Reklama

Reklama

A jak to bylo dál...

(seriál)
  • USA And Just Like That... (více)
Trailer
USA, (2021–2023), 14 h 41 min (Minutáž: 36–45 min)

Předloha:

Candace Bushnell (kniha)

Kamera:

Tim Norman

Hudba:

Aaron Zigman

Hrají:

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Chris Noth, Sara Ramirez, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson, Evan Handler, Nicole Ari Parker (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(21)

Nová kapitola Sexu ve městě z produkce HBO Max navazuje na ikonický seriál HBO vysílaný v letech 1998–2004. Nové pokračování s lapidárním názvem A jak to bylo dál... opět sleduje nerozlučné přátelství Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandy (Cynthia Nixon) a Charlotte (Kristin Davis) na jejich složité životní cestě po padesátce. Čekejte romantiku, humor, staré známé včetně pana Božského a úchvatné kostýmy, které seriál podle knižní předlohy spisovatelky Candace Bushnell tak proslavily. (HBO Max)

(více)

Recenze uživatele Grimaldi k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2021) (S01) 

Nejsem fanoušek Sexu ve městě a nikdy asi nebudu. K seriálu mě přivedla v tu dobu moje partnerka a já se z lásky s ní podíval na celý seriál i oba filmy a ve výsledku to nebylo až takové utrpení, a to se kvalita pro mě měnila díl od dílu. V současnosti jsem se tedy logicky se svou dnes snoubenkou podíval na nové příhody slečen, tedy už starých dam z New Yorku. A bylo to hodně špatné. Už úvodní díl sloužící k navození atmosféry celé série a hned se propadáme do deprese a přehnané korektnosti současného světa. A taky v tom zůstaneme všech deset dílů. Jako by ve stáří už člověk neměl právo na radost, smích a možnost říkat si co chce bez toho, aniž by tím někoho neurazil. Můj švagr říkával už o původním seriálu, že je jen drahou reklamou na tampony, dalo se nesouhlasit.  Když tvůrci zašli ale až tak daleko, že jedním z hlavních témat dílu je tampon a trable s ním, musím mu dnes dát za pravdu. Bohužel. ()

Série 2 (2023) (S02) 

Ačkoliv je mé celkové hodnocení nižší než u první série, počet dílů které mi přišli fajn byl větší. Jednak za to mohl návrat starých postav a jednak byl v některých epizodách konečně zajímavý děj. Mám tak aspoň naději, že v budoucí třetí sérii se možná seriál odlepí k lepším zítřkům. Moc bych na to ale nesázel. ()

Související novinky

Seriálový Last of Us až v roce 2023

Seriálový Last of Us až v roce 2023

17.02.2022

Špatné zprávy pro fanoušky herní série The Last of Us. Šéf programu HBO Casey Bloys totiž čerstvě upřesnil, kdy si myslí, že diváci uvidí očekávanou seriálovou adaptaci od Craiga Mazina (Černobyl) a… (více)

Reklama

Reklama