Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (307)

plakát

Za hranicí (2022) (seriál) 

Seriál začíná s dobrou myšlenkou, jenž scénárista doslova utopí s maglajzu vztahů, které jedou snad ve smyčce. Kladně mohu hodnotit, že postavy mohou místy vykročit z řady a jet si na vlastní písničku. Neodpustitelné je, že si vesele pozmění časovou smyčku, ale na budoucnost to prakticky nemá téměř žádný vliv. Tedy dva drobné vlivy ve vzpomínce a přímém napojení na minulost se projeví, ale ty větší zásahy nikoliv. Je zde absolutně nevyužitý potenciál a spíše než Mysteriózní / Sci-Fi mi to připomínalo více Telenovelu. Rozhodně nemohu doporučit a spíše seriál označím za ztrátu času.

plakát

Za hranicí - Série 2 (2024) (série) 

Celkové hodnocení této série je 2/5. Scénář si dále jede svoji nudnou písničku a vyjma jednoho lepšího dílu je snad ještě horší než první série.

plakát

Za hranicí - Série 1 (2022) (série) 

Celkové hodnocení této série je 2/5. Scénář je absolutně nudný se sem tam náznakem nějakého příslibu zlepšení vždy na konci dílu.

plakát

Za hranicí - Konec nevinnosti (2024) (epizoda) 

Naprosto souhlasím s obsahem od Prime Video. Čas je opravdu svině a bohužel tento seriál ho více vzal a vytřel si s ním ... než aby diváka něčím obohatil. Poslední díl prakticky završí koloběh a snad již bude opravdu posledním.

plakát

Za hranicí - Do-Si-Do (2024) (epizoda) 

Předposlední díl by mohl nabídnout o něco více si říká divák. Bohužel nikoliv. Další lepení střepů točících se prakticky na místě v neslané nemastné slátanině, kdy jdou konečně staříci do nějaké té trochu akce.

plakát

Za hranicí - Celý svět je jeviště (2024) (epizoda) 

Díl opět více padá zpět ke stylu "Chosé ještě nepřijel" kdy xy dílů se točí neustále dokolečka jedna obehraná písnička. Nic extra nového do příběhu a více recyklace šmakulády.

plakát

Za hranicí - Óda pro radost (2024) (epizoda) 

Po velmi dlouhé době konečně jeden ze zajímavějších dílů. Přesun směrem k indiánům osobně hodnotím velmi pozitivně. Alespoň je konečně změna a částečně se využije onen potenciál záhadného prášku.

plakát

Za hranicí - Všichni někdy trpí (2024) (epizoda) 

Všichni někdy trpí, zde bohužel i diváci. Zoufalství propadající manželé jsou jen logickým důsledkem, ale nic nebude až tak černé. Po nezáživném ději přijde zajímavější konec natahující diváka na další díl.

plakát

Za hranicí - Stopy do neznáma (2024) (epizoda) 

Vyhledání pomoci se jeví jako jediná logická možnost vzhledem k tomu, co svým přístupem způsobuje. Děj je mdlý i když místy zakolísá a zkusí alespoň náznakem zaútočit na nevyužitou mysteriózní hladinu.

plakát

Za hranicí - Jedna noc ve Wabangu (2024) (epizoda) 

A pokračujeme dále na zajeté notě z první série. Scénáristé se za nos nechytí a servírují stále stejný druh i porce nudy.