Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (121)

plakát

Rivalové (2024) odpad!

Ty recenze, to je nejaky pseudoumelecky flash mob. Delate si prd*l? Byl jsem napalen a wastnul 2h casu. Naprosto debilni nudna, tupa hovadina. Tragicky herecky vykony, idiotska nudna kamera, infantilni scenar, nehodici se prehlusujici hudba, ktera se snazi prehlusit trapne prazdno jak ve scenari,tak v zdlouhavycha nudnych, statickych zaberech. Do ksichtu ti lezou zadky a pera v kazdym tretim zaberu, ano chapeme vasi sexualitu, stop it. Scenar nedava moc smysl. Strihac si mysli, ze striha clip pro "little big" a na posledni nataceci den si pujcili gopro od sousedky a slowmo kameru a tak 5minutovy hloupe finale je roztahane skrz nesmyslne nudny slowmo zabery na celych 20m. Nefunguje to, je to nepovedeny experimentalni, amatersky, studentsky film, ktery nalakal skolacky skrz trailer a jejich idola do kin. Pokud povazuje nekdo ten zavraťo-zavratny zaber na konci filmu jako v komentech vychvalovanou super cinematografii, tak jste spadli z visne.

plakát

Šílenci z Manhattanu - Série 1 (2007) (série) 

Zkousim uz potreti se dostat dal jak 1. sezonu. Drzte mi palce. Je to jako karusel, prejizdim ty prvni dily tam a zpatky uz nejaky ten rok. Snad se prokousu konecne dal.Finalovy dily, totalni paradicka :) Good luck on your next meeting...

plakát

Bez polevy (2024) 

Nice try ale nefunguje to a na takovy format chybi udernejsi humor (ktery ma jak Seinfeld tak i treba Red Dwarf)

plakát

Slovo pacana (2023) (seriál) 

Nejsem si jisty, jestli jsem chtel dostat takovy PTSD ale urcity momenty, stripky, hlasky, prezdivky, pravidla a atmosfera+prostredi, ve kterym jsem tak trochu vyrustal (I kdyz ne zdaleka tak brutalnim) hituji slusne. Ustredni song totalni bomba.

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

Bozi, musim zahrat F3 a New Vegas asi... Muzu chapat 3 postavy jako jakysi 3 playstyly typickych hracu? Libi se mini plottwisty, neorthodoxni reakce, krvavost i humor, tempo, stylizaci, atmosferu, lore. Lehke a hrave. Libi se mi, ze ze me serial nedela blbce a nemusi mit vsechno skrz nejakou B postavu neco vysvetlovat. A vyjimecne je to serial bez FILLERu. Parada!

plakát

Peníze těch tupců (2023) 

horkosladky feelsgood dokument s vybornym castem! Kratky, uderny a zabavny!

plakát

Fallout - Konec (2024) (epizoda) 

Please stand by! Ja snad dnes zastreamuju Fallouta jak me to naladilo. +Atmosfera nasili se spetkou humoru a odlehceni +Stylizace +Pritroubly-naivni vyraz hlavni hrdinky +Jako vzdy fantasticky Goggings! Bezstarostna, stylova, hrava a zabavna popcornovka. Snad to nepokazi!

plakát

Gentlemani (2024) (seriál) 

V druhe pulce ztratilo tempo i styl :(

plakát

1883 (2021) (seriál) 

Surovy RAW steak, polity filozofickými Sheridanovymi hlaskami. ANO, SEFE!

Časové pásmo bylo změněno