Reklama

Reklama

Večírek

Trailer

Obsahy(1)

Na večírku se postupně scházejí bývalí spolužáci. Toto setkání by se pravděpodobně neslo v duchu lehkého škorpení a nostalgických vzpomínek, jenže místo dalšího spolužáka zazvoní u dveří podomní prodavač a přinese nečekanou zprávu o kamarádovi, který už nikdy nedorazí. Účastníci večírku se za ním společně vydávají autobusem. Během cesty se ukáže, že mluvit o skutečných pocitech je mnohem složitější, než se zdá. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (228)

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Mám jeden jediný dotaz. Proč proboha?? Mám moc ráda české filmy. Když jsem viděla to obsazení, tak jsem si říkala, že to bude skvělý, že to přece musí být skvělý, vždyť oni by do nějaké kraviny nešli, ne?! Pak jsem si ale vzpomněla na jeden rozhovor se Suchánkem a došlo mi, že to jsou skoro všichni bývalí spolužáci a nejspíš i kamarádi a bylo mi to jasný. Omlouvám se, ale ne, tohle ne. Nic to nedává. Nic zajímavého, nic nového, nic vtipného. Ba naopak mi to přišlo strašně smutný a depresivní. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Úvodní párty byla extrémně, extrémně uhozená. Cesta busem to v mých očích zvedla ze dna. Po letech chválím Táňu- byla vynikající! Líbil se mi i Matěj Dadák, pana inženýra vystřihnul výborně. Párkrát jsem se fakt upřímně zasmál, ale nesedly mi ty rádoby nekorektní gagy. Pane Suchánku, buď to příště pořádně ohulte, nebo se na to vykvajzněte. A na hajlování a židy už se komplet vyserte- to je úplně mimo mísu. P.S.: Já ten Suchošův humor nevyhledávám, spíš naopak. A teď už asi vím i proč. On jak je prťavej, tak programově všechny kolem sebe musí usvědčovat z nějakých jiných, ne tak zjevných vad. Ale každej musí mít v jeho očích nějakej trabl- alkáč, impotent, debil, blbka… a když by se ta vada náhodou měla hledat obtížněji, tak může posloužit i to, že je třeba zpěvák. Ale vždycky tam musí být ten odsudek, ta slabina, kvůli které se přestanete zabývat mým vzrůstem a začnete řešit sami sebe. ()

Reklama

OJan 

všechny recenze uživatele

Rukopis Michala Suchánka, který mě vždycky hodně bavil v Partičce či Tele Tele, v celovečerním formátu zkrátka nefunguje. Večírek začíná poměrně slibně. Postupně je však čím dál bizarnější a trapnější až se v druhé půli zvrtává úplně. Za celou dobu jsem se z plna hrdla zasmál pouze 2x, a pak už jsem jen celý znuděný čekal, jak to celé dopadne. Přál jsem si nějaký dobrý konec, který by to aspoň trochu pozvedl, ale místo toho to skončilo vlastně nijak - nejasně a poněkud zvláštně. Až jsem měl chvílemi pocit, že se tvůrci pokouší ne zrovna zdařile o artovou komedii. Jaké bylo divadelní představení nevím, avšak tento úlet ukazuje, že humor Michala Suchánka je funkční pouze v kratších formátech, kde dokáže být úderný a vtipný. Jedinými klady je tak nakonec pouze sporadicky se objevující dobrý fór a poměrně zajímavé obsazení. I když i nad tím zůstává rozum trochu stát. |40%| ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

´´Film´´ hodnotný jako cena projetý nafty do starý slávistický karosy s Vladykou v 20 let nepraným  triku. Ve vší úctě k obsazení, tohle bylo těžce prkenný mrtvolno s řadou podivných situací, který nemá smysl dál rozebírat. Míšův snímek prošuměl kino nabídkou stejně jako chudáci diváci, kteří se na tohle bohužel zatoulali.. 15% ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Suchánek  nezklamal . A  Nela  je  stále  kus , leč  to  je  žalostně  málo . No  je  po  létě  a  já nyní  přidám  * , protože  M.  Taclík  -   VLASTNĚ  PERLIL . Některé  vtípky  Rodena ve sklepě  a Čekyho   byly  trochu  za  hranou  , ale  jinak  pár  gegů  tam  bylo . To  zase  jo . Prodejce  ,,levných "  vysavačů  taky  ušel  a   " opilá "  Tatiana  taky  dobré . No  a  šofér  autobusu  mohl  být  Vašek  Kopta  , ten  by  si  to  užil .  A  dialog  Langoše  s  Tánˇou  v  autobuse  dobrej  záběr .  Takže  s  odstupem  času  dávám  za   * * . ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • „Když jsme hledali námět na další film, chtěli jsme něco, co by diváky v této době v kinech pobavilo. A z toho jasně vyplynulo, že scénář Michala Suchánka s jeho osobitým humorem je přesně to, co chceme točit. A že on jako umělec je přesně ten autor, kterého jsme si přáli mít v týmu. A taky jsme si řekli, že by stálo za to, ukázat ho v trochu jiném světle a představit ho jako režiséra. Michal ví úplně přesně, co chce, a všichni herci díky jeho charismatu nabídku přijali, takže bylo jasné, že Večírek musí vzniknout,“ vysvětlila producentka Monika Kristl a kreativní producent Daniel Strejc. (SONY_)
  • Během závěrečných titulků jsou proslovy na pohřbu. (griph)

Reklama

Reklama