Reklama

Reklama

VOD (1)

Nechvalně známý doktor Feinstone strávil několik let v přísně střeženém psychiatrickém zařízení. Nyní se mu ovšem podařilo utéct a usadí se v poklidném městečku, kde si (dvdsvet.cz) zároveň znovu otevře ordinaci. S narůstajícím počtem pacientů roste i brutalita jeho zákroků. Několik lidí jej ale začne podezírat, a tak jim zubař Feinstone přichystá řádně krvavou odvetu... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (56)

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, ale mně se líbí i provedení dvojky. Je to ve stejných kolejích, jako první díl a je to skoro stejně dobré. Líbí se mi, že Brian Yuzna se snažil ze zubařské tématiky vyždímat maximum a nenarušuje chod příběhu nějakými postranními vraždami mimo zubařské křeslo. Film, který vás donutí si poctivě vyčistit zuby, alespoň po jeho zhlédnutí. 50% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Potom čo doktor Alan Feinstone zmasakroval v záchvate šialenstva niekoľko svojich pacientov, sa dostal do štátneho zariadenia pre nebezpečných, duševne chorých zločincov. Z tohto ústavu sa mu podarí utiecť. Zmení si meno a usadí sa v malom, pokojnom mestečku Paradise. Zabije miestneho zubára a otvorí si vlastnú stomatologickú ordináciu. Začne sa venovať svojej profesii. Lenže znova u neho naplno prepukne jeho psychická porucha. Opäť sa v ňom prebudia psychopatické vražedné pudy. Šialený dentista je späť. *** ()

Reklama

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

Šílený zubař utekl z blázince kamse dostal na konci prvního dílu. Chce začít nový život zašitý v nějakém zapadákově. No netrvá to dlouho a opět začne "vrtat" zuby. Corbin Bernstein v hlavní roly je sice typově velice dobře vybraný herec, ale to samo o sobě nestačí. Oproti jedničce pokračování nenabízí nic nového a navíc ubylo i onoho vrtání do lidí. Celé je to spíš zhluk halucinačních scen s bláznivě se smějícím zubařem proložené nudnými bláboly v televizních kulisách. Asi tři scény se zkrvavenými ústy opravdu nepovažuji za pořádné gore. ODPAD!!! ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Řádění vyšinutého dentisty pokračuje. Jeho oběti se rekrutují z obyvatel malého, milého, nevinného městečka v Nebrasce s ironickým názvem Paradise. Po příjezdu zubařského zhovadilce se však Ráj změní v Peklo... Sice o trochu slabší než první díl, ale ne o moc. A navíc já mám pro doktora Feinstona slabost. A ještě větší pro jeho tuze pěknou nordickou sousedku. Film začíná trochu zvolna, ale pak se postupně rozjede a frčí až do finále; závěrečná krátká scéna s hřebíkovou akupunkturou je moje nejmilejší. A stejně jako u jedničky si i tady musím postesknout - chtělo by to remake, s vytuněným scénářem a větším rozpočtem. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Než se rozjede akce v cca posledních 20 minutách, je to jen sonda do života vesnického zubaře, který má dosti podivné surrealistické halucinace týkající se dutin ústních. Akce je tedy dost málo, o mnoho míň než v prvním díle. O nějaké byť jen malé nervydrásající horrové scéně se nedá vůbec hovořit. Prostě tady není. Ale Corbin Bernsen zahrál šíleného doktora bravurně, takže 49 %. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno