Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Po tragické smrti své matky je mladá Maya nucena opustit rodné město Tamaha v Oklahomě a přestěhovat se do New Yorku, kde se setkává s Wilsonem Fiskem alias Kingpinem, který z ní vychová nelítostnou vražedkyni. Poté, co se dozví, že Fisk nechal zabít jejího otce, se Maya Kingpinovi pomstí a uprchne z New Yorku. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (114)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Za mne velmi nezáživný počin. Bylo mi úplně putna, kdo koho zabije a proč. Nesympatická komunita a nijak zvláště výrazná hlavní asi hrdinka mne nijak zvlášť nenadchly, spíše naopak. Flashback s Daredevilem bylo to jediné zajímavé a první díl sliboval zábavnou akční jízdu, což se nestalo. Upřímně po třetím dílu, už mne to tak nebavilo, že jsem to odpískala. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Podobný problém ako mala Ms.Marvel. Je to mdlý, vzťahovo výprazdnený a na mytológiu chabý origin. Na to, že tu máme nepočujúcu hrdinku a ešte k tomu indiánku je toto zvládnuté na školáka. Secret Invasion bola fantastický komiks zničený prostoduchou nudou a nezaujímavými charaktermi. Echo mu ide ruku v ruke len s tým, že nemáme dôvod túto hrdinku vôbec vnímať ako súčasť kanónu. Je nezaujímavá a pre celý koncept zbytočná. Aj keby sa z nej snažili vytrieskať neviem čo, tak ma to nechá chladným, pretože who cares? Na tri a pol hodinách nedokázať udržať aspoň jednu hodnovernú situáciu, scénu, emóciu? Plus tomu chýba prirodzená náväznosť scén. Postavy len tak niekam idú, niekde sa len tak zjavia, s niečím sa konfrontujú, ale ako a prečo? Dopozerané s veľkým vypätým. Zase! 1 a dúfam, že aj posledná séria - 35%. ()

Reklama

Cartmof 

všechny recenze uživatele

Je až komické jak jsme všichni šli koukat na Echo za příslib Daredevila a Kingpina. Perfektně hozená návnada na kterou se chytil snad každý. Daredevil, který je zde ani ne na 5 minut a Kingpin, který má až otcovský vztah s Echo, který přichází prakticky odnikud. Namísto drsné městské řežby, kdy bude Maya přebírat Fiskův byznys si odjede na venkov, kde se nic neděje. Akční sekvence jsou natočené dobře a některé jsou skoro na úrovni Daredevila od Netflixu. Problémem je ale všechno ostatní. Mayina rodina je banda extrémně nudných lidí. Co tu říkám i Maya je extrémně nezajímavá. Nerad bych tu nějak zhazoval hluché, ale není dobrý dělat seriál, kde vám hlavní postava nemůže mluvit. Velké zklamání. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Mohlo to dopadnout hůře, ale popravdě jsem čekal, že to bude o dost lepší. Největší problém seriálu je ten, že se neumí držet při zemi. Nevím proč se tvůrci rozhodli, že "komorní hrdinka s komorní zápletkou" potřebuje fantasy přesah a mystično. Na papíře to mohlo vypadat dobře, ale reálně hned při prvním dnu natáčení všem muselo být jasné, že je to blbost. Bohužel asi Kevin Feige neměl čas, nebo si prostě řekl, že lidé na to budou koukat, protože tam je Daredevil a Kingpin. Kdyby tvůrci byli více při zemi, soustředili se na vnitřní démony hlavní hrdinky a nevymýšleli zbytečnosti, tak byla šance, že by se seriál mohl postavit vedle Daredevila a Punishera. Takhle je tu několik dobrých scén a pak taky několik momentů, u kterých jsem si říkal WTF. Kdyby tahle zápletka byla v animovaném seriálu What If...?, tak by mi to dávalo mnohem větší smysl. Seriál není špatný, má dobré momenty a spoustu věcí se i povedlo. Nicméně jsou tady věci, co mi hodně nesedly, a ty mi ten zážitek hodně zkazily. Echo je seriál, co neurazí, ale žádné velké nadšení taky nevyvolá. Radši si znovu dejte Daredevila a Punishera. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Mohl z toho být fajn devadesátiminutový televizní film, místo toho jde o vyprázdněnou a unavenou nápodobu Defenders univerza. Která je o to nesmyslnější, když jako eRková podívaná navazuje na rodinný vánoční seriál Hawkeye. Další důkaz pokračujícího (završujícího se?) kreativního krachu Marvel Studios ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o první MCU projekt s přístupností TV-MA (mládeži nepřístupno). (Kukelnik)
  • Alaqua Cox prezradila, že členovia hereckého obsadenia ako aj štábu sa naučili posunkovú reč. Režisérka a výkonná producentka Sydney Freeland taktiež povedala, že všetci, ktorý boli súčasťou show, si vzali lekcie posunkovej reči. [Zdroj] (drake31)
  • V této epizodě je k vidění mezititulková scéna. (Rominator)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

16.02.2023

Všude kam se podíváte, najdete momentálně na stranu marvelovek jenom samou kritiku. V tuhle chvíli není pochyb o tom, že slavná komiksová franšíza zažívá krizi způsobenou záplavou nových filmů a… (více)

Reklama

Reklama