Reklama

Reklama

Society

Trailer

Obsahy(1)

Rodina Billa Witneyho (Billy Warlock) se na první pohled ničím neliší od ostatních obyvatel Beverly Hills. Jsou to úspěšní, bohatí, ve svých oborech uznávaní lidé... Ale za pozlátkovou slupkou se skrývá cosi zlověstného! Cosi, co Billiho přinutí hořce litovat chvíle, ve které zatoužil poznat skutečnou pravdu. (kosta73)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Nástup mistra Yuzny na hororovou scénu se mu povedl rozhodně. Nejedná se ještě o klasickou Yuznovskou brutalitu plnou krve, ale o hodně zajímavý, zamotaný a atmosferou vážně povedený, snímek o jiné společnosti jiných osob(nechci prozrazovat), na které náhodou narazí playboy Billy přímo ve své rodině. Yuznovi nikdy nechyběla originalita, škoda hluchých míst a hlavně zbytečně zamotaného děje, ve kterým se hodně těžko orientujete. Jinak se ovšem určitě jedná o výbornou zábavu. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Oh my god, toto bolo vážne moc. Vždy keď si myslím že už som toho videl dosť a že nejaká úchylnosť ma nemôže len tak prekvapiť, príde niečo podobné. Totálne maso, absolútny vrchol dekadencie hororu amerických osemdesiatych rokov, ale fakt že hnus. Sám seba neznášam zato, že som si pozrel galériu a prečítal niekoľko komentárov a všetkým radím aby to nerobili a išli do toho len ako do klasického paranoidného thrilleru, kde neviete čo je pravda a či vôbec. Sladká nevedomosť. Toto sa nielen že nedá odhadnúť, nechápem ako to dokázal niekto vôbec vymyslieť. Strašná sranda tento film ()

Reklama

Doldus 

všechny recenze uživatele

První dvě třetiny podprůměrného paranoidního thrilleru naprosto zachraňuje, dokonce vystřeluje do nadprůměru závěrečná půlhodinka, která hodí za hlavu všechny iluze o reálném světě a nabízí neuvěřitelný bizár, surrealismus a, ehm, humor?! Ano, někdy i jedna část naprosto převálcuje celek a jsem rád, že jsem se k filmu nachomýtl, poněvadž jsem si zase trochu obohatil a posunul diváckou zkušenost. Díkybohu, že film byl béčkový skrz naskrz, protože jedině tehdy mohl ten konec fungovat v kontrastu se zbytkem. "Shunting" scéna mě nejen poučila o lékařském termíně v angličtině, ale hlavně se mi asi navždy vryje do paměti jako jeden z "výdobytků" body horror žánru. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Během první hodiny jsem měl pocit, že sleduji jen obyčejný mysteriozní film s kapkou toho hororového nádechu. Už jsem ani nedoufal, že se něco změní, i když už tam byl náznak nějaké té vtipněší a krvavější scénky. To jsem ještě nevěděl, co mě čeká v poslední půlhodině. Nechci tady moc vyzrazovat, aby jste o to překvápko nepřišli, ale během té poslední části jsem si vzpoměl na Braindead. Už jsem viděl hodně, ale tohle? Hubu celou dobu otevřenou a dlouho jsem se tak nenasmál. Promiňte mi ty výrazy, ale lépe to nepopíšu. Vřele doporučuji, poslední část to ze 3 hvězd vytáhla skoro na 5. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

27ročný Eddie z Baywatchu hrá 17ročného Billyho v kultovom surealistickom posobenstve, filme, ktorý je najprv skôr mysterióznym televíznym filmom a po hodine a štvrť sa zlomí do svojho nechutného finále, vďaka ktorému sa preslávil. Screaming Mad George, majster masiek béčkových hororov osemdesiatych rokov tu predvádza svoj vrchol. Inak si možno zapamätáte sugestívnu úvodnú pesničku, divnú postavu matky Billyho "frajerky" a to je tak všetko... no pre milovníkov eighties béčkovej produkcie, zvrhlých efektov a nechutností to je samozrejme povinná jazda. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu zabralo pět týdnů. (Holina)
  • Brian Yuzna v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)

Reklama

Reklama