Reklama

Reklama

Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery

  • USA Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed (více)
Trailer

V Coolsvillu je v kriminologickém muzeu slavnostně otevřena expozice věnovaná úspěchům společnosti Záhady s.r.o., kterou tvoří poněkud ješitný Fred, krásná Daphne, chytrá Velma, zmatkář Shaggy a jejich pes Scooby-Doo. Zatímco se Velma zakouká do mladého kurátora Patricka Wiselyho, Fred a Daphne musejí čelit otázkám protivné reportérky Heather Jasper-Housové. Slavnost je však přerušena, když nečekaně obživne obří pterodaktyl a napadne hosty. Přestože se s ním přátelé pokusí utkat, monstrum uletí a na něm maskovaná bytost, která spolku vyhrožuje pomstou. Velma s Fredem a Daphne se domnívají, že jde o dílo šíleného vědce Jonathana Jacoba, kterého kdysi odhalili a pomohli dostat do vězení. Zdá se, že při svém útěku z vězení nezahynul v moři, jak se dosud myslelo. Velma zjistí, že klíčem k výrobě monster je látka randamonium, nacházející se v místním uzavřeném dole, a zatímco musejí svést několik bitev s dalšími obživlými duchy, Heather proti nim v televizním zpravodajství rafinovaně poštve celé město. Stávají se z nich psanci, nepřestávají však pátrat po způsobu jak zastavit děsivé události a odhalit jejich původce. Svým svérázným způsobem do vyšetřování zasáhnou také Shaggy a Scooby-Doo, když se jim podaří zmocnit řídícího panelu sloužícímu k oživování a ovládání monster. Padouch ho chce za každou cenu zpět a Velma vymyslí, jak se s pomocí panelu oživlých monster a duchů zbavit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Smileface 

všechny recenze uživatele

Jsem trošičku na rozpacích jak tento film hodnotit.Ono vlastně ani o film nejde,jsou to jen špatně poslepované digitální orgie,tudíž nulový nebo spíš hodně dementní scénář.Otázkou ale zůstává:Je pro cílovou skupinu diváků(dětí) vůbec potřeba nějaký hlubší logický scénář,kde se věci nedějí "jen tak náhodou"?A je potom vůbec potřeba psát nějaké komentáře či recenze kromě toho,že "grafika byla tentokrát průměr"?Já na tyto otázky odpovědět nedokážu,každopádně jsem si jistý,že děti Scooby Doo 2 zaujme už jen proto,kolik digitálních příšerek létá po obrazovce a jaké skopičiny i vtípky provádějí.Párkrát jsem se ze srdce zasmál i já,takže tentokrát je to za dvě. ()

Tsuki odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu uvěřit, jak to mohlo být ještě o tolik horší než jednička. Něco tak hrozně blbého a bezduchého jsem už dlouho neviděla. A Matthew Lillard tam byl až nemožně trapný. Skoro se stydím za ty herce, co tam hráli. Tenhle film by se spíš měl jmenovat "Scooby-Doo: Nespoutaně příšerný" ~(0,1)~ ()

Reklama

gabriela.suc 

všechny recenze uživatele

Vzpomínka na moje dětství. Bylo mi asi tak deset let, když jsem to viděla. To se mi líbilo a bavilo mě. Teď jsem náročnější divák, dávám tři hvězdy jako vzpomínku na dětství, podobu herců s kreslenými postavami a za oddech. Jinak, někdo psal myšlenku, že postavy s jejich oblečením by zapadly spíše do 60. let a ne do současnosti. Té myšlence dávám za pravdu :) Dvojka se mi líbila víc, postavy byly vyspělejší, než v jedničce, kde se chovali jako uražené paličaté děcka. ()

Izmo123 

všechny recenze uživatele

Řežisér musí být opět stejný protože do toho musí opět dát všechno špatné jak jen to jde, druhý díl je snad ještě o něco horší než první díl ale co má o mnohem lepší tak jsou to postavy které mají o mnohem větší hloubku než v prvním díle akorát kde to hodně vadí tak je to u Shaggyho a Scoobyho i když sice mají o mnohem větší hloubku jen nechápu proč režisér chce pořád opakovat ty laciný vtipy který jsou snad ještě o něco horší než v prvním díle, občas se stane že se ve filmech objevují takové laciné momenty jak v tomhle filmu ale aspoň si dá nějaký ten film záležet na ty klidný momenty ve kterým jsou dojemný momenty ale tady když se ukáže klidný moment s hloubkou u postav tak se potom stejně objeví ten hloupý humor který jenom kazí dojem filmu, CGI vypadá o mnohem lépe, podle mě to nevypadá nějak lacině ale i tak to není nějaký převrat, druhý díl je sice o něco akčnější k tomu ještě dokonce má o něco větší zvrat ale to pořád nemění moje hodnocení, jinak hodnotím: Postavy 3/10 Příběh 3/10 Komedie 3/10 CGI 7/10 Celkově hodnotím ⭐⭐ 3/10 ()

DaUr 

všechny recenze uživatele

O seriálu jsem slyšel. První film jsem viděl. Ten ušel. Tohle už je ale moc. Přijde mi že film naprosto postrádá scénář, humorných scén je pramálo, dobrodružných ještě méně. Dialogy jsou o ničem. Modleme se, aby nevznikl díl třetí, jelikož kdyby se zachovala tato sestupná tendence, tak si nedovedu kvalitu trojky ani představit... Jedna hvězda za vcelku dobrou animaci příšer. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně, kdy Daphne (Sarah Michelle Gellar) bojuje s Megavoltičem, který jí dá ránu, ona odletí a spálí si konečky vlasů. Když jde však poté s Fredem do starého dolu, kde se rodí příšery, má vlasy v pořádku. (MIG29)
  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy drží Shagy (Matthew Lillard) se Scoobym provazy, jejich konce mění délku. V jednom ze záběru má zároveň provaz Shagy omotaný kolem ruky a hned v dalším nikoliv. (MIG29)
  • Natáčelo se v kanadských státech Manitoba a Britská Kolumbie. (Varan)

Reklama

Reklama