokud nemůžete Sandlerovo taškařice vystát, nejspíš se vám to nepovede ani teď. Lauren Lapkus má ovšem energie na rozdávání a zdá se, že tím nakazila všechny na place. Úsměvných momentů je překvapivě více než těch trapných (a i ty jsou snesitelné), takže je to vlastně dost decentní Sandlerovka (bez Sandlera) … (s Robem Schneiderem). 50% ()

Argondia 

všechny recenze uživatele

Oddychová kravinka s ujetým až trochu dementním humorem a to mám ráda. Lauren Lapkus byla skvělá, znala jsem jí z "Orange is the new black" a z "The Big Bang Theory" a už tehdy jsem si jí oblíbila, má obrovskou jiskru a výraz u kterého čekám, že každou chvíli vyprskne smíchy. Byl to jeden z těch večerů, kdy jsem opravdu potřebovala vypnout a smát se a to se mi u tohoto filmu podařilo dokonale. Baví mě ten spolek úchylů okolo Roba Schneidera a sprostá písnička od jeho dcery tomu dodala ještě větší šťávu. Na odreagování dokonalá volba! ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Sám som prekvapený z toho že som sa bavil. U tohto typu komédii je to 50/50. Spade v pohode. Dokonca ma mrzí že nedostáva lepšie úlohy. Myslím ze by to utiahol. Inak tradičná jednohubka z produkcie Adama Sandlera, ktorá má menej divnych scén, než by som čakal a niekoľko celkom fajn vtipov. To, že niektoré motívy idú do stratená je typické. Inak celkom fajn úlet, ktorý tradične ničí kŕčovitý koniec. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli existuje odborník, který zjišťuje zda někdo má či nemá smysl pro humor. Musím si to "vygůglit", protože většina současných komedií mě nedokáže rozesmát. Tedy občas se něco povede, ale většinou jsou to trapasy, až mi je z nich stydno. Po vyšetření pak budu vědět, jestli je chyba ve mně nebo v těch trapných rádoby komediích. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Tohle je komedie, která chce být na hranici ztřeštěné a decentní tím, že se kývá zleva doprava a myslí si že to v průměru vlastně vyjde. Nevyjde. Některé vtipy jsou suché, jiné over the top a nepřidává tomu ani to, že Lapkus je na mě "až moc", a Spade "moc málo". Naštěstí je to poměrně krátké a má to hodně svižné tempo, takže jako oddechová komedie s nulovým očekáváním a troškou otrlosti to prošlo. A bylo fajn po dlouhé době zase vidět Nicka Swardsona a Roba Schneidera. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama