Reklama

Reklama

Freddyho smrt - Poslední noční můra

  • USA Freddy's Dead: The Final Nightmare (více)
Trailer

Zkoušeli ho pohřbít! Zkoušeli ho spálit! Zkoušeli ho zahnat svěcenou vodou! Ale takové hlouposti na Freddyho neplatí. Dál si libuje ve svých krvavých orgiích. Ale je tu jeden problém - ve svém městečku už nemá koho zabíjet... Že by pověsil svůj klobouk a rukavici na hřebik? Kdepak! (Falcon Home Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle vypadá tragédie na filmovém plátně. Z Freddyho ďábelských orgií udělali málem Disneyovku. Freddy již není krutě směšný, ale už pouze směšný. Každá část filmu je úplně o něčem jiném, celek rozhodně pohromadě nedrží ani náhodou. Těžko říct jestli je tady scéna, která by stála někdy za opakování. Plně zbytečný díl. Počet mrtvých: 3 ()

juta 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Dobrá akce přišla až po půl hodině sledování. V tomto díle si Freddy se svými obětmi hrál a byl opravdu vtipný, za což získává film plus. Osoby žijící ve Springwoodu se chovaly velmi divně a moc nechápu proč. No a reakce některých herců na dění kolem sebe mě přišlo občas dost směšné. To bylo zase velké mínus. Nejhorší herecký výkon byl v podání Lisa Zane. S jejími výkony šla atmosféra filmu taky dost dolu. Způsob jak Freddyho zabít, se tady opakoval z jednoho minulého dílu. V mnoha scénách nebyl děj dotažený a kamera nebyla taky nic moc. Jeden z nejhorších dílů z celé série. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Prvně jsem chtěl dát menší hodnocení,tak o jednu hvězdu míň. Ale,když jse zjistil,že tenhle film byl první ražisérky,tak to beru s rezervou. Potěšilo mě,že režisérka si napsala sama scénář a první půl hodina funguje dobře,nějaký úvod a zápletka tu je. Pak to padá,režisérka film spíše paroduje a to dalo by se říci,že hned v úvodu. Freddy na koštěti ale pak v jeho domě. Explodující hlava byla dobrá,mohlo to být,ale lepší,krvavější. Freddy tu má nějakou pobledlou masku,zjišťujeme něco více o jeho životě. Dvojka sice vystačila s minimem vražd a je mou nejoblíbenější,ale tady se Freddy mohl rozjet více. Celý díl je odlišný od těch jiných. Za celou tu řadu změn nevím jestli má režisérku pochválit a nebo pokárat. Díl funguje jen díky Robertovi. Každopádně jsem rád,že se režie hororů chytají ženy a tady na první film docela solidní. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Dosti bída. Začátek v letadle a padajícím domě ještě dává jakous takous naději, jenže pak se přesuneme do léčebny a do Springwoodu "za dvacet let", vidíme jednu nesympatickou postavu vedle druhé a nevěřícně zíráme na "děj", který jako by přišel z nějaké špatné parodie. Odbyté finále tomu všemu nasazuje bídnou korunu, tohle si Freddy (který ovšem i tak dokáže být super, například když se groteskně krade za neslyšící obětí) rozhodně nezasloužil. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

70% Příjemné překvapení po zajímavém prvním dílu a sérii více či méně nudných pokračování. Freddyho smrt mi sedla, ať už kvůli Ivanově noci na Lysé hoře, zajímavé kameře (i když v závěrečné pasáži to 3D... no prostě relikt doby)... Postavy mi konečně přišly jako osobnosti a ne jen jako čerstvé maso do Freddyho mlýnku. Dobré to bylo. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (19)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 11 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Ve scéně, kdy Freddy (Robert Englund) praští Tracy (Lezlie Deane) do obličeje během jejich boje, tak jeho herecký představitel opravdu herečku během natáčení praštil. (JesterKruger)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 18. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Související novinky

Zemřel herec Yaphet Kotto

Zemřel herec Yaphet Kotto

16.03.2021

Ve věku 81 let zemřel na Filipínách americký herec Yaphet Kotto. Informaci prostřednictvím sociálních médií zveřejnila jeho žena Tessie Sinahon a později ji potvrdil i hercův agent Ryan Goldhar.… (více)

Reklama

Reklama