Reklama

Reklama

VOD (1)

Nechvalně známý doktor Feinstone strávil několik let v přísně střeženém psychiatrickém zařízení. Nyní se mu ovšem podařilo utéct a usadí se v poklidném městečku, kde si (dvdsvet.cz) zároveň znovu otevře ordinaci. S narůstajícím počtem pacientů roste i brutalita jeho zákroků. Několik lidí jej ale začne podezírat, a tak jim zubař Feinstone přichystá řádně krvavou odvetu... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (56)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré jako jednička která mě kdysi hodně potěšila, ale za to je tenhle díl podle mě dost sadističtější. Už uvodní scéna byla poměrně hnusná, a to asi Yuzna chtěl. Yuzna je bezpochyby génius jeho filmy miluju dokáže totiž udělat z klasický věci něco hnusnýho, a to nemluvím o slizu který cpe všude. Bernes opět parádně zahrál hlavního doktora a i když tohohle herce moc nemusím(poněvač hraje v dost špatnejch filmech) tak tady je prostě dokonalej. Howard potěšil a ostatní herci dost přehrávaly ale to mi bylo celkem šumák. Krev a gore je tu poměrně dost a je kvalitně i udělané(lépe než v jedničce). Dvojka je slabší a proto jí oproti výborné jedničce nemůžu dát stejné hodnocení jako jedničce ale tak aspoň dávám hodně silné * a já mám tak další důvod bát se jít k zubaři. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Co se týká samotného zpracování filmu jsem lehce na vážkách. Zatímco jednička byla nabitá jistou dávkou zvrácenosti a do jisté míry celkem dobře zpracovaným trýzněním nevinných lidí, tak dvojka se nese v duchu jakési romantiky, kterou dentista projevuje k hezké Jamie, do které se zamiloval. Scény, kdy jeho oběti trpí jsou velice podobné těm z prvního dílu a moc nového jsme neviděli. Zřejmě Yuzna vyčerpal veškerou inspiraci u jedničky a dvojku trochu odfláknul. I když takové mučení tlusté Bev se mi líbilo. Také hudba byla ovlivněná prostředím v němž se film odehrával a my jsme měli možnost slyšet střídání několika hudebních žánrů. Od country, folku až po romantické melodie, které jsou sice pěkné v jiných filmech, ale do hororu se moc nehodí. Konec filmu se moc nelíbil a těm co ho neviděli bych chtěl jen říct, že se filmaři nechali zřejmě inspirovat u některé z četných černých komedií.Dentista 2 je film na který se dá určitě podívat, ale pokud vám můžu poradit, nedívejte se na něj dřív než na jedničku. Některé z vás by mohl znechutit a vy by jste tak přišli o celkem zajímavou podívanou, kterou první díl jistě nabízí. Oba díly bych zařadil mezi průměrné filmy, ale jednička je přece jenom lepší. Rada na závěr: snažte se nenaštvat svého zubaře, protože by vás to mohlo hodně bolet!!! ()

Reklama

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, ale mně se líbí i provedení dvojky. Je to ve stejných kolejích, jako první díl a je to skoro stejně dobré. Líbí se mi, že Brian Yuzna se snažil ze zubařské tématiky vyždímat maximum a nenarušuje chod příběhu nějakými postranními vraždami mimo zubařské křeslo. Film, který vás donutí si poctivě vyčistit zuby, alespoň po jeho zhlédnutí. 50% ()

arie 

všechny recenze uživatele

Prakticky identická kópia prvého dielu. Yuzna neprináša do druhého dielu nič, čím by dokázal výraznejšie zaujať divákov, ktorí majú na predchádzajúci film o šialenom zubárovi negatívny názor. Opäť sa jedná o béčkovú čiernu komédiu, ktorá obsahuje pár brutálnejších scén, ktoré sú však natočené vcelku interesantne, no je ich žalostne málo, ale o nejakej hororovej atmosfére alebo nebodaj strachu nemôže byť reč a, čo taktiež nie je veľmi pozitívne, Yuzna nedokáže prezentáciou brutality diváka ani dostatočne intenzívne znechutiť. Snímke taktiež ubližuje, rovnako ako v prípade prvého dielu, očividné televízne spracovanie a absolútne nevhodný soundtrack. Našťastie, titulný predstaviteľ Corbin Bernsen, pre ktorého je to určite jedna z jeho najlepších rolí v kariére, dokázal svojím hereckým prejavom párkrát pomerne úspešne zatieniť tieto negatíva. Nuž ale vzhľadom k zaujímavému námetu je určite škoda, že na režisérskej stoličke nesedel kvalitnejší tvorca, ktorý by dokázal stvoriť viac, ako len ďalšie priemerné béčko ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Dentista 2“ mi přijde jako pokračování slabší, bez toho, aby zde bylo alespoň nějaké to pořádné vyústění, i když je poslední scéna alespoň trochu zábavná. To prostředí je dobré, ale celé se to moc opakuje na to, aby mě to opravdu bavilo. Je to celkem škoda, protože ten potenciál postavy zde byl, ale když se plácá jen na místě, to je pak trochu zbytečné a člověk se u toho bude nudit. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama