Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě nejlepší kamarádky z dětství jsou zase spolu. Jedna z nich totiž objevila látku, co dělá z lidí superhrdiny, takže se trochu nečekaně můžou postavit zločincům. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Heywood odpad!

všechny recenze uživatele

Po 60 minutách jsem to vypnul. Na to se nedalo dívat. Hloupé, nechutné, trapné až oplzlé. Nevím, jakému publiku to bylo určeno, ale podmínkou zřejmě bylo IQ pod 80. Obě hlavní herečky mají na kontě rozhodně zajímavější filmy, proč se propůjčili k tomuto .....Jason Bateman býval zárukou solidnosti byť trochu těžkopádné, zde je to mizérie rovněž. Odpad s náskokem na nejhorší film roku. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Thunder Force je definice hned několika, zpravidla nelichotivých, věcí. A to typického tzn Netflix-filmu, dost často záměrně nevalných kvalit. Dále například nevtipné komedie (zasmál jsem se přesně jednou a to nad úplnou absurditou daného gagu ve výtahu), hodně to bolelo. Z hereckého i tvůrčího týmu dohromady mám rád jenom Jasona Batemana, takže já vím, že si to dělám sám. Ale kromě občasných facepalmů jsem vlastně tolik netrpěl a celkem to uteklo. Sice si stále říkám, že ty Netflix-filmy budu ignorovat (ty přímo produkované, ne pouze nakoupené), ale teď je zkrátka taková bída, že si večer pustím libovolný nový film co mě něčím zaujal, jež sice nebude dobrý, ale mohl by být alespoň guilty pleasure. Ale tohle je průměr, který si snad ani člověk, co si to užil, nikdy znovu nepustí...50% ()

Reklama

BoXBe odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní protagonistka vchází do budovy. V prostoru vestibulu je vysoký strop. "Tohle místo je hustý. Jak tady vyměňujete žárovky?" "To se musíte zeptat údržbáře." "Údržbář. Aha. Wow." O několik minut později jde hlavní protagonistka laboratoří, kde je křeslo. Nahlas říká: "Fajn, sednu si, ničeho se nedotknu." Křeslo ji spoutá a dá injekci. "Dvacet let výzkumu je v háji," ozve se zkraje následující scény. "Proč jste ji tam nechal samotnou?" "Omlouvám se, chtěla další pivo." "Lydie, pracuji na tom celý život, všechno jsi zničila." "Vrátím ti to, můžu načůrat do kelímku." .... Mohl bych dostat telefonní číslo na producenta? Mám pár filmových námětů z doby, kdy mi bylo devět let...v tom scénáři jsou roboti, střílení a policajti. Má to šest dílů. A cestuje se tam v čase. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jeden z najslabších a najzbytočnejších filmov, v ktorých sa Melissa McCarthy za posledné roky objavila. Ten, kto zná Melissu a jej humor (prípadne prvé filmy, ktoré točila v spolupráci s jej manželom), vie, že na čo sa má „tešiť“. Najviac ma prekvapuje, že v tomto filmu sa objavila Octavia Spencer. Ona je predsa serióznejšia herečka (viem, že hercom/herečkám súčasná situácia nepraje, ale snáď ani ona nie je na tom tak zle, že musí ísť do všetkého). Mimochodom, jej herecká spolupráca s Melissou má svoje nedostatky – tá chémia medzi nimi nie vždy funguje. (Paradoxne, najlepšie boli tie scény, kde Lydia a Emily hrali ich detské alteregá.) Predpokladám, že cieľom filmu bolo len zabaviť diváka a trochu možno parodovať súčasné superhero-based filmy. V obidvoch prípadoch to dopadlo veľmi zle. Sem-tam nejaký úsmev z tých scén sa možno objaví na tvári diváka, ale celkovo je viac tých (mega)trápnejších scén. V tejto forme a hlavne s daným suchým scenárom fakt zbytočný film! Opätovný, fantastický prešľap (obrovský krok vedľa) Netflixu! Osobné hodnotenie: 50% (*) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"To je spíš pro chlapy, ne?" "Zpočátku zní všechno trapně." Už když jsem viděl nízká hodnocení a odmítavé kritiky, říkal jsem si, že bych to chtěl vidět. Protože přesně jak to bývá, mohlo by mě to bavit. A taky, že bavilo. Vždyť je to docela sranda. Ta osmdesátková taneční vsuvka mě naprosto rozsekala. 3,5* ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie začalo 25. septembra 2019 v Atlante v štáte Georgia a skončilo 10. decembra 2019. (Arsenal83)
  • Pro herečku Pom Klementieff (postava Laser) jde o druhou superhrdinskou postavu, kterou ztvárnila. Tou první je postava Mantis z Marvel Cinematic Universe. (Marcos22)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno