Reklama

Reklama

Scooby-Doo: Začátek

(TV film)
  • USA The Scooby-Doo! Mystery Begins (více)

Obsahy(1)

Co pojí nejlepší kamarády? V případě Daphne, Velmy, Freda, Shaggyho a Shaggyho odvážného štěněte Scooby-Dooa jsou to záhady! Celovečerní hraný Scooby-Doo: Začátek nás zavádí do doby, kdy se čtyři dospívající slídilové (plus jeden psí detektiv) setkali poprvé. Byli tehdy neprávem obviněni z nastrojení duchařského žertíku a vyloučeni z Coolsvilleské střední. Spojili se, aby očistili své jméno a vyřešili tu nadpřirozenou záhadu... a vydali se tak rovnou vstříc neutuchající legraci a dobrodružství. Speciální zábava, speciální přátelé a extra-speciální efekty dělají z tohoto příběhu na téma “jak to všechno začalo” (počínaje setkáním chlapce a psa až po první výpravu v karavanu Mystery Machine) zatraceně báječnou podívanou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Ohromná kravina, ktorá však zo všetkých hraných verzií Scoobyho dopadla najlepšie. Jednoduché a primitívne béčko pre mladších, ktoré narozdiel od svojich predošlých filmových príbehov najviac pripomínalo klasickú záhadnú epizódu starého dobrého seriálu, natiahnutú na 80 minút. Po filmárskej stránke je to nanajvýš nehodnotiteľné, ale dá sa to celé prežiť bez ujmy na zdraví. Čistý priemer. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

To je tak, když se zadaptuje ryzí americký animák pro děti - vznikne z toho docela dost velká blbost. Chápu, že se to snažilo být stylově co nejvěrnější předloze, ale osobně mi to nepřišlo po žádné stránce nějak zvlášť dobré. Ani humorem, ani čímkoliv jiným. Děj byl stupidní a nezáživný. No, jednou vidět stačilo. ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

Nejhorší ze všech Scooby Doo filmů a rozhodně není o 3% lepší než dvojka! Postavy nejsou vzhledově vůbec podobné. Je to, jak kdybyste vybrali 4 náhodné herce a nějak je upravili, aby je aspoň připomínali. Ale oni k tomu ani nenosí to podobné oblečení po celou dobu! Charakterově jsou taky docela dost mimo. Velma je přehnaná šprtka a dost žárlí na Freda a Daphne, protože mezi nimi přeskočila jiskra. Daphne je hodně zbytečná a ani za celou dobu nic nevymyslela, nedokázala nebo někoho neoslovila svým vzhledem. K tomu ani není hezká a fakt rozhodně si nemyslím, že by jí rodiče dávali dodávku zahradníka, která je rezavá, když tam v garáži mají dva zbrusu nový a luxusní bouráky. Fred je natupělej HNĚDOVLASEJ sporťák, kterej za celou dobu s partou nevymyslí ani jednu past! Shaggy má český dabing doslova jak pro nějakýho trotla. Scooby-Doo se mi líbí trošku víc vzhledově (je o trochu podobnější), ale jeho reakce jsou trochu horší a k tomu na něm šetří tak, že ho tolik do záběrů nedávají. Seznámení jeho a Shaggyho bylo špatný. Přijde mi dost trapný a ubohý, že je toto pojmutý jako prequel, protože tvůrci tohohle nesmyslu nebyli ani natolik schopní sehnat podobné herce, tak to tak pojali, aby se vyhnuli nelogickým chybám, což stejně nefunguje. Zdá se, že zástupci ředitelů mají vyšší moc než samotní ředitelé. Ani jsem nevěděl, že to tak v Americe vlastně funguje. Moc nechápu, proč sem míchají nadpřirozeno, když Scooby-Doo o tom není a vždy bubáky a tyhle věci vyvrací, ale tady ty duchy ani neřešili. Efekty duchů jsou dost špatný. Viník je jasnej celou dobu nebo se vám alespoň rozhodně vejde do hodně úzkého výběru podezřelých. Celé to bylo nudné, nezajímavé, hlavně nepodobné. Na konci, kdy se parta rozdělí a každý jde svou cestou, a pak se k sobě všichni vrátí, protože je spojujou záhady, tak tohle na mě působí jako hodně falešné přátelství. Vymysleli to hodně špatně, protože to prostě vypadá, jako by byli spolu jen kvůli tomuhle a jinak by se vůbec nebavili. K tomu jsem se ani za film nezasmál. VYHODNOCENÍ: NEJMÉNĚ PODOBNÁ POSTAVA ZE VŠECH SCOOBY-DOO FILMŮ JE ZDEJŠÍ ŠIKMOOKÁ VELMA. SCHVÁLNĚ JSEM SI ZJIŠŤOVAL PŮVOD HEREČKY A CO MĚ NEPŘEKVAPILO. MÁ PŘEDKY Z JAPONSKA 😏😣. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený pokus o další oživení Scoobyho party. Sice mi zpočátku trvalo, než jsem si zvykl na všechny nové představitele, ale do děje jsem se vžil hned a upřímně jsem se bavil. Hlavní hvězda Scooby je sice mírně upozaděn, ale v průběhu děje to přestávalo vadit. Film nám pěkně odpověděl na otázku, jak se vlastně parta dala dohromady, což byl vlastně úkol celého třetího dílu série. Srovnatelné s oběma minulými díly. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezajímavé, zbytečné pokračování umírající série, snažící se vydojit poslední love ze zbylých diváků. Brian Levant je na tom asi opravdu moc špatně, když musí brát už i televizní srágory, ale co naplat, složenky jsou neúprosné. Nebudu se rozepisovat o hovadinách, aspoň k velmi podivnému obsazení, nerespektující podoby z kreslené předlohy, největším přehmatem je obsazení Kate Meltonové do role Daphne, které ve filmu nemá být ani šestnáct, ale vypadá přinejmenším na pětatřicet. Budu milosrdný, ve dvě v noci už tak nevnímám, tak za dvě. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Coolsville - domovské mesto partie - sa nachádza v okrese Erie v Ohiu, približne 1 hodinu západne od Clevelandu. (misterz)

Reklama

Reklama