Reklama

Reklama

VOD (1)

Jamie Foxx hraje dříče, co chce vlastníma rukama zařídit dobrý život svojí bystré dceři. Čištění bazénů v údolí San Fernando je ale jenom fasáda pro jeho skutečné živobytí: lov a zabíjení upírů pod křídly Mezinárodní unie lovců upírů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (314)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Do horor žánru bolo za môjho života zaradených toľko totálnych sračiek, že keby dám všetky tie sračky na hromadu, tak je to taká hromada sračiek, že ďalšie sračky by už vlastne nebolo kam dať. "Denná zmena" je veľmi solídna, upírska zábava s výbornými maskami ale aj gore efektmi, ktorá spĺňa presne tie očakávania, ktoré môže naplniť. Neberie sa nijak vážne, nehrá sa na nič mimoriadne, iba zabaví, teda pokiaľ (!!) - pokiaľ dokážete akceptovať, že inú úlohu ani nemá. Popravde, jediné čo ma sklamalo, bol pomerne nevýrazný záver, od ktorého som teda očakával väčšie finále. Každopádne pokojný - chýba zaradenie do HOROR žánru. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná letní kravina, místy připomene Planet Terror. Béčková upíří komedie nemá laťku nijak vysoko, tudíž tady to se kvalifikuje. Snoop jako bonusový zabiják, Franco baví v roli sidekick pochcánek, je tu jedna efektní auto-honička, jinak mraky CGI krve, L.A. sluníčko a pěkný havajský košile. Žádná divácká povinnost, ale jen tak na relax je v pohodě. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

S prižmúrením jedného oka aj 4*, pretože prítomnosť tých zlých bielych postáv a všetkých dobrých černoškov irituje asi všetkých (aký kontrast s realitou) je to však vynahradené pomerne svižným tempom od úplného začiatku. Aj keď sa v druhej polovici filmu trochu stráca zmysluplnosť krokov postáv je to však dostatočne vykompenzované akciou a super hudbou, teda do filmu kde prím hrajú afroameričania. Letná príjemná jednohubka, ktorá v divákovi síce nezanechá dobrý dojem na dlhší čas ale na jeden letný večer vystačí aby človek po skončení zase nepreklínal že načo si ten Netflix zase pustil. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Akcni hororovy komedie pro bezbolestne traveni volneho casu. Typ filmu honba za upiry. Strileni, bodani, krvaceni. Marketingovy plan. Hyperaktivni sceny bez nejake soudrznosti. Spis to pripomina videohru nez film. Streamujici publikum si z pohodli svych pohovek stezovat nebude. Divaci v divadle tak laskavi nebudou. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Naprostá paráda. Parádní choreografie a kamera. Vymazlený humor s cool konverzacemi, tohle jsem přesně čekal od Bullet Trainu (co se týče akce), humor je ale na stejným levelu zábavnosti. Chvíli jsem si přál, aby z toho byl seriál, protože ta stopáž odsýpá neskutečně. Úžasně vybrané ústřední duo Jamie a Dave, tyhle dva spolu musí ještě něco natočit! Potěšil i občas potkaný teammate z Call of Duty: MW - SNOOP DOGGIE, kterej si tu střihnul parádně sedící roli Black Cowboye a s rotačákem mu to šlo fakt parádně. JJ Perry se jako začínající režisér nechal správně inspirovat tvůrcem Johna Wicka. Tím to potvrzuje i fact použité hudby při příjezdu fake Adkinse (Le Castle Vania soundtrack z JW 1). I přestože se jedná po příběhové stránce o klišé, tak jsem se královsky bavil a užil si každý kill. Z tohohle by mohla být parádní série dalších filmu, protože snímek jako rozjezd obstál neskutečně. Samozřejmě nesmím zapomenout na vynikající Gore, kde tvůrci nezapomněli i na vyřádění se na lidech (useknuté hlavy, lítající končetiny). Spoustu cameos také potěšilo - Příkladem: "You Know the Definition of Insanity?!", jasnej Vaas z Far Cry 3! Také výše zmíněný fake Adkins byl parádní. Je vidět, že scénáristé jsou fanoušci videoher, za to další bodíček navíc! Jednoduše řečeno: Je to masakr jako kráva (brutální, intenzivní, choreograficky dokonalý masterpiece) a přesně tohle potřebuju aspoň 1-2 do roka, abych uspokojil svoje psycho choutky. Čistých pět hvězd, doporučuju. ()

Galerie (178)

Zajímavosti (13)

  • Posledná časť automobilovej naháňačky je v Tujunga Wash, na rovnakom mieste ako slávna scéna s kamiónmi vo filme Terminátor 2 (1991). (maramashi)
  • Všetci "contortionist vampires" boli najatí účinkujúci zo živých vystúpení ako "Cirque du Soleil". Bol to spôsob ako nielen ukázať iný typ upíra, ale aj poskytnúť prácu umelcom, ktorí boli bez práce v dôsledku pandémie Covid-19. (maramashi)
  • V čase 25:47 zaznie veta: "J.J. Perry ku pokladni." J.J. Perry je meno režiséra. (Ronan)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

01.07.2021

Obsazení čtyřky Johna Wicka nepřestává bobtnat. Mimo představitele titulního hrdiny Keanu Reevese se tak ve filmu dočkáme například i Donnieho Yena, Billa Skarsgårda či Hirojuki Sanady. A teď se k… (více)

Reklama

Reklama