Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (3 059)

plakát

Umění jíst a milovat (2023) 

Základ je nepozerať hladný. Úvod je skutočne gurmánsky a pozornosť od prípravy jedla nič neodvádza. Celý dej je správne francúzsky pomalý, distingvovaný, sústredený na chuťové bunky. Na spestrenie slúži romantická linka. Bon apetit!

plakát

Bruce Willis: vyvolený (2020) (TV film) 

Tento Bruce je taký sympaťák, že má 1 hviezdu len za to. A je mi veľmi ľúto ako skončil. Tu si pripomenieme jeho začiatky a veľkú slávu. Bodka..

plakát

The Challenge (2023) 

Ubrať na dĺžke a menej medecíny. Potom je to špica..

plakát

Život a smrt Diega Maradony (2021) 

To je vždy ako podľa šablóny. Z biedy povstane v niečom výnimočný jedinec. Obdobie vzostupu a slávy. Závislosti, psychické poruchy a neslávny koniec. Bohužiaľ, takmer vždy sú títo ľudia intelektovo poddimenzovaní, zato s obrovským vplyvom na masy. Veď kto by sa chcel podobať nejakému suchopárnemu vedcovi..

plakát

Havěť (2023) 

Slušný spider horor rušili vrieskaví neprispôsobilci z paneláku Luník IX umiestneného kdesi do Francúzska..

plakát

Než skončí léto (2019) 

Herecky skvelé predstavenie, rušilo ma len to raušové prostredie..

plakát

Výheň (2020) 

Prekvápko z Austrálie. Takéto filmy môžem. Tiež som sa poučil, že zlatá horúčka nebola len v Amerike. Ťahavý dej je naprosto v poriadku. Veď v tej dobe sa tak žilo. A nebojte sa, nie je to filozofický western, zabíja sa tu len taký fukot..

plakát

Shiti Hanta (2024) 

Zo začiatku celkom svižná 4 hviezdičková rúbačka postupne strácala tempo a nápady. Taký Suzuki by sa zišiel u nás nakopať zadky vládnucej mafii..