Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krátkometrážní
  • Krimi

Recenze (64)

plakát

Lidé na dně (1991) 

Moc velká škoda že už NEEXISTUJE žádný TV kanál kde se pouští staré české dokumenty!Hodně jsem sledoval DOKU CS a KINO SVĚT.Jinak tento dokument je poučný ale i smutný.

plakát

Beverly Hills 90210 - Co dělat, když prší (1992) (epizoda) 

V tomto díle hraje skupina Color Me Badd-je americká současná R&B skupina, která byla založena v roce 1985 v Oklahoma City v Oklahomě zpěvákem Bryanem Abramsem, tenoristou Markem Calderonem, druhým tenoristou Samem Wattersem a barytonistou Kevinem Thorntonem.Nejlépe známý pro své singly „ I Wanna Sex You Up “, „ I Adore Mi Amor “ a „ All 4 Love “, skupina prodala přes 12 milionů desek po celém světě, měla dva singly na prvním místě, devět hitů v Top 40 a trojité platinové album. Skupina se objevila v epizodě Beverly Hills z roku 1992, 90210 (období dvě, epizoda 26). Epizoda se točila kolem Color Me Badd, počínaje klipem z hudebního videa „I Adore Mi Amor“. Později v epizodě Brenda,David a další obsadí Bel Age Hotel v naději, že se setká se skupinou, a Kelly navštíví jejich podkrovní apartmá. Pozve je, aby se k ní připojili v Peach Pit,...

plakát

Sluha národa (2015) (seriál) 

Herec co se tal skutečným prezidentem!To vážně není nikomu divné?!Jinak seriál zapadá do klasiky ukrajinských seriálu a filmů.Mají svůj styl natáčení.Jediné co jsem nepobral je ta umělost!Ale to je můj celkový problém u zahraničních seriálů.Jen škoda že ukrajinská filmová kultůra není moc na vysoké urovni,...

plakát

Láska klepe na dveře (2020) (seriál) 

Herci koukatelní jako vždy když se jedná o seriál z Turecka ale to ostatní,...Vše je až moc utahané a jak jsem už psal u podobného seriálu,...jsem naletěl na vysoké hodnocení!

plakát

Nekonečná láska (2015) (seriál) 

První tři díly a dost!Bohužel jsem naletěl na vcelku vysoké hodnocení.

plakát

Mahakaal (1993) 

Noční můra v Elm Street trochu jinak!Není to špatný film ale jsou scény kde je poznat že nebyli asi moc peníze na film.Hlavní hrdinka ječí jak šílená.Ještě víc než Nancy v původním filmu!Jinak Freddy nebo co to bylo nebyl nic moc!Trochu mi to přišlo jako parodie!Jinak Bollywood a jeho filmy nemám moc v lásce.

plakát

Přízraky mezi námi (2000) (seriál) 

Ta holka co má krátké vlasy mě tam neskutečně sere!