Reklama

Reklama

Society

Trailer

Obsahy(1)

Rodina Billa Witneyho (Billy Warlock) se na první pohled ničím neliší od ostatních obyvatel Beverly Hills. Jsou to úspěšní, bohatí, ve svých oborech uznávaní lidé... Ale za pozlátkovou slupkou se skrývá cosi zlověstného! Cosi, co Billiho přinutí hořce litovat chvíle, ve které zatoužil poznat skutečnou pravdu. (kosta73)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Ruut 

všechny recenze uživatele

No nudit se budete u tohoto filmu přesně prvních 75 minut, ve kterých jsou takové ty obvyklé teenegerovské potíže - škola, sex, škola, auta, škola, fotbal. A napřeskáčku taky mimoňské řečičky ala Plan 9 from Outer Spece (jenže uplně nefunkční a nevtipné. jedna sexy roštěnka a pomrkávání po Frankensteinově nevěstě toho moc nezachrání. A ta závěrečná super řežba? Přehlídka toho, co všechno se dá udělat ze slizu, to už raději doporučuji přímo Sliz (1988). Society je film, který strašně rychle zestárl a zosobňuje vše špatné z osmdesátek, nikoliv to fajné. Výsměch majstrštykům jako Braindead, Evil Dead či Bad Taste. A že je Straussova hudba skvělá? No to samozřejmě je, ale WTF ... ??? ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Béčko, u kterého se dost možná budete hodinu nudit, abyste nakonec byli odměněni půlhodinkou fujtajblových bizarností, kteréžto už jsou hodně zábavné. Trošku mi to závěrečné soutělí připomnělo film Slither (2006), nedivil bych se, kdyby tady nějaká ta inspirace vážně byla. Ale zpátky k Society. Protože už moc dobře nesnáším osmdesátkové teenagerské chlapecké hrdiny, bylo pro mne sledování dvou třetin tohodle filmu dost ubíjející záležitostí. Díky bohu za ten konec, jinak by to bylo maximálně za dvě hvězdy. ()

Reklama

Doldus 

všechny recenze uživatele

První dvě třetiny podprůměrného paranoidního thrilleru naprosto zachraňuje, dokonce vystřeluje do nadprůměru závěrečná půlhodinka, která hodí za hlavu všechny iluze o reálném světě a nabízí neuvěřitelný bizár, surrealismus a, ehm, humor?! Ano, někdy i jedna část naprosto převálcuje celek a jsem rád, že jsem se k filmu nachomýtl, poněvadž jsem si zase trochu obohatil a posunul diváckou zkušenost. Díkybohu, že film byl béčkový skrz naskrz, protože jedině tehdy mohl ten konec fungovat v kontrastu se zbytkem. "Shunting" scéna mě nejen poučila o lékařském termíně v angličtině, ale hlavně se mi asi navždy vryje do paměti jako jeden z "výdobytků" body horror žánru. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Yuznov prvý horor, ktorý ma nesklamal a ktorý má šokujúci záver, gorefest posledných 30 minút, ktorý sa oplatí pozrieť pretože tolko brutality, kolko vynaložil majster Yuzna, u nikoho iného zaručene nenájdete, jedine tak u Petera Jacksona. Ano, začiatok je trochu mysteriozni, kým hlavný hrdina zistuje pravdu o svojich rodičov a čo pred ním skrývajú 80 percent. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

„Co máš rád v čaji? Mléko? Cukr? Nebo se ti do něj vám vymočit?“ Tomuhle snímku by velmi prospěl bizarnější, ujetější, sexuálně otevřenější, prostě po všech stránkách, které tento film jen nakousává a nastiňuje, šílenější remake, nejlépe pod taktovkou Davida Gronenberga, nebo Roba Zombieho s hereckým ansáblem Domu tisíce mrtvol a Vyvrženců pekla. Nalákalo mě to na víc, než pak poskytlo, nemohu se zbavit slabší, ale pořád působící hořké pachuti zklamání. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Brian Yuzna v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)
  • Natáčení filmu zabralo pět týdnů. (Holina)

Reklama

Reklama