Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Druhé pokračování trilogie Matrix nás opět zavede do temného světa budoucnosti ovládaného stroji. Lidstvo stále trpí v otroctví virtuální reality, z kterého ho může osvobodit jen Vyvolený. Nea s Morpheem a Trinity čeká boj s armádou strojů a jejich arzenálem počítačově nelidských schopností a zbraní. Pokud ale chtějí zastavit zotročování lidstva, není jiná možnost než boj na život a na smrt. Nezbývá jim nic jiného než proniknout hluboko do struktur Matrixu a během 72 hodin objevit a zlikvidovat centrum Zion i s jeho pomocnými jednotkami. Neo ve svých temných nočních můrách vidí, že Trinitiným osudem je smrt. Dokáže se znovu vzepřít osudu a svou mocí zastavit nekonečné útoky strojů? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1 020)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle už smrdělo docela slušným průserem. Ono už v jedničce se mi zdálo, že spíš než o dokonalý příběh se jedná o vršení dalších a dalších dějových zvratů a situací na sebe až je z toho mišmaš kterej vlastně ani moc smysl nedává. No a tady je to ještě patrnější. Nevím no kde kdo je z toho odvařenej já ne. Není to ještě taková hyper sračka jako totálně na hlavu třetí díl. 2* tomu ještě dám, ale se zavřenýma očima.25% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Rovnaká pecka ako jednotka................Soundtrack Don Davis: 1. Session - Linkin Park ,2. This is the New S*** - Marilyn Manson ,3. Reload - Rob Zombie ,4. Furious Angels - Rob Dougan ,5. Lucky You - Deftones ,6. The Passportal - Team Sleep ,7. Sleeping Awake - P.O.D. ,8. Bruises - Unloco ,9. Calm Like a Bomb - Rage Against the Machine ,10. Dread Rock - Oakenfold ,11. Zion - Fluke ,12. When the World Ends - Dave Matthews Band , ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas se na Reloaded podívám, protože v sobě i po dvou dekádách sílu má, ale vždycky mu něco chybí a nikdy nedokážu přesně popsat, co to je. Možná kouzlo nového, možná určitá bezelstnost, která v prvním díle i po mnoha zhlédnutích funguje. Tady je největší problém ve spojení s temným a překombinovaným Revolutions, které s Matrixem, alespoň tak, jak ho vnímám já, má společné jen pouto hlavní dvojice a soubojovou stránku. Zůstávají nahozené a nikdy nedotažené ideje, precizní akce (často bohužel jen proto, aby nějaká akce byla přítomna), toporné dialogy, stárnoucí triky nebo přepálená a dnes už skutečně hloupá vsuvka s Merovingianem. Překvapivě i po takové době trvám na tom, co jsem o filmu řekl hned v roce 2003. Kdyby druhý a třetí díl byly jedním celkem, vynechala se přebytečná filozofie a nadměrné množství válčení se stroji, případně kdyby cesta ke zdroji dopadla tak, jak měla, mohlo jít o příběh ucelený, optimističtější a ve všech ohledech lepší. 70% ()

woody 

všechny recenze uživatele

Tohle že jsou Wachowští?Tohle že je pokračování Matrixu(kterému jsem však na poprvé dal taky tři hvězdičky)?Bohužel ano!Po trikové stránce bravurní,akční scény(až na tu s Neo a Smithem)jsou také výborné ale příběh je na tom hůř.Neo superman,Smith naklonovaný a nejhorší jsou ty rádoby filozofické dialogy jako z Cimrmana,jen jsem čekal kdy přijde vichr z hor aby se alespoň něco zachránilo.Suma sumárum:Z očekávaného hitu roku 2003 je jen popcornový,bezduchý akčňák s nejhorší techno párty všech dob prolínající se s nejhorší souloží všech dob. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Andy Wachowski, Larry Wachowski / Gloria Foster | Hudba: Don Davis | Produkcia: Joel Silver | Distribúcia: Warner Bros. | Štúdio: Village Roadshow Pictures, Silver Pictures | Rozpočet: 150 miliónov $ | Tržby: 742,128,461 $ || Audiovizuálný úlet na n-tú. Dialógové pasáže sú tiež úchvatné, ale žial strácajú duchaplnosť, ktorá tak nenormálne silne sršela z jedničky - a kôli čomu sa vlastne stala kultom. Ale aj tak, legenda prežíva v Reloaded ďalej. || Videno v Capitol Košice, 22.5.2003 || ()

Galerie (148)

Zajímavosti (97)

  • Když se Trinity (Carrie-Anne Moss) snaží hacknout bezpečnostní systém elektrárny, použije k tomu existující linuxový bezpečnostní scanner Nmap a k průniku využije tehdy (v době natáčení filmu) vcelku aktuální díru v SSH. Narozdíl od mnoha filmů je zde tak zobrazen velice přesný postup "hackerského" útoku. (ryba443)

Související novinky

Kteří herci ve filmech nejčastěji bourají?

Kteří herci ve filmech nejčastěji bourají?

22.03.2021

Server Car Scrap Comparison teď zveřejnil studii, ve které se zabýval počtem dopravních nehod ve filmech u jednotlivých herců. Asi nikoho pak nepřekvapí, že za nejnebezpečnějšího filmového řidiče byl… (více)

Šílený Zorro

Šílený Zorro

30.04.2011

Někdo ve studiu 20th Century Fox si myslí, že je načase, aby se vrátil maskovaný mstitel Zorro. Rozhodně ale nečekejte návrat Antonia Banderase – konec konců, po skvělé jedničce přišla Legenda o… (více)

Reklama

Reklama