Reklama

Reklama

VOD (1)

Jamie Foxx hraje dříče, co chce vlastníma rukama zařídit dobrý život svojí bystré dceři. Čištění bazénů v údolí San Fernando je ale jenom fasáda pro jeho skutečné živobytí: lov a zabíjení upírů pod křídly Mezinárodní unie lovců upírů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (313)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Netflixxo.. What else? Zase je tu nutkání být cool kávičkou, ale výsledkem je druhák vytažený z koše. Snad kdyby to bylo kratší. Snad kdyby Jamesův brácha držel urinu a hubu. Snad kdyby to tak marně nevzhlíželo k Wickovi. Průkazná znalost kaskadérského řemesla a chvilkový návrat do vybetonovaných koryt z druhého Terminátora jsou sice fajn, ale jinak zoufale schází okamžiky, po kterých by se Woodsův Jack Crow mohl ptát: „..you get a little wood?“ ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Akcni hororovy komedie pro bezbolestne traveni volneho casu. Typ filmu honba za upiry. Strileni, bodani, krvaceni. Marketingovy plan. Hyperaktivni sceny bez nejake soudrznosti. Spis to pripomina videohru nez film. Streamujici publikum si z pohodli svych pohovek stezovat nebude. Divaci v divadle tak laskavi nebudou. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Stredne odfláknutý Netflix. Do takej tej trápnej, céčkovej úrovne à la Gray Man to zase dotiahnuté nie je, ale vrchná (a jediná) charakterizačná úroveň postáv sa zastaví u slova cool, a choreografia súbojov je tiež slabá (a repetitívna; akčné zastrelenie vo vzduchu počas skoku, sa tam objaví asi 30 krát). Ale ako ľahká, víkendová prípravička na nového Bladea to asi stačí. Hlavne nech nerobia sequel. 55% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

JJ Perry přichází s jeho prvotinou a je to rovnou trefa do černého, protože takový kure*ský nářez tady nebyl už dlouho! Všude samí zombíci, ale upíři, ti jsou poslední dobou hodně upozadění, a proto cením nápad. Day Shift je zfilmované meme, neskutečný a humorem napěchovaný pleasure, k tomu akce, která rve koule, a s áčkovými herci to šlape bezchybně jak hodinky! Jamie Foxx v hlavní roli je úžasný, mladý Franco hláškuje o stošest a jeho postavička mladého úředníka vhozeného do drsného prostředí lovu upírů je fantastická a Scott Adkins i nahulený Snoop Dogg ve vedlejších rolích jsou příjemným zpestřením celé téhle srandy. Když řeknu, že lepší akci jsem neviděl snad za celý rok, tak fakt nekecám - dojde na auto honičky, upíří martial arts, boje s dřevěnými kolíky, nunčaky, katanou, mačetou, nožem, samopalem i brokovnicí a má to šílené grády, krev tryská po litrech, oběti odlítávají metr daleko a celé je to strašně dynamické, rychlé a efektivní. Suma sumárum - pro mě zkrátka překvapení z nebes a takhle povedená kombinace trefného humoru, precizní akce, barevného vizuálu, nápaditosti, šťavnatého gore a áčkových herců se jen tak nevidí. Tohle se povedlo. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

 „TAK CO MÁME DNESKA NA PROGRAMU?“... „JAKO KAŽDEJ DEN. LOVÍME UPÍRY!“…   Duo lovců, který má bavit protiklady (nebo tím, že se jeden vždycky pochčije…) a upíří sebranka, která vtipná není, ale je jí hodně, takže je koho lovit. Jde o akci, která občas zaujme vychytávkama nebo nasnímáním (jo, občas je super!), nebo tím, jak je blbá (jo, občas je to fakt trapný…). Podobně je to s příběhem, kterej je pitomější víc a víc (prostě čím víc se blíží konci…). Standardní Netflix, kterej pobaví náctiletý a ty, co nejsou „dějově“ náročný.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju, když filmy točej kaskadéři.  2.) V baráku mám upíří hnízdo.   /// Thx za titule „Vít Bezdíček“.                PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  ne ()

Galerie (178)

Zajímavosti (13)

  • Natáčanie začalo 19. augusta 2021 v Los Angeles. (m.a.t.o.)
  • Keď Seth (Dave Franco) povie Budovi (Jamie Foxx), že sú partneri ako "Crockett a Tubbs", je to odkaz na duo policajných detektívov zo seriálu Miami Vice (1984-1989). Jamie Foxx stvárnil postavu detektíva Tubbsa vo filme Miami Vice (2006). (slord)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

01.07.2021

Obsazení čtyřky Johna Wicka nepřestává bobtnat. Mimo představitele titulního hrdiny Keanu Reevese se tak ve filmu dočkáme například i Donnieho Yena, Billa Skarsgårda či Hirojuki Sanady. A teď se k… (více)

Reklama

Reklama