Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (6 423)

plakát

Adagio (2023) odpad!

Asi nejnudnější "mafiánský" "thriller" z Itálie, který jsem kdy viděl. Vlastně vůbec nevýrazný a nejhorší thriller, co jsem kdy viděl. Postavy naprosto o ničem. Děj táhlý jako sopl a velmi nejasný a nepřehledný ... kokotina taliana ...

plakát

Bez polevy (2024) 

Nevtipné a o ničem - z mého pohledu.

plakát

Až tak moc tě nežere (2009) 

Nuda, jak nevim co ... a pro mě i blbost bez vtipu ... nedokoukáno. Jedna * navíc jen díky Scarlett - na tu se kouká vždy krásně ... ehm !

plakát

Mercy (2023) 

Zabaví neurazí...kliše na zabití času ok ...vojanda byla super i když trochu toporna a Rys Majers jako vždy úžasný psychokokot....průměr na brainwash.

plakát

Kaskadér (2024) 

Podle traileru jsem si myslel, že půjde o akcí našlapanou a vtipnou podívanou na vypnutí mozku s pohledem k tomu na schopné herce a herečky ... úplný opak ... pro mě to bylo nudné, nezáživné a absolutně nevtipné ... a přitom ústřední duo jsou tak pohlední a schopní herci ... úplná mrd .. škoda času ... nedokoukáno.

plakát

Tři mušketýři: Milady (2023) 

Tohle už nemělo kupodivu takový tah, drive a vtip jako předchozí díl. Konec vyloženě debilně otevřený. to je špatně. Měly být dva ucelené díly. Taková jsou pravidla Dumase. A pochybuji že Constance byla v jeho podání taková naivní a debilní kráva, že ji to stálo to nejcennější. Eva Green super ale málo mrcha. Druhý díl prostě utahaný a uspěchaný. Když už tak kvadrilogie a pořádná.

plakát

Oni (2021) (seriál) 

Zpočátku fakt úlet a šokující a čuměl jsem jak puk, jak zase dokázali zvednout laťku "mindFuck" s divákem ... pak ke konci jsem netušil, zda jde o horor s duchy , agitku, že  čer ... , ehm, afroameričané se mají už několik století v Ámérice véélice špatně ... a ten pocit je bohužel podle mě plně zasloužený ... nebo sociální drama, které schválně naprosto devalvuje obecně ámérické občany bílé pleti, že jsou do jednoho zdegenerovaní, psychicky narušení, všehoschopní k tomu vysoce retardovaní a omezení myšlenkově úplní vypatlaní kokoti bez kouska citu a respektu k jinému člověku. Druhá řada mě nechává chladným.

plakát

Vrah přes inzerát (2011) (TV film) 

Takový fajn bečkový nádech ... ale přišlo mi, že právě kvůli tomu to působilo o to důvěryhodněji ... jsou mezi námi ... na zabití času ok.

plakát

Muž na vrcholu (2024) (seriál) 

Docela o ničem - nevýrazné - ani ne vtipné - ne zrovna vkusné sexuální scény - ani vzrušující ani trefné ... hlavně ta s Jeffem byla spíš nechutná - nejvíce za koukání stála Sarah Jones - konec utlý a debilní ... jen na zabití času.

plakát

Wallander (2008) (seriál) 

Dobrý na zabití času ale ne tak skvělý, jak jsem očekával.