Reklama

Reklama

The Hire: Beat the Devil

Obsahy(1)

Pán James Brown starne. Požiada preto šoféra (Clive Owen), aby ho zaviezol k Satanovi (Gary Oldman) s ktorým sa pokúsi ujednať zmluvu. Ďalších 50 rokov slávy, mladosti a bohatstva. U Diabla však nič nie je zadarmo... Všetko bude závisieť od jediného závodu v ktorom môže zvíťaziť len jeden... (Avathar)

Recenze (203)

Gemini 

všechny recenze uživatele

....eh. No ty kráso... Tony Scott to kdysi musel katastrofálně přehnat s LSD, jinak si ty jeho šílené barevné kompozice nedovedu vysvětlit. Nicméně ať už si o tom myslím cokoliv, musím uznat, že na film o Jamesu Brownovi, Garym Oldmanovi v roli Ďábla a Dannym Trejovi jako jeho osobním asistentovi se to parádně hodí:) Poslední The Hire je prostě Gary Oldman, bez něho by to nešlo a nějak k tomu nemám víc co říct. Jo, jasně, ještě fórek s Marilynem Mansonem, ten je taky luxusní. Prostě 90% a nazdar hodiny. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná záležitost, která trvá pouhých 9 minut, a přesto se vám zdá, že jste viděli daleko více- možná je to tou přehlídkou tváří, kdy už si myslíte, že tolik hvězd na malém prostoru neunesete a on se tam ještě v závěru stačí mihnout Marilyn Manson, možná je to přemírou rtěnky na rtech Garyho Oldmana, nevím.. Každopádně v závodě, ve kterém se hraje o vše, bych dlouho váhala, zda si vzít za řidiče Cliva Owena nebo Dannyho Treja, musela bych si hodit mincí. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Neslabší BMW propagační kraťas, který doplácí na Scottovu - jak se tomu vlastně dá říci - snahu být za každou cenu originální. A nebo se to už stává typickým znakem umění tohoto režiséra, jeho poznávacím znamením? Klipovitost by až tak nevadila, stejně jako zvýrazňované hlášky titulkami, ale ono je to prostě celé takové nemastné neslané... Gary Oldman rulez. ()

fars 

všechny recenze uživatele

Mam rad vizualni hratky, ale ceho je moc, toho je prilis... Na Scottuv styl si asi nikdy nezvyknu, u vsech dilu Hire jsem se vicememene bavil od zacatku do konce, ale tady? Udesny neprehledny strih, strasna kamera, a vubec.. rezisersky se mi to ani trochu nelibilo. Zaverecna minuta cele dilko aspon trochu zachranuje, jinak je to bida. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

James Brown se v téhle roli necítil Good, ale přímo Amazing. Sice Owen dostane prostor až při bombastické finálně štaci napříč Las "pozor lidi chceme vám vypálit reflektorama oči" Vegas, ale to nic nemění na faktu, že se jedná o vážně vydařenou skládačku z řady BMW. A závěr, kdy Gary Oldman cení satanský zuby, byl jednoduše skvostný. P.S.- Myslíte si, že je máma Marilyna Mansona na své dítko pyšná? Já myslím, že jo, akorát ji určitě sralo, že ji synátor bral jako děcko šminky pro vlastní účely ( °°the lol °°)!!!!!! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama