Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Po filmu Jamese Gunna Sebevražedný oddíl sledujeme pokračování příběhu postavy Johna Ceny. Tento okouzlující a arogantní muž věří v mír za každou cenu, bez ohledu na to, kolik lidí bude pro jeho dosažení muset zabít. (HBO Max)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (187)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Ani bych nevěřil, že mě tenhle spin-off Sebevražedného oddílu pod taktovkou Jamese Gunna tak chytne. Je to vážně šílené a John Cena si svou roli neskutečně užívá. Nakonec je z toho jeden z nej DC seriálů za poslední roky. Děj se posouvá asi čtyři měsíce po událostech na Corto Maltese a Peacemaker je kompletně zotavený ze svých zranění. Dostává se na svobodu a setkává se se svým otcem, který je na něj dost přísný. Je opět kontaktován členy A.R.G.U.S.u, aby pro ně pracoval. V opačném případě se vrátí do vězení. Začíná tedy řetězec šíleností a bizarních situací. Víc se dozvíme v dalších dílech. Občas tam jsou dost šílené vtipy a je tam dost odkazů. Řeší se mimozemská invaze na Zemi tzv. Motýlů, kteří ovládají lidská těla a snaží se vše řídit. Vidíme tedy tento šílený tým, jak se snaží invazi zastavit. Určitě se těším na další sérii. "Běž ojet rybu!" :D ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

James Gunn pokračuje v príbehu najnepravdepodobnejšieho hrdinu zo Samovražednej jednotky a nikto nechápe, prečo... Ale práve to je tá výzva, ktorú si dal... - a urobil to báječne. Po všetkých tých osudových a smrteľne serióznych superhrdinoch konečne opäť zase trochu nekorektnej šťavy. A nie je to len o zábave - s masívnou pomocou hudby ju dokáže prepliesť s postupne stále vážnejšími scénami tak nekonfliktne a majstrovsky, že ten seriál je na konci skvelý z úplne iného dôvodu ako na začiatku... Kým prvé časti sú o humore, v dnešnej upätej dobe osviežujúco čiernom, ten postupne pravidelným opakovaním (a nerdovským prístupom) prestáva fungovať, ale hlavným diváckym pútačom sa medzičasom stávajú postavy. Práve postupné prekresľovanie ich charakterov a budovanie vzťahov medzi nimi je napokon prekvapivo omnoho zaujímavejšie ako samotný príbeh. Ja tomu tlieskam už len kvôli všetkej tej hravosti, nápaditosti a láske ku svojim postavám a celej látke, ktorá sála z každého záberu, fantastickou znelkou počínajúc. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ sa Vám film Sebevražedný oddíl (2021) páčil, tak tento seriál je povinnou jazdou. Peacemaker je preškolený rasista a hlučný narcista. Servíruje Vám svoje veľké ego zabalené do nemalého tela. Seriál je celý hodený do nevážna, čo mu rozhodne sedí. Už len samotná úvodná znelka skvelo naladí. Ani raz som ju nepreskočil, nepretočil. Vždy som si ten tanečný bizár znova rád užil. Škoda, že ten humor s pribúdajúcimi dielmi nejako upadal svojou trefnosťou. Naopak nekorektnosť vydržala od začiatku do konca. Samozrejme mohla byť drsnejšia, ale oproti Marvelu príjemné osvieženie. Peacemaker si užíva trojku s účasťou ďalšieho hrdinského parťáka, jeho otec (skvelý Robert Patrick) predvádza úprimnú lásku ku všetkým rasám, urážajú sa iní, slávnejší superhrdinovia skrz ich sexuálne "úchylky" a podobne. Dojmy balancujú medzi pohodovými 3* a vlažnými 2*. Najviac ma z vedľajších hercov bavil Freddie Stroma ako Vigilante. Zároveň treba uznať, že John Cena herecky Dwayna Johnsona jednoznačne valcuje, a to predovšetkým v tej humornej polohe.  A samozrejme plusové body aj za Orlouša. Kto ma naopak nijako neoslnil, tak bola Jennifer Holland a jej ksicht tuctovej pornoherečky. Byť partnerkou režiséra/scenáristu sa hold oplatí. ()

slord 

všechny recenze uživatele

James Gunn donútil aj Johna Cenu objaviť v sebe herectvo a v tejto roli je výborný, či v dramatickej alebo komediálnej rovine. Nielen on, ale aj ostatné postavy majú skvelé charaktery a ich vzájomná chémia ma veľmi bavila. Pre tých čo im Gunnov humor nie je po chuti, by mali asi tento seriál vynechať, ale keďže ja ho mám veľmi rád, tak som si to užil veľmi. Nečakal som však, že v tomto seriáli sa budú riešiť aj nejaké hlbšie myšlienky, čo ma dosť prekvapilo a zároveň sa mi spracovanie veľmi pozdávalo. Už aby tu bola tá druhá séria. 9/10 ()

DaUr 

všechny recenze uživatele

1. série - 85 %. Z nenápadného černého koně komiksové TV sezóny zábavnějším počinem, než cokoliv z toho, co v poslední době nabídl konkurenční MARVEL. - Za úvodní intro se mi chce přidat samostatnou hvězdu navíc. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (37)

  • James Gunn napsal celou první sérii za 8 týdnů během karantény z čisté nudy, ve skutečnosti nevěřil, že se série někdy dostane na světlo světa. (KGBelik)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (VášaVF)

Související novinky

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama