Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Agent CIA se po dlouhých letech chystá do penze. Pak ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (129)

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Len prachsprostá ľahká taškarina z dôchodcom Arniem. Na staré kolená sa snaží čosi vypotiť ale je to ubolené a sebe parodické až ironické. Prežil som to našťastie bez väčšej ujmi ale stále lepšie než iné vážnejšie brané rádoby špionské, agentské filmy/seriály. Nuž Netflix a iné streamy si fakt s týmito rýchlo kvaskami ako naposledy Citadela len kazia, podrývajú pôdu pod nohami, ktorú bez tak nemajú moc dobre vybudovanú. No a pri danom zoskupení sa verím dalo z toho určite viac vyžmýkať ale chýba tomu moc do nejakej kvality ako 70% dnešnej produkcie. /50%/ ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nechápu ten hejt kolem. Vůbec mi to nepřišlo tak hrozné. Naopak, byla to až nečekaně zábavná rodinná akční pohodovka s dobrými nápady, nečekanými zvraty, nadsázkou kořeněnou sarkasmem, uvolněným Arnoldem, který byl sympaticky nad věcí, krásnou Monicou Barbaro, gekovskými vtípky, občas komicky bizarními situacemi, přestřelkami opravdovými i slovními, nenápadnými odkazy na řadu akčních klasik. ()

Reklama

JM87 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mohl být super, ale má pár much. První je podle mě hodně děravej scénář. Druhá je občasný přehrávání Arnolda. Některý prvky už jsou zbytečně komediální a pak to ztrácí. Nicméně, když budete seriál brát jako blbinu na oddych a budete se na to dívat hlavně kvůli Arnoldovi, tak vás to bavit asi bude. Mě to celkem bavilo. Ikdyž mi teda přijde, že seriál měl ke konci spíš klesající tendenci. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nenáročná blbina, která nostalgicky potěší Arnieho hardcore fandy ale ani oni se nepobavi. Fubar špatně vypadá, má mizernou akci, není vtipný a možná by fungoval v devadesátiminutovce jako vzpomínka na Pravdivé lži. Takhle zbytečně roztažené na 8 hodinový seriál, který vyjma Arnieho nenabízí vůbec nic. ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

"Koho sem to tam kruci viděl? Jak to voním zmrde? Kdo takhle mluví?" nebo "On si platí Cinemax? Já věděl že je to úchyl." Arnold je pořád borec i když už je to takovej prošedivělej dědoušek s trénovanym bicákem. Čekal sem že mi ty mladý košťata budou pít crew ale nestalo se tak a já se u toho dobře pobavil. Jenom by v dalších sezónách mohli ubrat na těch zklamávání ve vztazích drahých poloviček a přidat víc mrtvol. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (5)

  • Ve 34. minutě ve scéně rozhovoru na toaletě moldavského baru je na pár sekund jasně vidět v zrcadle nad hlavou agenta stojan mikrofonu. (Haymar)

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama