Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě nejlepší kamarádky z dětství jsou zase spolu. Jedna z nich totiž objevila látku, co dělá z lidí superhrdiny, takže se trochu nečekaně můžou postavit zločincům. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní vrchol nevkusu. Proč tam vlezla herečka tak nadaná, jakou Spencer je? Však má Oscara a jednu nominaci. Tohle je pod její úroveň, přesně na takové, na jaké se naopak pohybuje Melissa McCarthy. Tu ženskou nenávidím a každým jejím dalším filmem je to silnější. Není vtipná, nehraje ani průměrně a neumím si představit člověka, co jí má rád. Vrcholem týhle trapárny (jinak se to fakt nedá nazvat), je pak scéna ze začátku filmu a talířem syrových kuřecích prsou. Ale šmajchlování s chlápkem, který má místo rukou krabí klepeta (nekecám), je hned na druhém místě. Při sepisování ročních nejhorších filmů se určitě na Thunder Force mnohokrát vzpomene. Tohle fakt nejde... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"To je spíš pro chlapy, ne?" "Zpočátku zní všechno trapně." Už když jsem viděl nízká hodnocení a odmítavé kritiky, říkal jsem si, že bych to chtěl vidět. Protože přesně jak to bývá, mohlo by mě to bavit. A taky, že bavilo. Vždyť je to docela sranda. Ta osmdesátková taneční vsuvka mě naprosto rozsekala. 3,5* ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

Z Octavie Spencer som mal pocit že sa za svoju prítomnosť hanbí, Melissa McCarthy ide svoju klasiku kde hlášky freestyleluje (ale mne extra vtipné vôbec neprídu) a tak komediálnu časť filmu zachraňuje Jason Bateman ako CRAB a všetky vtípky okolo jeho zločineckého gangu, čo však z Thunder Force dobrú komédiu nerobí. Prekvapil ma i fakt že film z produkcie NETFLIXu vyzerá konečne ako film a nie ako nejaká televízna inscenácia (čo bol a je problém väčšiny filmovej netflixovej tvorby)... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jeden z najslabších a najzbytočnejších filmov, v ktorých sa Melissa McCarthy za posledné roky objavila. Ten, kto zná Melissu a jej humor (prípadne prvé filmy, ktoré točila v spolupráci s jej manželom), vie, že na čo sa má „tešiť“. Najviac ma prekvapuje, že v tomto filmu sa objavila Octavia Spencer. Ona je predsa serióznejšia herečka (viem, že hercom/herečkám súčasná situácia nepraje, ale snáď ani ona nie je na tom tak zle, že musí ísť do všetkého). Mimochodom, jej herecká spolupráca s Melissou má svoje nedostatky – tá chémia medzi nimi nie vždy funguje. (Paradoxne, najlepšie boli tie scény, kde Lydia a Emily hrali ich detské alteregá.) Predpokladám, že cieľom filmu bolo len zabaviť diváka a trochu možno parodovať súčasné superhero-based filmy. V obidvoch prípadoch to dopadlo veľmi zle. Sem-tam nejaký úsmev z tých scén sa možno objaví na tvári diváka, ale celkovo je viac tých (mega)trápnejších scén. V tejto forme a hlavne s daným suchým scenárom fakt zbytočný film! Opätovný, fantastický prešľap (obrovský krok vedľa) Netflixu! Osobné hodnotenie: 50% (*) ()

Ja.Malachi 

všechny recenze uživatele

ako...nehnevajte sa ale nič proti černochom ..ale keby aspon vybrali niekoho kto vie trošku hrať...tá žaba nemá žiadny výraz toporná -len tie vypúlené oči..a tá akože 15ročná???úplné poleno a navyše to nemajú nejakú 15ročnú?to musí hrať 19ročná ,k tomu vyzerajúca na 25...keby nie tej bielej -pár fórov stálo na zasmiatie max*..aj to z odretýma očáma.. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Pro herečku Pom Klementieff (postava Laser) jde o druhou superhrdinskou postavu, kterou ztvárnila. Tou první je postava Mantis z Marvel Cinematic Universe. (Marcos22)
  • "Surové kura boli v skutočnosti na tenké plátky nakrájané hrušky ošetrené kyselinou citrónovou a potravinárskym farbivom," potvrdil režisér Falcone. Melissa McCarthy dodala: "Vedela som, že je to hruška, ale bolo veľmi ťažké nepredstaviť si, že je to surové kura." (Arsenal83)

Reklama

Reklama