Reklama

Reklama

Mistrův syn

  • Hongkong Zui quan (více)
Trailer

VOD (1)

Wong Fei-Hung je nezbedným synem mistra školy bojových umění. Namísto, aby studoval kung-fu, stále někde vyvádí výtržnosti. Při jedné z jeho taškařic se však zraní syn mocného a bohatého měšťana. A otec Wong Fei-Hunga náležitě potrestá – svěří ho svému sadistickému bratrovi, který má Fei-Honga naučit disciplíně. Tento záhadný muž, mající mezi svými studenty děsivou reputaci, učí Fei-Hunga bizarnímu stylu kung-fu. Nejdříve se Fei-Hung snaží vzdorovat, ale poté, co prohraje souboj s místním zabijákem, najatým na vraždu Fei-Hungova otce, uvědomí si, že jedinou cestou je ovládnutí speciálního bojového stylu zvaného "Opilý box". Snímek Mistrův syn dokonale těží ze spojení precizních kung-fu soubojů a charakteristického humoru Jackie Chana, který se díky tomuto filmu stal pomyslným králem žánru kung-fu komedií. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

kagemush 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt pr(č)chanda.Kungfu HK filmů moc nakoukáno nemám,i proto si tohle můžu užít jako totální psinu.Fascinujou mě tedy,mimo jiné,hlavně pazvuky vyluzováné při soubojích-ta kombinace bouchání do koberce a pleskání záclon v průvanu,-no tomu by se vyrovnalo snad jen,že by při souboji třeba dvou pistolníků se místo výstřelu ozvalo upšouknutí.Jinak nevím co bych dodal,to podstatný k týhle srandě jsem už napsal. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Společně s Mladým mistrem asi vrchol Chanovy kung-fu tvorby. Tréninkové metody, o kterých se nesní ani patriarchům shaolinského chrámu, a absolutně neuvěřitelně vyparáděná choreografie soubojů. Chanovo tělo se kroutí do nelidských tvarů, padá, vstává a zase padá, metá přemety na desítky způsobů, prohýbá bedra v ladných sklopkách a betonovými prsty a zápěstími uštědřuje rány do nechráněných soupeřových míst. I v dnešní době koukám na Jackieho "kouzla" s otevřenou hubou, protože tenhle blázen působí opravdu jako totální šrotovací mašina, která možná schytá hodně ran, ale vždycky najde sílu otevřít pusu, spolykat pár doušků vína a rozjet komba z jiné galaxie... ne... rovnou z jiného vesmíru... protože pokud existuje nějaký jiný vesmír, než ten, ve kterém žijeme, tak z něj pochází Jackie Chan... smekám před tímhle výjimečným bojovým talentem, který nám celou svojí filmovou kariéru předvádí, že pohybové schopnosti člověka se tréninkem stávají nekonečné... ()

Reklama

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Já prostě ty obrovsky naivní, staré Hong Kongské kung-fu filmy žeru. Ty primitivní zápletky postavené na tom, že támhleten porazil tamtoho, ty dialogy na úrovni dětského představení ve školce, ty afektované emoce a v neposlední řadě naprosto nezbytné zoomy + asijské šermování ukazováčkem téměř při každém dialogu. Všechno ale vylepšují parádní choreografie a Jackieho gumové tělo. Tenhle komentář se dá použít prakticky na všechny Chanovky tohoto typu. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se nehodnotí v rozpětí více hvězdiček, protože po shlédnutí dílu druhého, bych měl jít v tomto případě s hodnocením dolů. Ale není tomu tak a my si můžeme zařadit do kung-fu sbírky tento drahokam. Vynikající zobrazení opileckého stylu v podání J. Chana je naprosto geniální a ani se nedivím, že právě díky této roli se ujal a získal si mnoho mnoho příznivců. ...zajímavé taky je, kolik lidí provozuje tento styl u nás, především o pátcích a sobotách :-)90% ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Geniální souboje, opilecké kung fu je masakrální záležiost, bitky jsou správně akční a nepostrádají lehce absurdní humor, podobně jako celý film, děj opravdu není to hlavní. Akční nářez s fantastickým Jackiem. Člověk je po shlédnutí tak nějak příjemně nabuzen, asi se večer pudu ožrat a pak vymlátím hospodu:D ()

Galerie (60)

Zajímavosti (19)

  • Jackie Chan (Wong Fei-Hung) málem přišel o oko, když ho Jang Lee Hwang (Jim Ti-Sam) během závěrečné bojové scény kopl do hlavy. Když se to Hwang dozvěděl, odmítl záběr opakovat. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama