Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vánoce jsou svátky klidu. Rudy (Ben Affleck) to tak cítí. Po letech konečně prochází vězeňskou branou jako svobodný muž. Ovšem kam čert nemůže, nastrčí ženskou. Tato (Charlize Theron) je nejen krásná, ale navíc disponuje agresivním bratrem ve vysokém stupni pošahanosti (Gary Sinise). Ten se svým kumpánem (Danny Trejo) právě plánuje velkou vánoční loupež. A Rudy má být její důležitou součástí. Tyto Vánoce moc klidné nebudou! A o velké překvapení pod kriminálním vánočním stromem rovněž nebudete ochuzeni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to skoukl a celkem se mi to líbilo. Teď jsem to skoukl podruhý a prozřel jsem. Líbilo se mi to totiž jenom kvůli Charlize Theron (která se tam celkem solidně odhalila). No dobře, ta loupež ala Santa taky měla celkem nápad a pow-wow sejf s překvapením taky zahustil atmosféru střelným prachem, ale ten konec z toho udělal slátaninu, co které bych se nejrači vysmrkal a pak i bez PSČ bych to poslal do P-Č- ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně zdařilý akční /thiller. Dva kamaoši co spolu sdílí jednu celu se těší na propuštění , Nick si píše s dívkou Tato ,která ho nikdy neviděla ,ale on jí podle fotek zná jeho kámoš Rudy zná všechny dopisy a ví všechno o ní i o Nickovi. Pár dní před propuštění je NIck při rvačce zavražděn a Rudi odchází na svobodu sámjene tam čeká Tato na Nicka a on se rozhodne vydávat se za něj a tak zbalí pěknou dívku. Vše se zdá vpořádku do chvíle kdy se objeví dívky bratr Gabriel ,který je pěkný magor a nutí Rudiho ,aby jim pomohl s vyloupením casina (protože tam před tím dělal v ochrance). A nastává pro Rudihi krušná doba ,kdy se sice snaží říct,že neni Nick ,ale stálo by ho to život a tak se jde na loupež jenže nic není tak jednoduché jak se zdá a Rudimu zjištuje že všecho je mnohem zamotanější než se zdá. A závěr je ještě více šokující pro Rudiho .......... Zajímavý nápad i provedení s dobrou pointou na závěr. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám ten pocit že Ben Affleck fakt neumí hrát, nebo v tomhle filmu měl fakt debilní dabing. Možná bude na obou bodech něco z pravdy, ale fakt, že mu to hraní zas tak nejde dokazuje, že jsem se u tohohle filmu alespoň příjemně pobavil, protože nepřítel v roli Gary Sinise se opravdu poved. Škoda, že často hraje jenom zabijáky a různý ničemi, ještě že jsem si ho mohl vychutnat v Kriminálce: NY. Každopádně v tomhle kousku, který je docela průměr, ale špatným filmem určitě ne, jsem se docela pobavil. Sice to není žádný zázrak, ale koukat se na to docela dá, a příjemně to od začátku do konce utíká. Zázrak se prostě čekat nedá, možná tak jen nepatrné překvápko které potěší. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Falešná hra je lehce nadprůměrný snímek o plánovaném vyloupení jednoho kasina. Co rozhodně není nadprůměrné je skvostné herecké obsazení tohoto krimi-thrilleru. Musím konstatovat, že všichni včetně Afflecka hráli na jedničku. Charlize byla opět skvostná a bejt zavřenej pár let v chládku a ona na mne čekat před branou věznice, neváhám ani milisekundu .... Gary Sinise (od Gumpa mu doma neříkáme jinak než poručík Dan :-)) zde skvostně zase jednou zahrál hustýho pošuka . Osobně se divím celkově nízkému bodování, film by si zasložil být v červeném hodnocení. Děj má několik zvratů, nepostrádá akci a divák do poslední chvíle spolu s Affleckem netuší, která bije. Dávám tři kovbojský klobouky. * * * ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Falešná hra je takovým malým, příjemným překvapením, kterému lze vytknout snad jen v závěru až příliš moc navršených zvratů, a i když tedy byli opravdu nečekané a působivé, tak s jejich přesvědčivostí to bylo už krapet horší, zvlášť s tím pak úplně posledním, nejzásadnějším, o tom ani nemluvě, jinak ale opakuji, film mi fakt sedl a upřímně mě bavil. Jeho hlavní předností je každopádně opravdu dynamický spád, kdy zápletka od prvních minut nabere velice svižné tempo a nepovolí až do gradujícího závěru, dále pak zábavná byla i jeho dějová nepředvídatelnost, slušná atmosféra zimního období též udělala své, opomenout nemohu určitě ani fungující napětí a samozřejmě i hvězdné obsazení, tvořící sympatický Affleck, nádherná Theron a kvalitně vyšinutý Sinise. Samotná zápletka je pak nenudící, sice ne dvakrát originální, ovšem v rámci žánru si jistě své splnila, jde zkrátka o takový klasický, spíš nízkorozpočtový, méně náročný, podfukářský snímeček, který ale skutečně funguje, je záživně zpracovaný, dobře zahraný, překvapivý, napínavý, nepředvídatelný, a já ho tak prostě mohu s klidným svědomím vřele doporučit. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama