Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Horor
  • Drama

Obsahy (11)

Star Wars: Odboj

Star Wars: Odboj (2018) (seriál)

Kazuda Xiono, mladý pilot Odboje, má za úkol přísně tajnou misi – prozkoumat První řád, rostoucí hrozbu v galaxii.

Americana

Americana (2023)

Když se vzácná lakotská košile duchů dostane na černý trh v malém městečku v Jižní Dakotě, životy místních outsiderů a vyvrženců se násilně propletou. Někteří hledají štěstí a někteří osobní svobodu, zatímco jiní prostě chtějí vrátit artefakt do jeho správného kmenového domova.

Medvídek Pú: Krev a med II

Medvídek Pú: Krev a med II (2024)

Hluboko v stokorcovém lese, kde Medvídek Pú (Ryan Oliva), Prasátko (Eddy MacKenzie), Sova a Tygr (Lewis Santer) našli svůj domov, roste ničivý vztek. Jejich životy jsou ohroženy poté, co Kryštůfek Robin (Scott Chambers) odhalil jejich existenci. Jelikož už nechtějí dál žít ve stínu, tak se skupina rozhodne jít bojovat do města Ashdown, domova Kryštůfka Robina, a zanechají za sebou krvavou stopu smrti a chaosu. Pú a jeho divocí přátelé všem ukážou, že jsou smrtelnější, silnější a chytřejší, než kdokoli jiný a chtějí konečně dostat svoji pomstu na Kryštůfka Robina.

Gotham Knights

Gotham Knights (2023) (seriál)

Bruce Wayne je zavražděn a jeho adoptivní syn uzavře spojenectví s dětmi Batmanových nepřátel. Jak se město stává nebezpečnějším, tito nesourodí uprchlíci se stanou jeho další generací zachránců, známých jako Gotham Knights.

Whore

Whore (2008)

Skupina mladých nadějných teenagerů, kteří přišli do Hollywoodu v naději na hereckou kariéru, zjistí, že je to těžší, než si kdy dokázali představit.

Johnny & Clyde

Johnny & Clyde (2023)

Johnny (Avan Jogia) a Clyde (Ajani Russell) jsou dva sérioví vrazi, kteří se bláznivě milují a jsou na nekonečném zločinném řádění. Zaměřují se na vyloupení prosperujícího kasina, které vlastní zločinecká šéfka Alana (Megan Fox) a které je střeženo démonickým zabijákem, kterému velí.

Good Mourning

Good Mourning (2022)

London Clash (Machine Gun Kelly) je filmová hvězda, které se obrátí svět vzhůru nohama, když si musí vybrat mezi pronásledováním své jediné skutečné lásky a získáním životní hlavní role ve filmu.

The Flash: Chronicles of Cisco

The Flash: Chronicles of Cisco (2016) (seriál)

Pomocník Flashe, Cisco Roman, pracuje pozdě ve S.T.A.R. Labs, kde provádí vylepšení na jeho obleku.

Justice U

Justice U (2023) (seriál)

Po letech bojování po boku maskovaných hrdinů se John Diggle (David Ramsey) vydává na svou vlastní cestu. Rekrutuje mladé meta lidi, kteří budou v utajení žít na prestižní univerzitě. Chce je vycvičit, aby se z nich stali hrdinové.

Haters

Haters (2021)

Hvězda internetového humoru Thomas the Lama (Kev Adams) se ve videu vymkne kontrole. Stane se terčem všech haterů a jeho život se začne rozpadat. Aby získal zpět svou přítelkyni a své publikum, rozhodne se setkat se svými deseti největšími odpůrci, aby zjistil, zda si mohou tváří v tvář říct, co o něm píší.

Reklama