Reklama

Reklama

Večírek

Trailer

Obsahy(1)

Na večírku se postupně scházejí bývalí spolužáci. Toto setkání by se pravděpodobně neslo v duchu lehkého škorpení a nostalgických vzpomínek, jenže místo dalšího spolužáka zazvoní u dveří podomní prodavač a přinese nečekanou zprávu o kamarádovi, který už nikdy nedorazí. Účastníci večírku se za ním společně vydávají autobusem. Během cesty se ukáže, že mluvit o skutečných pocitech je mnohem složitější, než se zdá. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (228)

Phietros 

všechny recenze uživatele

Zajímavý rozjezd srazu přátel ze školy po letech, kde se ani skoro nepoznávají a vypadá to na dobrou zábavu s černým humorem. Poté ale dorazí prodejce vysavačů a po zjištění že jejich kamarád zemřel všechno sklouzne do dialogů o ničem! Od odjezdu autobusem přišlo trapno a nechápu jak dokázal Suchoš při svém debutu přemluvit taková jména na obsazení! Bohužel mě to vůbec nechytlo a závěr byl dost divně useklý. V titulcích teda ještě pár záběrů ze smutečního obřadu, ale to už to nespasilo. Kamera slušná, ale pořád se k tomu musí přistupovat jako o pokus něco vyzkoušet a natočit, takže sen byl splněn! 40% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Suchánkov najlepší režisérsky výkon ostal v Partičke, kde hral nespokojného režiséra. Na ostro mu to nejde a vôbec nie je vtipný. Za každú cenu pchať všade Hitlera a nechať Čekovského hajlovať, veď to bolo vyslovene trápne. A Čekovský to je vlastne nejaký herec? Ostatní herci ok, ale Dyková strašne zostarla, tak, že aj Boudová vyzerá pri nej dobre. Predpokladám, že Dyk sa čoskoro zmení na skutočného dicka a pôjde za ďalšou sukňou. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Večírek = Partička. Scény, které připomínají improvizační show, jsou tu opravdu ve velkém množství. Třeba celé závěrečné titulky jsou kompletně vytržené z Partičkovskýc her... Podobně i dialogy jakoby navozovali atmosféru her jako Jedno písmeno, Abeceda... Pochopitelně to co funguje v impovizační show a několikaminutové scénce, tak už nefunguje v celovečerním filmu s nosným dějem. Pokud se vám líbí Suchánek v Partičce, tak se vám bude líbit i film, je přesně takový, jako byste ho od Suchánka čekali, a je přesně takový, jako je Suchánek v Partičce. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Suchánka nemám a nikdy jsem ho neměl rád. Vždycky mi přišel jako protekční fracek. V jeho dětských rolích jsem jej ještě zkousával, přeci jen tehdy těch filmů moc nebylo. Ale po revoluci jsem ho úplně odstřihl ze svého zájmu. Pak pšišlo debilní Tele-Tele částečně vykrádající Tlučhořovic rodinku, MistrGS vykrádají pro změnu Krause a Patrička. Nezměnilo se nic. Suchánkův humor je fekální, bez noblesy, provoplánový. Části národa se to líbí (část národa také zbožňuje a volí prezydenta Myloše), mně ale ne. Přesto nejsem zcela zaujatý a dal jsem jeho prvopočinu z hlediska scénáristického i režijního šanci. Přeci jen tam hraje Roden, Taclík Langoš a doufal jsem, že ti by do sračky nešli. Tak šli. Roden dokonce doslova, kdy na Wc během vykonávání velké potřeby se všemi zvuky co tato činnost provází vede nenucený hovor Čekovským. Vidím to tak, že 56 letý Suchánek měl potřebu natočit cosi na téma stárnutí. Možná už se kácí i v jeho lese jak se říká, možná mu odešel nějaký kámoš ze školy..kdo ví. A tak napsal humornou komedii o tom se jak slejzá část třídy aby zavzpomínali na staré dobré časy. Aby to byla komedie je tam hromada humoru, většinou konverzačního u kterého se ale nebudete smát. Ba co víc za chvilku si budete říkat, herdek jak je to ještě dlouhé? Neměl bych jít raději s odpadkovým košem? Místy ani nebudete chápat co Suchánek myslel. Tohle se prostě naprosto nepovedlo a já enchápu Rodena, proč do toho lezl. Fakt ne. Asi dvakrát jsem se usmál duu Langoš versus Dyková, tak tomu odpad nedám. Jestli ale něco na toto téma, tak to už raději Sněženky a machři po 25 letech...  Tohle je ale jen za jednu nasávací hlavici z Bishopa! * ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Michal Suchánek mě i přes slabší rozjezd dokázal pobavit svou Národní házenou, takže jsem si řekl, že by to mohlo vyjít i tady. No, nevyšlo. Snímek se totiž nesl v převážně trapném duchu, kteroužto atmosféru sporadicky narušovaly závany podařeného humoru. S herci to bylo složité, protože jejich výkon pokryl celou škálu od skvělého Karla Rodena, kterému jsem jeho náboženského pomatence bez problému věřil, až po Mariána Čekovského. Šlo o záležitost, u níž jsem si jistý, že už se u mě nedočká reprízy, protože už ji podruhé prostě nechci vidět. Podle mého názoru šlo o špatný film, přesto jsem ho nezodpadoval, protože už u nás vznikly mnohem horší hrůzy (viz. Eva Toulová), které k mé smůle nedokážu vytěsnit z paměti. / Poučení: Tentokrát jde o citát přímo z tohoto snímku, protože bych na nic lepšího nepřišel: "Lidská paměť je jako Sten Gun, selže, když ji zrovna potřebuješ." ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • „Když jsme se rozhodovali, co dál, obavy z dalšího podzimu podobného tomu loňskému a ze ‚zestárnutí‘ filmu vedly k tomu, uvést ho raději v létě. Jsem rád, že se nám Večírek podařilo tak výjimečně obsadit a že tihle herci excelují v rolích, v jakých je neznáme,“ prohlásil režisér Michal Suchánek. (Duoscop)

Reklama

Reklama