Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (14)

Dead Sea

Dead Sea (2014)

Bioložka Victoria (Alexis Iacono) dostala za úkol vyšetřit záhadná úmrtí v rodném maloměstě v Kalifornii, odkud ještě jako teenager prchla za lepším životem. V městečku narazí na několik známých ze svého mládí i na nevyřešené rodinné starosti. Mezi tím vším se setkává s Auriel (Devanny Pinn), jedinou přeživší ze skupinky mladých, která si vyjela na lodní párty. Ve zdejších vodách se něco pohybuje a má to pořád hlad. Brzy se Victoria dozví, že o tzv. záhadných úmrtích se toho ve městě ví až podezřele mnoho. Stane se další z dlouhé řady obětí, nebo přijde celé záhadě na kloub?

Serpent

Serpent (2017)

Mladý manželský pár se na první pohled jeví jako dvojice lidí, které byste rozhodně nespojovali. Adam (Tom Ainsley) je entomolog a dobrodruh a za prací cestuje po celém světě. Svou ženu miluje nade vše na světě. Gwynn (Sarah Dumont) je krásná kariéristka, která pro svůj atraktivní vzhled nemá nouzi o nápadníky a své aférky si celkem užívá. Až jí ta poslední přeroste přes hlavu a ve snaze zachránit manželství a od všeho utéct navrhne Adamovi, aby ji vzal tentokrát s sebou. Spolu se vydávají do pralesů jižní Afriky. První noc se utáboří u kouzelné laguny hluboko v lese. Když se ale ráno Adam probouzí, je mu jasné, že ve stanu nejsou sami. Stačí jeden prudký pohyb, jedna chyba a život visí na vlásku.

Bloodlust Zombies

Bloodlust Zombies (2011)

Po úspěšném pokusu v institutu genetiky přichází večer plný oslav. V uvolněné atmosféře ale dojde v laboratoři k nehodě. Agresivním virem nakažená kočka uteče a pokouše několik lidí. Objekt je bezpečnostním systémem uzamčen a v něm i zaměstnanci, kteří netuší, jak velké nebezpečí jim hrozí. Pokousaní se totiž mění v krvežíznivé bestie, které prahnou po čerstvé krvi. Boj o holý život začíná.

The Big Lebowski 2

The Big Lebowski 2 (2011)

Parodické nahlédnutí do nejzajímavějších scén filmu Big Lebowski (1998), tentokrát ale v podání jediné herečky, a to Tary Reid.

Lady Gaga: Paparazzi

Lady Gaga: Paparazzi (2009) (hudební videoklip)

Lady Gaga se se svým milencem (Alexander Skarsgård) utápí v bohatství a vypadá to, že jim k dokonalému životu nic nechybí. Do té doby, než se chce její milenec při milování nechat fotit paparazzii. Krátká potyčka je ukončena vyhozením Lady G z terasy. Těžké zranění ji ale nezastaví před tím, aby zazpívala jeden ze svých prvních hitů a zosnovala krutou pomstu.

Barbarská královna 2

Barbarská královna 2 (1990)

Ve zlaté době středověku je po zmizení krále jeho žena, královna (Lana Clarkson), zrazena svými poddanými a odsouzena k bolestivé smrti. Naštěstí se jí povede uniknout a přidat se k rebelské skupině, které vévodí bojovné ženy. Královna se k nim přidává a brzy se stává jejich vůdkyní. Spolu s ostatními rebely připravují plán, jak obsadit hrad, který jí byl násilně odejmut. Podaří se královně a ostatním barbarkám přemoci krále a jeho armádu a získat zpět trůn spolu s blahobytem pro její království?

The Bare Wench Project

The Bare Wench Project (2000)

Dlouho potom, co se čtveřice vnadných dívek s pomocníkem vydali do tajemných lesů objasnit záhadu Bare Wench, je nalezena pouze jejich kamera. Páska prozrazuje pouze několik záhadných událostí, které se děly po nocích kolem stanů dívek. Strašidelné zvuky a podivné, eroticky laděné symboly, to vše dívkám nahání strach. Po té, co se jejich pomocník ztratí v jeskyni, zbývá už jen utíkat.

Griffinovi - Je to past!

Griffinovi - Je to past! (2011) (epizoda)

Griffinovým během večerního sledování televize opět vypadne proud. Peter tedy pokračuje ve vyprávění hvězdných válek, nicméně již bez nadšení všech přítomných. Poté, co se Lukovi povedlo zachránit Hana Sola, chystá spolu se svými přáteli poslední útok na Impérium. Neví však, že po úspěšném zničení Hvězdy smrti, ji Impérium už zcela opravilo a je ještě nebezpečnější než kdy dřív. Luka ovšem nečeká jen souboj proti Impériu, ale i souboj se sebou samým. Čeká ho totiž hned několik překvapení a ne všechna jsou příjemná, zvláště ta, která mu připravil císař spolu s Darthem Vaderem.

Bloodrayne: Třetí říše

Bloodrayne: Třetí říše (2010)

Ve třetím díle upírské série se s dampírkou Rayne tentokrát dostaneme do nacistického Německa. Rayne se při jedné z akcí spojí se skupinou venkovského odporu. Když ale zabije německého komandanta, neudrží svou vlastní touhu po krvi na uzdě a vysaje ho. Z komandanta se rázem stává dampír, který se silou vyrovná samotné Rayne. Než se tuto informaci její skupina dozví, německých dampírů přibývá a spolu s nimi i značné množství obětí. Rayne poprvé čeká vyrovnaný protivník.

Griffinovi - Griffinovi ve Star Wars

Griffinovi - Griffinovi ve Star Wars (2007) (epizoda)

Typická idylka u Griffinů, kdy všichni společně koukají na televizi. Když ale vypadne proud, Peter po přemlouvání dětí začne vyprávět příběh. Kdysi dávno v jedné předaleké galaxii… vládne pevně Impérium. Najdou se ovšem odvážní, kteří se pokoušejí o odpor. V jednom z přátelských robotů posílá princezna Leila informace o Hvězdě smrti – základně Impéria. Zpráva se dostane až k Luku Skywalkerovi, chudému vesničanovi. Ten pod ochranou a vedením Obi Wan Kenobiho vyráží na pomoc princezně i celé galaxii.

Insane

Insane (2010)

Na bývalé dálnici č. 56 stojí u starého lomu opuštěný Hotel Bridgeburn. Jeho zvláštností je, že kdokoliv si v hotelu objedná pokoj, mizí beze stopy. Když zde jedné noci zmizí mladá dívka Jenny, která hledala nocleh při cestě na hudební festival, nehodlá to její starší sestra Sarah nechat jen tak. Vydává se na vlastní pěst po stopě své sestry. Když ji cesta zavede do téhož hotelu, stráví zde noc i Sarah. Už ráno je jí jasné, že kromě zvláštního majitele, není v hotelu sama. A když se s psychopatickým zabijákem setkává tváří v tvář, začíná boj o holý život.

Megakrajta versus Gatoroid

Megakrajta versus Gatoroid (2011) (TV film)

Poté, co ochránkyně hadů zachrání několik škrtičů z místní stanice, pustí je do přírody. Nevědomky tak vystavuje město velkému nebezpečí. Hadi se brzy adaptují, abnormálně rostou a pořád mají hlad. Když začne lidských obětí přibývat, vezme řešení na svá bedra místní policistka. Aby zachovala ekosystém, nakrmí aligátory kuřaty napíchanými steroidy, aby byli silnější a s hady si poradili. Jenže aligátoři rostou a rostou. Hadi poté, co sežerou jejich vajíčka také, a město se tak dostává do smrtelné pasti. Ochránkyně hadů a policistka musí spojit síly, aby město zachránily.

Vysaj si

Vysaj si (2009)

Kanadský hudební snímek popisuje pouť mladé americké kapely The Winners za vytouženou slávou. Frontman skupiny Joey (R. Stefaniuk), loser jak v životě, tak v lásce, bere turné do New Yorku jako poslední naději chytit se v showbyznysu. Cestu náramně zkomplikuje, když je po jednom z koncertů jejich basistka (J. Paré) pokousána upírem. Komplikace je to do té doby, než kapela s upírkou v sestavě začne získávat více a více fanoušků. Když se v upíry promění i zbytek kapely, jsou už z nich hvězdy první třídy. Mrtvých ale přibývá a Joey začne hledat východisko, jak se on i zbytek kapely mohou stát znovu lidmi.

Tenkrát na západě

Tenkrát na západě (2003)

Ve zlaté době amerických kovbojů na konci 19. století v americké Kalifornii umírá na svém ranči jeden velký muž. Ranč zdědila jeho dcera Bianca (Carmen Luvana). Dosud žila ve velkoměstě a neměla žádné zkušenosti s životem na farmě. Na popud všech zaměstnanců plánuje ranč prodat. Tím si ovšem valnou většinu obyvatel poštve proti sobě a ti jí život na farmě pěkně znepříjemňují. Najdou se ale i tací, kteří se ji snaží podpořit a pobyt jí zpříjemnit. Film plný nepřátelství, vášně, sexu, ale i romantické americké přírody, pozorované nejlépe z koňského hřbetu.
Film byl oceněn AVN v USA za nejlepší film roku ve své kategorii.

Reklama