Reklama

Reklama

The Hire: Beat the Devil

Obsahy(1)

Pán James Brown starne. Požiada preto šoféra (Clive Owen), aby ho zaviezol k Satanovi (Gary Oldman) s ktorým sa pokúsi ujednať zmluvu. Ďalších 50 rokov slávy, mladosti a bohatstva. U Diabla však nič nie je zadarmo... Všetko bude závisieť od jediného závodu v ktorom môže zvíťaziť len jeden... (Avathar)

Recenze (203)

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Ano, vizuálně to je Tony Scott. Příběh na můj vkus takový zvláštní, mno budiž. Každopádně mistr Oldman opět nezklamal a vyšinutého magora (tentokrát ďábla) zvládl na výbornou. Nejvtipnější ovšem je, že ať se Oldman snaží seč může, Manson nemusí dělat vůbec nic a vždycky bude vypadat jako větší magor. :-) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Starému reklamnému vlkovi Tonymu Scottovi padla táto desaťminútová audiovizuálna nálož akiste vhod. Dvojnásobne fanúšikovi akčných jednohubiek, ktorý chce po čase znova vidieť Garyho Oldmana (alebo Dannyho Treja). Extravagantné, ako sa na režiséra Domina patrí. Tentokrát mu to (vďaka krátkej dĺžke) prešlo. ()

Reklama

Filip.S 

všechny recenze uživatele

Teraz je jasné, že Tonny Scott poňal tento film ako test výrazových prostriedkov použitých v Man on fire. Oba filmy otvára ten istý záber, je požitá rovnaká montáž, rovnako sú titulkami zvýraznené dôležité repliky, atď. Pred uvedením Muža v ohni sa to mohlo zdať samoúčelné, teraz to však dáva dokonalý zmysel. Filmu niet čo vytknúť (okrem nevýrazného Cliva Owena v úlohe šoféra, ale to je problém všetkých Hire filmov). ()

mr.jonas 

všechny recenze uživatele

Zdaleka nejstylovější a nejšílenější kus z osmy „The Hire“ kraťasů. Tony Scott se osm minut vizuálně sebeuspokojuje tak překotně, že i ty nejvýraznější videoklipové prvky kdy kde použité pláčou na svou nedynamičností. Škoda, že se jedná jen o něco mezi sprostou reklamou a product placementem v hlavní roli oldschool glamové filmové ujetosti. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Je uzasne jak kazdy reziser do sve The Hire epizodky dokazal tak ukazkove vtisknout svuj rukopis. Tohle je naprosto klasicky Tony, vcetne jeho grafickych filteru, zvukovych upiku, akce a samozrejme take pocitu, ze je to uplne o nicem a nebere vas to. Idea zajimava, herecka squadra slusne naslapnuta, ale urcite jeden z tech horsich dilu serie. "Darkness is death's ignorance and the devil's time. "5/10 ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno