Reklama

Reklama

Smrtelná kořist

  • USA Deadly Prey
Trailer

Brutální skupina žoldnéřů unese lidi, které chce použít jako živé terče při výcviku svých jednotek. Ovšem únosem Michaela Dantona udělali velkou chybu, role se obrací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

bratr.Milan 

všechny recenze uživatele

Ách, ty vzpomínky! Viděl jsem tento filmový počin během mého dospívání, když ho koupil můj otec na videokazetě. Ani tehdy mě nijak zvlášť neoslovil, ale rozhodně ve mě zanechal hlubokou stopu. Pocity z jeho sledování bych popsal asi jako "plavat v želatině". Nedávno jsem se k němu za zvláštních okolností znovu dostal, tak jsem si pustil pár scén. Na celý film se už nepodívám ani z nostalgie. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nejbéčkovatější béčko,všech béček.Nemá smysl mluvit o neexistující logice,či scénáři,který nabízí vela vtipných dialogou :D Svým způsobem nejpříšernější sračka kterou sem kdy viděl,kde blonďatej plájboj hopsá lesíkem v upnutých jeansech ( jistá skupina diváků jistě bude spokojená ) a při tom těmu nejšílenějšími a nejbrutálnějšími metodami kosí stovky tupých komparzistů v maskáčích.Nehorázná vykrádačka Ramba,mixlá s Komandem.Celou stopáž jsem se brutálně smál,což jistě kdysi tvůrčí záměr onanistických,militantních,vidláckých američanů,kteří tohle stvořili nebyl.Co se ovšem musí tvůrcům nechat je,že je netížila žádná omezení a vyřádili se pekelně,končetinama se umlacují lide,šípy lítaji do krku,očí,střeva lezou kudy plájboj chodí a dokonce se tu dočkáme i hódně překvapivých momentek a nemilosrdně se tu poravují i ženy.Jako jestli si řikáte milovník béček a neviděli jste Smrtelnou Kořist,neviděli jste nic,béčko s tak velkým Bé,že zněj je dokonalé video Zetko :D 1 krvavou * za nečekaný finiš a že sem se plných 88 minut dokonale pobavil,nad jeho zhovadilostí. ()

Reklama

aichwald 

všechny recenze uživatele

Danton! Mike Danton to je on!!! Jo to jméno bylo na poštovní schránce proč znáte ho??? Učil jsem ho!!! Je to sice akčnák v levné produkci ale absolutně dokonalej,svýho času jsme na to koukali každej den na vhs, znaly všechny hlášky nazpaměť. Perfektní hudba,brutální zabíjení a velká přehlídka vojenské techniky a zbrání. ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Co toto kurva mělo být?! Parodie na Ramba? Nebo někdo úplně ulít na heroinu? Film nemá cenu řešit, spíš bych řešil jednotlivé členy štábu a lidi, co se na vzniknutí filmu podíleli. Nepřeju jim nic špatného, jen jim vzkazuji, že jsou to pro mě zfetovaná hovada, která neumí natočit ani film vtipný, ani vážný. Kdo tohle sakra povolí? To už neexistuje cenzura? Aby se k divákovi nedostala kdejaká sračka. Kvůli podobným počinům by tedy měla být ta nejpřísnější. Film je dobrý jen pro upřímné zanadávání si. A mimochodem: hlavní představitel vypadal sice postavou dobře, ale jak běhal jen v trenkách a bos a se svým blonďatým dlouhým přelivem, působil dojmem totálního krypla. Opravdovej "Rambo" by mu nakopal prdel ve vteřině. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Proč bych měl zapomínat na Ramba a Norrise, když je tenhle film ve všem vykrádá a nepřichází s ničím originálním. Maximálně tak s levným zpracováním. Prior si mě nikdy nezíská jelikož točí trashe, který prostě nejsou ničim vyjímečný ani zabávný. Kdyby to bylo aspon gore, pochopím jeho fanoušky, ale tohle je jen obyčejná levná vykrádačka jako všechno dneska. Jedna hvězda ASPON za to skalpování a pár směšných scén. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama