Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (71)

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

War never changes... Na Steamu můj Fallout4 hlásí něco přes 1000 nahraných hodin... no a stále to hraji dokola... co já se po Commonwealthu toho nachodil a naumíral... Na tohle dílo jsem se těšil. A dopadlo to skvěle. A vzkaz pro ty, co to zde budou hanit... "Tak to udělejte k*rv* lépe..." Díky, že tenhle seriál vznikl a ty detaily, které vidí jen fanda... těch je tam fakt dost.

plakát

CERN (2013) (TV film) 

Pěkný pohled a slušné informace o místě, které je pro mnohé známé, ale když se jich zeptáte co se v tom urychlovači vlastně zkoumá, čekají... že jim to vlastně povíte vy. Jako mnoho filmů a seriálů i tohle by se dalo udělat lépe, ale já jsem spokojený. Dokonce je tam i trocha toho nenápadného humoru, když fyzik z Japonska se snaží cosi vysvětlit a vy čekáte co z něj vypadne a po chvíli začnete přemýšlet o tom, jestli tam nedělá vlastně jen nějakého údržbáře a nebo tam prostě nevlezl do záběru omylem... Pak zagooglujete a zjistíte, že je to vlastně slušná vědecká kapacita. Za mě 4* a to už jen proto, že mě tyhle věci fakt jakože zajímají.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Jak jsem očekával. Shlédnuto v kině iMAX. Takže vizuální zážitek, který za to stál, jen pochybuji o tom, že bych to chtěl vidět znovu a v klasickém 2D... to nepřipadá v úvahu.

plakát

Lín (2019) 

Silný příběh o člověku, který si uvědomuje to čím je a co je v tomto světě možné a co není. Dalo by se říci, že se jedná o originální příběh. Je zasazen do toho nejnižšího sociálního prostředí, kde se tyhle věci dějí a autor snímku chtěl zřejmě poukázat na to, že pedofil nemusí být vždy zrůda, jak je to vnímáno většinou pohledem veřejnosti... dokud tedy nepřekročí nějakou tu linii a nedopustí se násilí vůči dítěti. Tyto problémy se však nedějí jen v nejnižší sociální vrstvě... Snímek je hezky natočen. Dramatická kamera, pěkné fx zvuky a minimum hudby... Muidhond je v holandštině to samé co v angličtině Tench, což znamená v češtině "Lín", takže snímek byl pojmenován pravděpodobně podle jeho oblíbené ryby.

plakát

Star Trek: Discovery (2017) (seriál) 

ST je můj život. Viděl jsem všechny série od ST ToS dvakrát a byl skeptický k Discovery. Pro mě veliké překvapení... druhá série a její závěr... Tohle jistě zopakuji.

plakát

Signál z neznáma (2014) 

První polovina filmu mě držela celkem v napětí a pak už to šlo jen z kopce... veliké zklamání.

plakát

Mistr neznámého boje (1993) 

Mark Dacascos a jeho Capoeira. Krásná hudba, která mi do dnes v hlavě zní. Rok 1993 byl i rok, kdy jsem se tomuto umění věnoval a film má pro mě tedy vyšší citovou hodnotu. Jednoduchý snímek u kterého nemusíte přemýšlet a i po mnoha letech stále má své kouzlo.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Jeden z nejlepších seriálů, co jsem doposud viděl již 3x...

plakát

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál) 

Stručně. Po SG1 a Atlantis konečně vyšší level. Robert Carlyle se zhostil sve role na vybornou a za me... Klobouk dolu.

plakát

Lucy (2014) 

Mám jen jednu otázku... jak veliká - kapacitně - byla ta flashka na konci (?) Průměrný snímek Luca Bessona. Použil v tomto snímku v rychlém sestřihu mnoho videí z youtube, což svědčí o tom, že i on si rád zaserfuje. Škoda, že nežije Albert Einstein... zajímalo by mě pak, kolik by od dal tomuto snímku hvězdiček.