Reklama

Reklama

Cold Creek Manor

  • USA Cold Creek Manor (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželé Tilsonovi touží po klidnějším životě na venkově. Proto se i s dětmi odstěhují z New Yorku do domu, který nedávno koupili. Při vyklízení domu naleznou velké množství fotografií a videonahrávek rodiny, která tu žila před nimi. Venkovskou idylu naruší příchod podivného muže, který je původním majitelem domu. Banka mu dům zabavila poté, co přestal splácet hypotéku. Muž se tváří, že chce rodině pomoci s opravou domu, později se ukáže, že veškeré jeho snažení směřuje k tomu, aby je z domu vyhnal. Tilsonovi brzy zjistí, že kdysi honosné panské sídlo se postupně stává jejich noční můrou a začíná odhalovat svá hrůzná tajemství. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

jondoe 

všechny recenze uživatele

Na tento film by som sa asi nepozrel keby tu nehrali moje dve oblubene herecky K. Stewart a J. Lewis. Dost ma odradzalo aj sucastne hodnotnie uzivatelov csfd. Za seba vsak mozem povedat ze mne sa film pacil aj ked moje oblubenkyne nemali moc priestoru ukazat sa ale aspon ma potesilo ked som ich zbadal na obrazovke. Samotny film ma vsal uputal predosvsetkym dobrym budovanim napatia a skvelym zaporakom. Denis Quaid hral tiez presvedcivo a uloha mu pekne sadla tak isto ako aj S . Stone. Keby nebol scenarista urobil ku koncu filmu vela neodpustitelnych chyb kde sa postavy spravaju nedoveryhodne tak by to bolo za 5 hviezdiciek ,ale takto z toho zostava iba zlahka nadpiemerny thriller. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale jo já se bavil a to díky hercům, do tohohle filmu se seběhla hned čtveřice mých oblíbených Quaid, Dorff, Lewis, Stone... Tihle jsou prostě borci, a ústřední duo padouchů(nebo spíše jen jeden) jsou prostě parádní, Dorff jako bývalí majitel domu a jeho mastný vlasy je prostě parádní. Figgise nějak moc neznám, ale tohle mi sedlo. Navíc nádherná hudba celý film podtrhává, je pravda že atmosféra je parádní a mohlo být více lekaček ale co už. To jsou jen malé vady. Jediným výrazným nedostatkem je Stewart která fakt hrát neumí ani kdyby se sebevíc snažila. Ale jinak palec nahoru. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Skvělý thriller ,který sice v téhle podobě byl už mockrát natočen ,ale vždy záleží jak! Příběh rodina se stěhuje z města daleko na venkov ,kde si koupí velký dům. (vždy mě fascinuje jak jsou ty Američani schopný ze dne na den vykašlat se na práci na příbuzný na známý a odject daleko. A hned si jsou schopný koupit dům ,tam snad jsou všude prázdný domy to tady by to tak lehký nebylo. Kupodivu si hned najdou jiný známý ,jak jiná mentalita) Do toho domorodci ,který je vidí neradi. Rovněž je pozoruhodné jak se všichni v těch městech znají (to u nás nikdo nikoho nezná a nehledě toho ,tam je sebemší díra zvaná město u nás by to byla vesnice či větší obec) Co jsem nechápal ,že si rodina klidně vezme domů chlápka ,kterému ten dům dřív patřil než mu ho banka sebrala (no jo když je v base) ,on jim tam vleze hend ho pozvou na večeři. A nechají ho tam bydlet ,to že to nebude klapat je víc než jasné a po té co jsou všude v domě hadi ho vyrazí. Otec rodiny tuší ,že s ním není něco v pořádku a snaží se na to přijít co ho málem nejenom jeho stojí život. Opravdu hustá atmosféra a děsivá. Díky dobrému zpracování to není jen jeden z mnoha obdobných filmů. ()

Mičl 

všechny recenze uživatele

Herecká esa, která "táhla" tenhle "mysteriózní " thriller se neosvědčila a duo Sharon Stone & Dennis Quaid zdaleka nepředvedlo to nejlepší ze svého hereckého umu. Jediní kdo pro mě jakštakš herecky vyčnívaly jsou hrůzunahánějící Stephen Dorff a lolitka rostoucí do přípravky Kristen Stewart. Jinak je to vskutku dějově nepříliš vymazlené a průměrná podívaná, žádný filmařský orgasmus se nekonal čistých 50%. ()

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film mě nalákalo obsazení a Mike Figgis. Bohužel premisa, že se bude jednat o kvalitní kousek, protože ho má na svědomí režisér Leaving Las Vegas, nebyla na místě. Cold Creek Manor je standardem, který neurazí, ale málokoho taky zřejmě nadchne. Takový mix Strašáků, Posledního domu nalevo a Mysu hrůzy, což jsou ale samozřejmě o třídu lepší filmy. Největším problémem tohoto thrilleru je pak předvídatelnost. Záhadu točící se kolem celého domu divák po půl hodince rozluští a na nějaký zvrat v průběhu může zapomenout. Na druhou stranu, kde je psáno, že film musí být za každou cenu originální, aby dokázal pobavit. A snad to bylo atmosférou, prostředím, herci nebo možná kombinací všeho, že mě i přes veškeré nedostatky tento rutinní thrillerek dokázal zaujmout natolik, abych ho dokoukala do konce. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Ontáriu. (Terva)
  • Jeep Grand Cherokee, který rodina vlastní, je nové řady. Při požáru je však možné poznat, že byl použit vůz řady starší. (Terva)
  • Christopher Plummer své scény natočil za dva dny. Jeden den filmoval s Dennisem Quaidem, druhý pak se Stephenem Dorffem. (Terva)

Reklama

Reklama