Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Je čas sklizně. Farma potřebuje jen trochu nové krve ... Seznamte se s rokenrolovou kapelou, která stojí na prahu slávy, štěstí ... a brzy i samotné smrti. Vypadají skvěle, umí vystupovat a dobře hrají. Ale možná už dlouho nebudou naživu. Zrovna jsou na cestě odnikud nikam. Hrají ve špinavých klubech a pochybných podnicích. Jednou v noci se objeví cizinec s dopisem od Macova otce. Jeremiah MacDonald chce, aby se Mac vrátil k rodině a postaral se o pohřeb své tety. Macova odpověď je krátká a krutá: ""V žádném případě"". Ale cizincova reakce je ještě podivnější. Vytáhne z kapsy malou nahrubo vyřezanou figurku. A ta přitáhne Maca neodolatelně zpátky ... zpět na místo, které opustil před čtrnácti lety. Překotně se začíná roztáčet spirála šílenství a násilí a jejich rokenrolové sny se nelítostně setkají se strašlivým rodinným tajemstvím." (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

S africkými horory moc zkušeností nemám a popravdě bych ty, co jsem dosud viděl, spočítal asi na prstech obou rukou. I to byl tedy jeden z důvodů, proč jsem sáhl po tomto nepříliš známém slasheru. Vzhledem k nízkému hodnocení na internetu jsem si však nedával žádné naděje, že by snad mohlo jít o nějak závratnou podívanou a udělal jsem dobře. Když se člověk zamyslí nad samotnou zápletkou, tak ta není zrovna nejhorší, ale to už se nedá říci o kvalitě hereckých výkonů a zvláště o poutavosti filmu jako celku. Divák je na úplném začátku vtáhnut do vidláckého prostředí, kde má šanci sledovat „tajemství“ ukryté ve stodole jednoho z místních farmářů a osudový okamžik, který navždy poznamenal hlavního hrdinu toho filmu. V těchto chvílích jsem se ještě bavil, protože atmosféru to mělo pěknou a s nadšením jsem očekával, jakýmže směrem se děj bude ubírat dále. Samozřejmě se posuneme dále v čase a následný masakr dvou teenagerů rovněž nebyl k zahození. Ocenil jsem i humornou vložku, která jejich mordu předcházela. Jenže poté nastává zlom a my (coby diváci) se seznámíme s rokenrolovou kapelou, jejichž členové moc IQ ani sympatií rozhodně neposbírali. Téhle bandě totálně vylízaných „pak“ jsem ze srdce přál co možná nejbolestivější smrt a utrpení. Následovali sice další úmrtí, ve kterých se tvůrci snažili navodit i trochu toho napětí, ale to nejdůležitější se většinou odehrálo mimo záběr kamery, takže žádné krvavé lázně rozhodně nečekejte. Nuž očekával jsem krvavé žně, jak sliboval název filmu a místo toho se mi dostalo jen upocené podprůměrné vyvražďovačky, která nikoho rozhodně neoslní. 40% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Patrně první Africký horror, se kterým jsem měl tu čest. A z počátku jsem byl docela nadšenej, protože to mělo výbornou osmdesátkovou atmosféru. Jen to mohlo mít trochu nápaditější mordy, ty byly trošku slabší. A ta pointa, vlastně pointa ani tak ne, jako spíše zápletka, byla trochu suchá. Ale vcelku to ušlo. Ani to moc nenudilo. ()

Reklama

asanakis 

všechny recenze uživatele

"....Je čas sklizně! " Klasika, parta teenagerů se octne odříznuta od světa na opuštěné farmě společně s nesmrtelným zabijákem. Když tohle schéma člověk vidí po sté, jediné nad čím může u filmu bádat je to, kdo bude vykuchán jako první a která holka s klukem to přežije. První oběť jsem uhodl a jediné co mě tedy překvapilo bylo to, že jich přežilo nějak hodně. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Taký milý hlúpy slasher z Južnej Afriky (WTF?). Herci sú síce otrasný, zvuky a hudba tiež, ale má to svoju atmosféru. Vždy mám rád prostredie na farmách, takže aj toto mi celkom sadlo. Škoda, že film to toľko nudí vykecávaním, združovaním a inými hlúposťami. Vraždy sú fakt dobré, aj keď gore efekty s kamerou lacno spravené, no celkovo to je efektné. Aj vrah, teda strašiak, alebo sami uvidíte čo to bolo, je spravený pekne a keď zametá kosou ide z neho strach. :) K tomu celkom slušná pointa a ešte záver, ktorý sľubuje pokračovanie. No uvidíme. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tuctovka s bandou mladejch a maskovaným psychopatem, který si je postupně podává. Nijak napínavé, ničím překvapivé a zabiják je stejně nudný jako jeho metody. Ani rámec příběhu, který hraje na stíny minulosti a volání krve, mě ničím neupoutal. Snad jen budoucí oběti nebyly na takovou bombu, jak je obvyklé, čímž ovšem nechci říct, že by si svůj osud nezasloužiliy. 30% ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama