Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (167)

plakát

Munch (2023) 

Zklamani, ze se chce tvarit umelecky za kazdou cenu, inspirace jinym filmem se da nazvat spis kopirovanim. Munch by nebyl asi spokojeny. Pro jeho pochopeni doporucuji skvely dokument “Edvard Munch: výkřik života

plakát

Skandální příběh rodiny Boleynových (2021) (seriál) 

Hluboky ponor do vztahu, ctizadosti, intrik na dvore Jindricha VIII, ktery v touze po muzskem potomkovi zavrhl nekolik manzelek i katolickou cirkev. Hrany dokument je dobra volba.

plakát

Princ Philip, muž ve stínu Koruny (2021) (TV film) 

Trochu upozaděný muž, ktery musel opustit svoji nádejnou kariéru v námořnictvu. Našel si však jiné smysluplné činnosti a zájmy a cely život stál po boku královne.

plakát

Podivuhodný Vietnam (2018) (TV film) 

Moc hezky dokument i kdyz nektera zajimava mista chybela. Mne se nejvic ve Vietnamu libila plavba zatokou Ha Long, pak Hanoj, Hoi An i Hue, ktere mely atmosferu a kouzlo, ktere bohuzel nelze dokumentem zprostredkovat. Naopak Saigon bych mohla vynechat.

plakát

Tichý Don (2006) (TV film) 

Bohužel není to úplne to co jsem očekávala. Asi je šlápnutím vedle i herecké obsazení. Nemá to ani moc ruského ducha. Vojna a mír je mnohem lepší filmová podívaná.

plakát

Julie (2008) 

Dost roztahane

plakát

Láska a sex v Rusku (2020) (TV film) 

Pokud by to natocil nekdo z Ruska, bylo by to mnohem verohodnejsi a objektivnejsi. Ale takova kritika tam asi neni mozna.

plakát

Asie z výšky (2017) (seriál) 

Nadherny Singapur-byla jsem tam loni, ale dokument bohuzel nemuze sprostredkovat jeho atmosferu. Doporucuji navstivit a zazit na vlastni kuzi.