Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování sci-fi klasiky se znovu setkáváme s excentrickým doktorem Brownem, který tentokrát posílá teenagera Martyho do budoucnosti. Konkrétně na den přesně do 21. řijna 2015, kdy má Marty zachránit svoje vlastní dítě před zatčením. Zase se ale něco zvrtne. Zákeřný stárnoucí Biff Tannen ukradne Delorean a přenese se v něm do svého mládí, čímž vytvoří alternativní realitu a je co napravovat. (Pannonia Ent.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (743)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pokracovani primo navazuje na prvni dil a je tu opet stejne obsazeni, coz je dobre. Chybi jen Crispin, ale zas tak moc to nevadi. Dej filmu je originalni, budoucnost je skvela a zmenena pritomnost taky, ale mohlo ji bejt vic. A cast, ktera se odehrava v roce 1955, jako prvni dil, sice ukazuje nekolik scen z prvniho dilu, ale jinym uhlem pohledu, takze to je opet perfektni. Triky, hudba, herci, scenar jsou opet super a tenhle dil je stejne dobrej, jako prvni, ne li lepsi. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pýtať sa Zemeckisa a Spielberga, ako dokázali s takou ľahkosťou a samozrejmosťou natočiť túto trilógiu, poprípade iné klasické Amblin filmy, by bolo niečo podobné, ako sa spýtať autistu, ako dokáže za sekundu vypočítať odmocninu z ľubovoľného vysokého čísla. Je to predsa tak jednoduché! Na týchto filmoch vidíme, ako dnešný trikový film nie je v globále schopný kvalitatívne nadviazať na klasikov žánru rokov minulých. Zemeckis natočil tri filmy v jednom, filmu plného nápadov, fórikov a vizuálnej hravosti. Vzhľadom na jeho roztomilú predstavu sveta, v ktorom dnes žijeme (určite nie až tak vážne myslenú), nedokážem film ohodnotiť inak. Jednu zanedbateľnú výčitku mám k hrúbke onoho almanachu, asi by sa jednalo o niekoľkozväzkovú encyklopédiu:) ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Marty s doktorem odlétají do budoucnosti a dobrodružství pokračuje. Dvojka má komplikovanější scénář i pointu, než jednička, která sází více na sílu scénáře. U dvojky si tvůrci zase pořádně vyhráli s rokem 2015 a různýma serepetičkama (Čelisti 19, mikrovlnná trouba) a s návratem do zpustošené současnosti. V porovnání s jedničkou kvalita zábavy a dojmu úplně stejná. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Komentář chci napsat v symbolické datum 21.10. 2015, i když v tento den film trochu expiruje, tak ze svého kouzla a humoru neztratí. Minimálně je to další "dvojka" která snese porovnaní s jedničkou. Marty McFly a Emmett Brown jsou sympaťáci a jejich příběh Robert Zemeckis vypraví laskavým způsobem a cestovaní časem tu díky humoru nepůsobí depresívně. Oceňuji akci ČSFD, Pannonia Entertainment, Premiere Cinemas Praha Hostivař k tomuto datu. Ode mne by si tento film zasloužil lepší komentář. Chtěli by jste mít Delorean? ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Rovnako dobré a možno najlepšie pokračovanie filmu, ktoré poznám. Myslel som že bude ťažké vymyslieť niečo, čím by nás autori prekvapili a ono tiež bolo ťažké, ale podarilo sa im to skvele V tomto diele, zažijeme taký časový slalom, ktorý nám len pomotá hlavu, ale pripadá mi, že i keď v prvom diele bola nasadená latka dosť vysoko, v druhej časti v tom pokračuje, je to pekné sledovanie. Michael J. Fox bol skvelý herec a Elisabeth Shue bola pekelne krásna a tiež nebola na zahodenie čo sa herectva týka. Doktorko (Christopher Lloyd), ktorý má všetko na svedomí, je ale najlepší. ()

Galerie (165)

Zajímavosti (86)

  • Marty McFly (Michael J. Fox) se vrací do budoucnosti 21. října 2015. Právě v tento den proběhla v kinech obnovená premiéra. (samu.dino)
  • Na stene v bare Cafe 80's môžeme vidieť vlajku Spojených štátov a hneď vedľa vlajku Sovietskeho zväzu, ktoré symbolizujú studenú vojnu, ktorá v 80 rokoch dosiahla vrchol. (Raccoon.city)

Související novinky

Českem pojede legendární DeLorean

Českem pojede legendární DeLorean

18.10.2015

Když se řekne cestování v čase, vybaví se spoustě lidí auto z filmů Návrat do budoucnosti. DeLorean je ocelově šedý kovový stroj, kterého se vyrobilo jen přibližně 8,5 tisíce kusů, a z toho jeden… (více)

Reklama

Reklama