Reklama

Reklama

Ve ztřeštěné komedii se Mike Myers představuje jako guru Pitka, Američan vychovaný indickými guruy (Ben Kingsley a Omid Djalili), který se vrací do Spojených států, aby zde rozjel byznys osobního kouče v oblasti mezilidských vztahů. Jeho neortodoxní metody jsou však vystaveny zkoušce poté, co musí urovnat milostné lapálie a následný profesní kiks slavného hokejisty (Romany Malco), kterého opustila žena kvůli úhlavnímu sokovi, sportovci jménem Jacques Grande (Justin Timberlake). (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Mike Myers má prostě jeden způsob hraní a ten už asi nikdy nezmění. Docela jsem se bavil, bál jsem se, že to bude větší kravina. I tak je to pochopitelně slabota. Je prostě neuvěřitelné, že dokáže ve svých filmech používat stále dokola stejné vtipy! Vše, co je v Love Guru už bylo k vidění jinde. Často dokonce doslova odkazuje k vlastním filmům, viz poslouchání Bohemian Rhapsody v autě jako ve Wayne's World nebo rozhovory s liliputem jako v Austinu Powersovi. ()

El.Negros 

všechny recenze uživatele

Asi jen Mike Meyers dokáže udělat i naprosto otřesný film svým osobitým a zvráceně psychopatickým způsobem zábavný. Nic nedává smysl a džouky jsou o třídu levnější než becherovka v baru poslanecké sněmovny. Nikdo se tam ani nesnaží hrát…snad krom Jessicy Alby, která podává standardní výkon na hranici svých mentálních schopností. Tento snímek spadl tak moc hluboko pod úroveň hodnocení „odpad“, ze vytvořil svůj vlastní mini-vesmír (hned za dimenzí uschlých holubů z nosu a temně hnědých škrkanců otisklých na měsíc starých trenkách). Sám nevím proč, ale přesto jsem se tou bizarní směsicí špatné napodobeniny bangladéšského pouličního humoru od postižených retardů docela bavil. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Meyersův humor v tomhle filmu je za hranicí dobrého i špatného vkusu. Je prostě někde úplně mimo. Neříkám že jsem se nudil, ale taky jsem se nebavil tolik, jak jsem čekal. Camea jsou hodně dobrá a Jessica Alba je roztomiloučká, že už to víc nejde. Dobrej je ten indickej sidekick. Zato postava Justina Timberlakea je využita tak na 10% a přitom z trailerů měla obrovskej potenciál. Nebylo to špatný, ale Austin Powers by dal guru Pitkovi na prdel kdykoli a kdekoli. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Za jako zatím jediný přínos Mike Myerse pro světovou kinematografii považuji komedii Wayneův svět. Od té doby se Mike plácá v druhu humoru, který není určen každému a nejlépe ho vystihují slova jako dětský, trapný, negramotný, fekální nebo kanálový. Guru Pitka není nic jiného než zarostlejší Austin Powers a tudíž je pro mne spíš odpadem než komickou postavou. Fanoušky NHL možná zaujme drobné cameo Roba Blaka, fanoušky kvalitního humoru nezaujme nic. ()

Argondia odpad!

všechny recenze uživatele

Další trapná debilita s nulovým dějem, chabou zápletkou, laciným a často fekálním pseudo-humorem, hromadou klišé, zbytečných nevtipných vulgarit a sprostě zprzněnou klasikou od Extreme a Stevea Millera. Čím mizernější slátanina se točí, tím krásnější herečky se tam nacpou s nadějí, že to snad ve výsledku nevyzní tak uboze, ale ani Jessica Alba s roztomilou, andělskou tvářičkou to nezachránila. Myerse bych za jeho zoufalé a podbízivé filmy nakopala do zadku i když by nejspíš reagoval jen nějakou další idiotskou hláškou, na jejímž základě by vznikl nový přiblblý film na témata k popukání jako je třeba průjem, hemeroidy, nebo anální sex. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (10)

  • Víťaz 29. ročníka Zlatých malín v kategóriach: Najhorší film, najhorší mužský herecký výkon (Mike Myers), najhorší scenár (Mike Myers a Graham Gordy). (KazzaK)
  • Rob Blake, který ve filmu srazí loktem hokejistu Darrena Roanoka (Romany Malco), v roce 2008 opravdu za Los Angeles Kings skutečně hrál. (Lembi4)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama