Reklama

Reklama

Mistrův syn

  • Hongkong Zui quan (více)
Trailer

Wong Fei-Hung je nezbedným synem mistra školy bojových umění. Namísto, aby studoval kung-fu, stále někde vyvádí výtržnosti. Při jedné z jeho taškařic se však zraní syn mocného a bohatého měšťana. A otec Wong Fei-Hunga náležitě potrestá – svěří ho svému sadistickému bratrovi, který má Fei-Honga naučit disciplíně. Tento záhadný muž, mající mezi svými studenty děsivou reputaci, učí Fei-Hunga bizarnímu stylu kung-fu. Nejdříve se Fei-Hung snaží vzdorovat, ale poté, co prohraje souboj s místním zabijákem, najatým na vraždu Fei-Hungova otce, uvědomí si, že jedinou cestou je ovládnutí speciálního bojového stylu zvaného "Opilý box". Snímek Mistrův syn dokonale těží ze spojení precizních kung-fu soubojů a charakteristického humoru Jackie Chana, který se díky tomuto filmu stal pomyslným králem žánru kung-fu komedií. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Scénář je tady vlastně až druhořadá záležitost, která slouží k tomu, aby ty mistrovské kung-fu souboje, které tady uvidíte, byly zabaleny do nějakého celku. I přesto vám to nebude vůbec vadit, protože scénář je tady opravdu to poslední, co vás bude zajímat. Film je skrz naskrz prošpikovaný dokonalými kung-fu bitvami, které jsou spolu pospojované vtipnými scénkami, a tak se divák ani chvíli nenudí. Zaujaly mě zde zvukové efekty, které se u soubojů objevovaly. Opravdu asi jeden z nejlepších Jackieho filmů. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Co se tyce souboju tak to je Jackieho nejlepsi film. Jackie se skoro po celou dobu filmu rve a do toho dela ruzne vice ci mene vtipne uchylarny. Soubojum neni co vytknout at uz de o mistry (tyce, rukou, hlavy, nohou) nebo jen o obycejne poulicni rvacky. Jackie je uzasne ohebnej a kdyz ke konci zacne pouzivat styl osmi opilych bohu a hlavne slecny Ho tak to nema chybu. Pokud bych mel film hodnotit jako normalni film, tak by to bylo tak za 2*, protoze dej je mirne receno o nicem a hudba taky za moc nestoji. Pokud ale film hodnotim jako mix grotesky a vybornejch souboju tak to je za 5* ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Konečne viem, odkiaľ sa Jackie Chan naučil svoje umenie mlátenia ľudí všetkými možnými predmetmi, ktoré má po ruke. Aj keď kung-fu filmy nie sú moja krvná skupina, bizarný námet s opileckým majstrom a jeho technikou založenou na alkohole ma pobavil. Nejaký prepracovaný príbeh od toho však skutočne nečakajte, lebo budete sklamaní. Zhrnúť by sa dal dvomi kratšími vetami alebo jednou dlhšou. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Fakt vtipnej nářez a hodně Jackieho jokeů je opravdu vtipnejch. Skoro až Jim Carreyovskejch rozměrů. Bitky jsou dobrý a filmu ,kde je týpek s poskakujícíma kozama a HLAVNĚ týpek co bojuje jen hlavou, nemůžete dát méně než plné hodnocení. Teď jsem měl možnost to vidět i s českym dabingem od AV studio Praha z roku 1997 a byl to nářez. Fakt dlouho jsem se takhle nezagebil filmovejm hláškám, jak tady. Fakt skvěle odvedená práce. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Geniální souboje, opilecké kung fu je masakrální záležiost, bitky jsou správně akční a nepostrádají lehce absurdní humor, podobně jako celý film, děj opravdu není to hlavní. Akční nářez s fantastickým Jackiem. Člověk je po shlédnutí tak nějak příjemně nabuzen, asi se večer pudu ožrat a pak vymlátím hospodu:D ()

Galerie (60)

Zajímavosti (19)

  • Film spopularizoval bojové umenie Zui Quan (opitá päsť) vo svete. (Peter-1307)
  • Jackie Chan (Wong Fei-Hung) málem přišel o oko, když ho Jang Lee Hwang (Jim Ti-Sam) během závěrečné bojové scény kopl do hlavy. Když se to Hwang dozvěděl, odmítl záběr opakovat. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama