Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eddie Murphy v akční sci-fi komedii o Měsíci plném hazardu.  Píše se rok 2087. Na Zemi byly zakázány všechny druhy hazardních her, a tak se novým rájem všech vášnivých hráčů stal Měsíc, kde začaly růst kasina a herny jako houby po dešti. Jeden z mála prosperujících podniků, kde je hazard zakázán, provozuje dobrodruh a pašerák Pluto Nash. Když však odmítne návrh Rexe Cartera, který chce jeho podnik koupit a proměnit v doupě hazardních her, dočká se odplaty. Podnik exploduje a v následné přestřelce se podaří uniknout jen Plutovi, zpěvačce Dině a starému robotovi Brunovi. Rozhodnou se odhalit pravdu o Carterovi a jeho zločinech, současně však musejí prchat před jeho zabijáky. Ani úkryt na odvrácené straně Měsíce jim nepomůže, a tak skončí v Carterově sídle. Pokud Pluto něco rychle nevymyslí, zemřou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Ne tak hrozné, jak se dle hodnocení může zdát. Měsíc je v budoucnu místo plné hazardu, světel, nočních klubů a robotů všech druhů. Už jen z té stylizace jde vidět, že to je prostě rodinné sci-fi, které se zalíbí spíše dětem. Efekty jsou díky rozpočtu na slušné úrovni i dnes a vůbec bych příběhy z oné "Malé Ameriky" viděl docela rád třeba v nějakém sitcomu, hodí se pro to. Zápletka je klasická nenáročná blbost, jak je u Murphyho komedii zvykem. Vtipem sice uplně nepřekypuje, ale občas jsem se usmál a nic není vyloženě trapné. Z mého pohledu vcelku podhodnocený film, lidi by prostě neměli koukat na filmy pro děti, když je nedokáží v dospělosti skousnout. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu kravina, která nemá se sci-fi vůbec nic společného. A stomilionový rozpočet tam vůbec není vidět (když pominu jednu slušnou bitku ve vakuu a honičku). Na druhou stranu pitomá, ale docela zábavná krimikomedie, která se čistě náhodou odehrává na Měsíci se slušnými Quaidem a Cleesem. Murphy se tu ovšem moc nepřevedl. A u těch přestřelek a honiček jsem se docela bavil. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Katastrofální příběh nasazen do výpravných kulis.Murphy tu už nepoužívá ani ten svůj pověstný škleb a ani spousta kratičkých výstupů známějších herců(Guzmán,Pam Grier,Young,Cleese,A.Baldwin) filmu nepomohlo.Opravdu hlavní problém je v tom příšerném ději,neboť něco tak našroubovaného na sebe se jen tak nevidí a navíc to vůbec nefunguje.P.S.trapnější herecký výkon,než předvedl Randy Quaid,už snad vytvořit nejde. ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Opět se potvrdilo, že jakmile se ve filmu objeví někdo z klanu Baldwinů, tak je to propadák. Když se k tomu ještě přičte tragický scénář, který vypadá jako parodie Austina Powerse, tak to nezachrání ani Murphy a ani další plejáda skvělých herců v čele s Johnem Cleesem. Murphy už bohužel filmově jen paběrkuje:((( ()

Callas 

všechny recenze uživatele

6.5/10 Kdybych věděl, že tohle má být nový sci-fi hit a že to Eddie Murphy myslí naprosto vážně, tak bych s hodnocením po shlédnutí byl možná úplně jinde. Já jsem se na to ale díval s pár kámošema, dobře naladěn a v první řadě s vědomím, že jde o komedii, ne-li přímo nějakou ujetou parodii. A nebojím se přiznat, že jsem se fakt bavil... pár solidních gagů tam bezpochyby je a celkově to rádoby "futuristické prostředí" působí velice komicky. Takže jestli se někdo z kdoví jakých pohnutek na toto dílko chystá a chce se vyhnout velkému znechucení, tak já radím vypnout všechny míry a předsudky a nastražit pouze čidla na nenáročné blboviny ;) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme sa objavil aj Alec Baldwin, ktorý však v záverečných titulkoch nefiguruje. (Svadbos)

Reklama

Reklama