Reklama

Reklama

Handmade Love

(seriál)
  • Jižní Korea Haendeumeideu Leobeu (více)
Jižní Korea, 2020, 8x19 min

Obsahy(1)

Bůh Woven (Soo-hyeok Lee) je za krádež posvátných šatů odsouzen k životu mezi obyčejnými lidmi. Zde jim prostřednictvím jedinečných kousků oblečení má pomáhat řešit jejich osobní problémy. Jednou z jeho klientů je i Han Sa Rang, která si přišla objednat šaty na svatbu svého bývalého přítele. (Lex.San)

Recenze (3)

Lex.San 

všechny recenze uživatele

Hand-made Love je nenáročnou miniséií, kterou je možné zhlédnout najednou jako celovečerní film. V příběhu, který staví především na vizuální stránce a poselství ohledně komplikovanosti mezilidských vztahů, mě nejvíce zaujal osobní příběh samotné hrdinky. Ty ostatní už takové kvality nedosahovaly. Ani ty navrhované kousky oblečení dle mého nebyly takové šrapnely. I tak jsem ale sledováním tohoto mini seriálu nemarnil čas – slabé 3* (5/10) ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný príbeh, Lee Soo Hyuk je v postave Wovena neodolateľný. Škoda, že je to krátky seriál, dalo by sa to dívať oveľa dlhšie. ()

EsterH 

všechny recenze uživatele

Nádherná až rozprávková minidráma, ktorá by si zaslúžila aj dlhšie spracovanie na viac dielov. Lee Soo-hyeok je pre mňa navždy upír, tie nadprirodzené postavy mu proste sedia. Kúsky kúzelného oblečenia neohúrili, ale to asi nebolo zámerom, hlavne, že ich nositeľov pomohli utešiť. ()

Reklama

Reklama