Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (400)

plakát

Fentasy (2024) 

Příště doporučji navštívit hodiny logopeda a nebrat zvukaře se ZTP sluchu... Pokud je toto podle skutečných událostí, tak se ani nedivím, že ti trochu chytřejší slováci utíkají do zahraniřč..í. Jestli si někdo(režisér či která AI to tam ovládá) myslí že fet má takové účinky, měl by si přečíst Honzíkovu cestu... Původně jsem myslel, že je hlavní nesympatické "lakýrce" lehce přes 50 let, očividně špatný filtr... Mr. Vařič je asi nesvéprávný idiot, když se chová tak jako ve filmu.

plakát

Zahrada: Komunita, nebo sekta? (2023) (seriál) odpad!

"Chceme být komunita, která se vrátí ke kořenům.", proto máme mobily a vše je na soc.sítích. "Hnojíme vlastními výkaly, jsou v tom živiny pro naši zeleninu.", "Jsem tady protože mám ráda oheň a party." A plno jiných nesmyslů. Pokud Vás byví pořady typu survajvrl, ostrov, big broder atd. je to pro vás jak stvořené. Pokud si pustíte první a poslední díl, ušetříte 172 minut vašeho života.

plakát

Problém tří těles - Odpočet (2024) (epizoda) odpad!

Chudák spisovatel, ten se asi musí divit, co to vlastně vzniklo z jeho knihy. Typický netshix, překroucíme co můžeme, obsadíme jiná pohlaví, hlavně ať se to líbí všem.

plakát

Game Story (2024) (seriál) odpad!

Nejen o kultovní Mafii 1 ani prd, sestřih, jako od dětí z Famu, namistrované nicneříkající kecy, jak jsem za komančů kradl hry, 0,1% VR vo houně, atd. To zase byla ztráta času...

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Žádný vulgární hůmor a přesto se tolikrát zasmějete...

plakát

Signál - Paula (2024) (epizoda) 

Šance číslo dvě, vesmírná stanice, země, nelogické chování všude kde se dá, jak to dopadne, ví sám Mr. Netsh!ts.

plakát

Signál - Zmizení (2024) (epizoda) 

Strašný úlet, je tam někdo vůbec rodilý němec, kromě D. Fitze? Úvod docela o ničem, úvodní díl roztahný nic neříkající...